Счупиха възстановената плоча на Петимата от РМС

Извършителите на вандалския акт са неизвестни
172

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Неизвестни повредиха възстановената паметна плоча на Петимата от РМС в столичния квартал "Дианабад".

Доброволци реновираха паметната плоча на известните от близкото минало комунистически активисти със съдействието на кмета на район "Изгрев" д-р Делян Георгиев.

СДС изрази вчера остро възмущение от "тази провокация и обида срещу демокрацията".

Какви са пораженията, вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова много построихте че сега трябват ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ за ПЪТИЩА,КАНАЛИЗЦАЦИЯ И САНИРАНЕ да не приличат градовете на МОРДОР!Построихте си червена буржоазия и като крадохте ЕДНОЛИЧНО раздадохте милиарди на ваши Ора и каквото сме постигнали е ВЪПРЕКИ ВАС комунярите!Пак не е малко и никога НЕ Е БИЛО ПОВЕЧЕ,но ако ви нямаше много повече щеше да е!Но как да стане като и деснитеу нас са ОТРОВНО ЛЕВИ!
78
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунизма е ДОРЕ УСЪВЪРШЕНСТВАН ФАШИЗЪМ
77
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами другарю демократичен омунист ПОЧНЕТЕ ПЪРВО ОТ ХРИСТО ИВАНОВ и дружинката на ***=неокомунистически коминтерновци и фашистките екоталибани На Тома Томов=зелени отвън,ама червени отвътре!После обърни внимание на Отходното трио и другарката Манолова,после на всички присъдружни партии на БКП през Лупи и Дончева,Славиту, Копейкин до Гошо Тъ,,пото!Все борципротив хунтатакоято ги остави да беснеят половин година по улиците на София!
76
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За концлагера Слънчев ден по спомени на оживели концлагерници.Взривявали са скални маси и после са ги разчиствали. Но винаги фитила е бил по-къс и след запалването му са се спасявал с бягства - кой оживее оживее. Толкова много избити е имало, че дори ЦК на БКП се е занимавало със случая.И какво било наказанието?Премествали са надзирателите в друг концагер. А един го намалили в длъжност.
75
32
 
10
 
! Отговори
дядомраз преди 3 години
През комунизма що нещо се построи сега не можем даже го боядиса. За армия,образование,здравеопазване и култура даже не ми се говори. С НАТО и ЕС станахме една умираща държава.
74
12
 
8
 
! Отговори
Демократиченкомунист преди 3 години
Браво и с другаря Тиквун трябва да е така!
73
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички новобогаташи и т.н.... ДА ТАКА Е!!!По поведението на т.н. бизнесмени,журналистиособено бводещи по най-големите телевизии си ИМ ЛИЧИ чии наследници са!Обичат си БКП и КО и това си е,някои не го и крият вече.Оня в ПАНОРАМА използва жаргонене изразда опукате паритев разговор с Томислав Дончев,другият пък в събота и неделя се просълзява като се каже ГГ!!Да не говорим за НОВА и особено БТВ!Пешерен неокомунизъм се лее на талази!Кабеларките пък начело с главанака от Плевен са без коментар.
72
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бравос жалко че съветските паметници не са толкова дребни досега да ги бяхме изпотрошили за тях трябва специална техника
71
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Кончина за комунизма и всички комсоц паметници!
70
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистическият режим у нас БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН,вандал е тоя който е сложил паметна плочана терористи!На югозапад от нас си имаме цял коминтерновски резерват където си почитат подобни споменплочии виждаме докъде стигнахме с тях.Ние сме държава в НАТО и ЕС и паметни плочи на комунистически ...нямат място на публични места!Да си ги слагат по дворовете другарите!Да,Альошовците в София,Пловдив,Бургас,Варна са гавра с националното ни достойнство!
69
1
 
24
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Всички новобогаташи с комунистическо потекло. Същото се отнася за президенти, министър-председатели, "водещи" журналисти.. Но иначе се водим демокрация и другарите водят люта битка с някакви фашисти?
68
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от депутатите на БСП ДНЕС/не преди 30 гонини!/ е известният журналист-международник отпреди 89та година -ТОМА ТОМОВ.Неговият баща е бил шиф на концлагера Белене. Там непослушните лагерници са били пращани в карцер. А карцерът е представлявал дупка в земята, пълни до 1 метър с вода. Зиме и лете.Водил е детето си да гледа, а малкия Тома е клечал до дупките и се е кефел.Прочетете спомени на Георги Конствантинов.
67
7
 
33
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
А *** и Альоша в Пловдив кога?
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе Гергов изгониха ли го от БСП?
65
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Велинград е излязъл само един читав истински българин. Величко Керин с прозвището Владо Черноземски,който откровено даде живота си за честа на Родината.Изкараха го терорист и какъв ли не криминален престъпник,докато той е бил изключително стегнат и дисциплиниран човек.Самодисциплината е била пословчна при него.Никакъв алкохол и удоволствия,дори е бил вегитарианец.Червените продажници от Велинград дори и паметник не искат да му сложат.А всичко останало във Велинград е 7-мо качество шкарто.
64
2
 
23
 
! Отговори
"вечната и свят преди 3 години
До Активист на БСПА Газдов и Горанов какви са били в младите години!?
63
22
 
10
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
До Анонимен: Ремсистите щели да станат надзиратели в концлагери? Само извратен ум може да го съчини това.
62
27
 
18
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Важното е да пазим недокоснат паметника на престъпниците,които бомбандираха София !
61
29
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
в българия фашизъмът не си е отишъл хора бдете
60
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
500 гимназисти от Стара загора са били избити веднага след 9ти септември. От шайката на главореза Лев Главинчев.Българино! Не си заравяй главата в пясъка.Учи истинската история на комунистическите безчинства.За 9те ястребинчета ореваха орталъка.В църквата Света неделя през 25та година са избити 250 души между тях много деца.Но комунистите си почитаха единствено ястребинчетата.

Спонсорирани публикации