Питбул нападнал мъж и кучето му време на сутрешна разходка

Той твърди, че собственичката на питбула се е държала неадекватно
2 мар 2021 10:57, Ния Христова
57
Питбул нападнал мъж и кучето му време на сутрешна разходка
Снимка: Pixabay
Мъж твърди, че по време на сутрешната им разходка той и кучето му са били нападнати от питбул. Емил Ноев разказа, че инцидентът е станал в неделя, 28-ми февруари. Емил има Голдън ретривър, който е бил тежко ранен след нападението.
 
"Прибирайки се от разходка, точно пред блока, бяхме пресрещнати от жена, която водеше американски стафордшир. Кучето беше на много дълъг повод, нямаше нашийник, а нагръдник, който беше прекалено голям. Животното беше около 25 кг.", обясни пед Нова тв Ноев.  
 
Той добави, че е разхождал кучето си без повод. То отишло да се социализира с питбула, по думите на Ноев.
 
"Късно го видях, повиках го, озова се на моята команда. Опита се да заобиколи питбула, но понеже той беше на много дълъг повод, с едно движение само се пресегна и го сграбчи", стана ясно още от разказа му.
 
Според мъжа собственичката на питбула се е държала неадекватно. "Влачеше се по земята. Има и свидетели, които ни видяха. Тя не можеше да контролира животното си по никакъв начин", допълни Ноев.
 
Той е подал сигнал в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
17
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Аз затова ходя с нож и нека.... Вече 2 се простиха с живота си след като се опитаха да ме хапят!
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИли по-тежки обувки ;) Преди седмица ритах една лелка и помияра й сутринта - без повод, без каишка, без наморник, 20-25килограмов питбул бяга срещу нас от 100 метра с пяна на устата, она си пие кафе на пейката и я боли фара. Нападна моето куче, което е с къс повод, наморник и точно 12килограма. Оная дойде да ми вика, че й ритам песа....е такива шамари яде за закуска, че 10ти ден не съм я засичал по парка ;)
6
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи питбулът е бил с повод а кучето на тоя е бил без...след това питбула му бил виновен.Значи за него правилата не важат а? Ех *** няма да се научи,че правилата важат за всички и кучетата малки,големи трябва да бъдат на повод!Който не му харесва да не си взима куче.В случая трябва да глобят него първо.
5
4
 
26
 
! Отговори
Dudu преди 3 години
Пуснал си кучето и после защо му го нахапали.
4
5
 
19
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ТАКА Е КОГАТО КУЧЕТАТА СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА
3
10
 
26
 
! Отговори
Mad max преди 3 години
Пищова, и у главата. Има питбул, има проблем, няма питбул, няма проблем. Добрият питбул е само вече застреляният. Животното не е виновно, нито стопаните. Просто такива породи, вкл. Алабай и Кане Корсо, трябва да се забранят!
2
8
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПОРОДА ПИТБУЛ ИМ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНО ДА НАПАДА ДРУГИ ЖИВОТНИ!ТАЗИ ПОРОДА ОТДАВНА Е КАЗАНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА НОСИ НАМОРДНИК ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
1
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааа, пуснал го да се изцвъка в храстите , а то виж какво стана. Майка ми съм я инструктирал винаги със спрей в джоба и като види улично или домашно куче веднага ръката в джоба, че не се знае.