Съдът обяви ареста на Пламен Узунов за незаконен

Той бе задържан на 9 юли миналата година
22 фев 2021 21:47, Красимир Ангелов
86
Съдът обяви ареста на Пламен Узунов за незаконен
Снимка: БГНЕС

Трети арест, от серия извършени от МВР в един и същи ден, е обявен за незаконен от съда - този на секретаря на държавния глава Пламен Узунов, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Неговият арест е бил окончателно отменен от административния съд в Пловдив. Пламен Бобоков, Илия Милушев и Пламен Узунов бяха арестувани на 9 юли миналата година, когато в президентството нахлуха въоръжени служители и започна претърсване на кабинети.

Още в края на миналата година задържането на президентския съветник Илия Милушев бе отменено от съда. Същият провал претърпя и арестът на бизнесмена Пламен Бобоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
8
 
! Отговори
Интересно преди 3 години
Български съд отсъжда , че държавна измяна, документно престъпление, престъпно оказване на натиск за назначения....и сигурно още други неща , та всичко това съдът казва , че е разрешено в България !!!!! ВНИМАНИЕ !!!! Какво следва сега ? Май вървим към военна диктатура ?
8
6
 
9
 
! Отговори
Логично преди 3 години
Нормално е когато извършваш арест на хора, които не са извършили престъпление или поне няма абсолютно никакви доказателства за това същият да бъде отменен. Лозан Панов няма отношение към Административния съд, така че този отдолу, който е писал за него или е *** или безбожно глу*пав човек!
7
5
 
15
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
И кой разпореди ареста му! Кой накара вечерта полицията да направи на мармалад няколко младежи ?!Няма ли оня с КАСКЕТА да каже нещо ?! Тогава изговори хиляди глупости,сега мълчи като Кутка !!!
6
6
 
10
 
! Отговори
Какво следва? преди 3 години
След докато българската полиция и прокуратура извършиха тежко престъпление и независимия съд отсъди това какво следва? Оставка на министъра на вътрешните работи категорично не е достатъчна, а просто прах в очите! Оставка на главния прокурор Гешев, разпускане на прокуратурата и международен трибунал за него и приближените му. Логична оставка и на Терзийски, разпускане на СДВР и български съд за тях! Правителството да стои - за него имаме план на 04.04.2021 г...
5
6
 
7
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Абе направо го върнете съветник на президента и му набройте 500 бона обезщетение.
4
6
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
за пореден път съдът натри носа на бухалката наречена прокуратура
3
12
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Този изглежда много гнусно, тъповато, отблъскващо!
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ко е туй "незаконен" в случая ?
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскетурата сигурно кpъв пикae.