Само нашият дефицит в ЕС няма да мине 3% от БВП!

Борисов: Потвърждават се думите ми, че ще изправя държавата
114
Само нашият дефицит в ЕС няма да мине 3% от БВП!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България е единствената страна в ЕС с дефицит, който няма да надвишава 3% от Брутния вътрешен продукт през 2020 г.

Още по темата
Данните са от есенната икономическа прогноза на Европейската комисия, която представи днес еврокомисарят по икономиката Паоло Джентилони.

Това е поредното потвърждение на думите ми от вчера, че ще изправя държавата след кризата, коментира премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа.

Според данните БВП на България ще се свие с 5,1% тази година, но ще нарасне с 2,6% през 2021 г. и с 3,7% през 2022 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
20
 
! Отговори
Л.Иванов преди 3 години
За да изправиш държавата на крака, това означава, че тя е тотално пропаднала, каквато е и всъщност! А е пропаднала само и единствено заради твоята НЕКАДЪРНОСТ! Но......, няма просто как да го разбереш, ти си живееш в някакъв твой измислен свят, а на твоите лъжи вече почти никой не вярва!
58
9
 
19
 
! Отговори
А Бе Ве преди 3 години
Как не ви е срам, бе, че България е на първо място по смъртност в света? Как не ви е срам, бе, че сме най-корумпираната държава в Европа? Как не ви е срам, бе, че сме най-бедната страна в ЕС с най-нисък стандарт на живот?Как не ви е срам, бе, че принудихте толкова българи, предимно млади, да си плюят на петите да духнат с 200 от тази територия? И така нататък, и така нататък...
57
8
 
6
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Браво Боко, само напред и нагоре. Днес съм ти превел 18000 лв авансов данък, да помогна с каквото мога.
56
8
 
21
 
! Отговори
мутропитекът преди 3 години
е наистина болен и опасен за държавата!
55
8
 
18
 
! Отговори
Tanra преди 3 години
Всички интелигентни хора се срамуват от теб и те ненавиждат. Ти знаеш ли какво е БВП толуп? Знаеш само да крадеш! Я си лягай с пачките и патлака и се омитай !
54
17
 
9
 
! Отговори
бай Пешо преди 3 години
Благодарим ти Бойко, че ни пазиш от мунчовци, мангърофци, курнели и други тем подобни вещества!
53
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента българският народ е както в песента -,,стадото на слепите пастири''
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SHEFA еми бях ти опонент но тук си прав.
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е и, нас това какво ни грее???
50
6
 
17
 
! Отговори
актуално преди 3 години
Има една чудесна книга - "Болните, които ни управляват"!
49
6
 
6
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Мен това не ме интересува. Май само ние сме настоявали повече кредити а не субсидии при гласуването за бюджета за к19, ние сме други 100 неща НАЙ с отрицателен знак, дефицита е последната ни грижа. Герб ви интересува заради скапната ЕЗ и критериите за да изпълните заръката на Козяк и цру
48
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При липса на реална икономика и бюджет разчиташ на невъзвращаеми еврофондове, рекет и мними сделки, за какви икономически показатели говорим въобще?И то да ни говори човека със шкафче , който не е дочел до края даже Винету.
47
8
 
23
 
! Отговори
Че преди 3 години
Оставка бе няма доктори и сестри измираме по улиците и пътищата . Слушай простата кърджалийска гугутка слез от жипката и върви пеша
46
6
 
16
 
! Отговори
Размисли и Страсти преди 3 години
Браво Боре, ти си истински изправяч!А защо всъщност е полегнала държавата и кога се е случило?Само не казвай, че е по времето на управлението на БСП.
45
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов стига си се грижил за хатъра на Алибег и Мангъра,казвам ти че ако не беше опозицията и алтернативататолкова противна щяхте ГЕРБ не с 200 а с 300 да летите от властта.Абсолютно неадекватни сте в момента,добре че бойкикевцимаяманоловцииплевенскиглаванаци заедно с БКП и Гнусният са противняци иначе тежко ви се пишеше.!
44
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махай се бе! Измори народа....
43
9
 
21
 
! Отговори
Стефан Иванов преди 3 години
СТИГА СИ СЕ ХВАЛИЛ С НИСЪК ДЕФИЦИТ!! Нисък дефицит не се яде нито пие !България е с най-голяма смъртност, най-малък прираст,най-много избягали в чужбина,най ниски пенсии,най-ниски заплати ,най голяма курупция,най много неграмотни !!!!
42
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Провален политик, който не вижда по-далеч от носа си. Мили комунистически наследнико, не направи нищо добро за народа си. Ти си просто поредния унищожител на етническото българско население.
41
20
 
12
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Докато на Борисов му се гърбец пукаше от грижи,тревоги и изнурителен денонощентруд,на Грипена му се х,чецът виреше и продължава да го вири!!Само се чуди къде да се самопокани на гости,да се върти като скопен паун и да дрънка глупости!!От Шипка демонстративно се противопоставяше на разумните действия на правителството и насъскваше д,иваците като него да не носят маски и да не се подчиняват на законът!!Сега пък взел да се прави на загрижен и на управленец?!Пълен руски с,ол,т,ашак матрьошка!!
40
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цитираме стакмистика 12 години. Инстинската статистика ни поставя на последно място по почти ВСИЧКИ сериозни показатели, без шанс за изплуване. Да дърдори каквото си иска, дали ще се вживява в развалена радио точка, шофЕр, Строител, Медицински работник, или каквото му е интересно тая седмица, държавата продължава да потъва. Нищо не се решава, променя, подобрява. Ако тиквените медали с които се кичи бяха истинско злато, тъкмо щяхме да компенсираме чудовищните загуби от концесии.