Като за последно: Опашки от българи, отиващи на шопинг в Одрин

От 23 часа тази нощ турската граница се минава с PCR тест
29 дек 2020 13:25, Елка Василева
72
Като за последно: Опашки от българи, отиващи на шопинг в Одрин

Турция въвежда задължителни PCR тестове за влизащите в страната от 23 часа днес. Това е причината през последните дни на граничен пункт "Капитан Андреево" да се извиват опашки от пътуващи до Одрин.

Българи от цялата страна пътуват до Турция с цел шопинг, използвайки последните часове за влизане в страната без теста. Купуват стоки за бита, дрехи и лекарства.

И днес пътуващите не са малко, сутринта на "Капитан Андреево" имаше стотици коли, предаде БНТ. Пикът е бил във вчерашния почивен ден.

"Вчерашния ден, който беше почивен ден от наша страната и първи работен ден от страна на турската страна - и пътникопотокът бе 18 000 пътници с около 8 000 превозни средства", каза Емил Гочев, началник на ГКПП "Капитан Андреево".

Още по темата
Заради пандемията и ограниченията, въведени в Турция, няма пътуващи с цел почивка.

Евтината лира обаче е причината много домакинства и търговци в България да разчитат на търговията в Турция. От утре влизането там обаче става само с отрицателен PCR тест.

Очакват се опашки и след 19 часа днес, когато в Турция затварят търговските обекти. На пункта имат готовност да поемат увеличения трафик. За влизащите в Турция е задължителна 7- дневна карантина.

PСR тестът е задължителен и за транзитно преминаващите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Потурнаците на пазар в Одрин да зареждат магазинчета за 1 лв в България.
47
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале, мале... Бай *** отива да вземе тоалетна хартия и мИсцйе на нискъ цинъ. Драмите на ниската класа. Тъжно. Да ви е за урок, нагли *** как Тръмп със щракване на пръста ви срина валутата наполовина. Смятайте, ако се стигне до война. Сигурно и 12 часа са ви много. А всеки българин, който ходи да пазарува при тия, не е българин, а наглец. То е и обяснимо де. Кой си брои стотинките? Наглеците в сивия сектор.
46
3
 
6
 
! Отговори
Счетоводителя преди 3 години
Ти да видиш !Тия глухи ли са съжденията на Прецедента и Импексова че умират от бедност ? Що така не пазаруваха при Жан Вължан и управленията на Би Си Пето и Ди Пи Сето ?
45
8
 
3
 
! Отговори
Mimi преди 3 години
Kakvo da ochakvashbot Bai GanioParzalki da ima
44
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е "шопинг"? Някакъв клуб заведение ли е?
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонката, в кой се падна парата от питката на Бъдни вечер?
42
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора не могат да избягат от овчия манталитет и това е, няма значение какво става важното е да се бутат, да се редят по опашки и животът се върти около масата и тоалетната !
41
3
 
22
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
А Лятото като тръгнем на Море,Гърците ше ни научат да се ваксинираме:):):)
40
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са само български турци, на които турците са им промили мозъка колко е хубаво на пазара там. На всички пазари стоките са едни и същи.
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 496,65 турски лири колко лева струват ,знаеш ли ,или не ти стигат гънките за да го сметнеш ,говоря ти за качественна нафта ,
38
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен28 и нафтата е за около 1,25 лв , докато в България е за 2,20 лв ,в SHELL , OMV , напълваш си резервоара с почти 50 процента печалба
37
4
 
7
 
! Отговори
удрииииии преди 3 години
Граби НАРоДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
36
12
 
17
 
! Отговори
Започна се преди 3 години
Хората изнемогват. За 10 години хунтата ГЕРБ ограби всички париЗа 10 години Хората забогатяхане, че не сварват да си харчат парите, но БСП и на Пинокио ( Христо Иванов ) троловете си имат опорки :))
35
1
 
2
 
! Отговори
до 29 преди 3 години
Пише се с О определението, което използваш срещу мен, БЪЛГАРИНОООО
34
4
 
8
 
! Отговори
ден_за_ден преди 3 години
много параноя в коментарите, на никой не му трябваме да ни заробва защото сме заробени отдавна само с 1 журналист по тв затварят цяла държава и никой Гък не казва, следят ни с телефоните и профилите в соц.мрежите ама само за да си продават стоките, ако искат да ни унищожат масово просто могат да го направят по 1000 начина, да замърсят храната която купуваме, водата която пием или да ни напръскат от въздуха с нещо и за 1 седмица сме k.a.p.u.t.народа не пречи на промяната на света а чорбаджиите
33
19
 
10
 
! Отговори
Народа асфалт не яде преди 3 години
Хората изнемогват. За 10 години хунтата ГЕРБ ограби всички пари от народа, за да си пълни чекмеджетата.
32
11
 
22
 
! Отговори
Замогваме се преди 3 години
Както на всеки празник бедните българи пазаруват и пътуват ! Къде са БСП и Да е Бъ троловете да ни обяснят колко сме зле !
31
20
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
нека се изнесат и повече да не се връщат да си оставят бълг документи на границатаи кои от къде е свят широк след като се чувстват турци какво правят в българия
30
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по колко върви свинското там?:)))
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е на който му е близо става да си напазарува.Не са се сетили турците да си направят доставки и поръчките да са през нета,за тези дето знаят какво купуват де.Лошо няма нека има оборот.