Борисов: Поклон за Татяна Лолова! Още една звезда в небето...

Премиерът изказа своите съболезнования
23 мар 2021 10:33,
72
Борисов: Поклон за Татяна Лолова! Още една звезда в небето...
Снимка: БГНЕС

"Още една звезда в небето...

Поклон и аплодисменти за великата Татяна Лолова! Съболезнования на семейството и близките". Това написа премиерът Бойко Борисов във Фейсбук профила си по повод кончината на голямата българска актриса Татяна Лолова.

Още по темата
Лолова издъхна в " Пирогов" след тежко боледуване - след усложнения от COVID-19. С огромния си импровизаторски талант и актьорски диапазон Татяна Лолова завладя сърцатата на не едно поколение от сцената, от малкия екран и с филмовите си роли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Т.ъ.п.а.нар,аплодисментите са за в театъра,когато играе дадена роля! Аплодирал..... Светъл път към звездите на голямата актриса ! А тоя плон.дер знае ли входа на театъра????
28
11
 
1
 
! Отговори
Емо преди 3 години
КОЛКОТО ДО КУЛТУРАТА ---- СТЕФАН ДАНАИЛОВ КАТО КУЛТУРЕН МИНИСТЪР НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ БЕШЕ ФАЛИРАЛ--- ТЕАТРИ,МУЗЕЙ,ГАЛЕРИИ....
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕМОБорисов направи възродителен процес на цялата държава като я ограби и съсипа.
26
4
 
1
 
! Отговори
ЕМО преди 3 години
КАРАДАЙЪ КАЗАЛ В РАЗГРАД,ЧЕ АКО ИЗБЕРАТ БОРИСОВ ЩЯЛО ДА ИМА ---ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС.... БОРИСОВ ИМ ПРАВИ ДЖАМИИ,ПЪТИЩА,УЧИЛИЩА,ДЕТСКИ ГРАДИНИ--ОСОБЕНО В РОДОПИТЕ..... А МУСТАФАТА ГИ ПЛАШИ С ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС.... ОТДАВНА ТУРЦИТЕ И ПОМАЦИТЕ ПОУМНЯХА И ВСЕ ПО МАЛКО ВЯРВАТ НА КРАТУНИ,КАТО КАРАДАЙЪ И ДОГАН.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не ви досрамя толкова много хора да съсипете?
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според източници от службите Борисов е "актив" на ЦРУ и ***, Пеевски на *** и ЦРУ, Гешев на ФБР.Акцията срещу резидентурно-агентурната група на ГРУ е знак - американците искат руснаците да са вън от играта.Победата на Румен Радев в президентските избори по схемата "Решетников" се оказа пирова - американците активираха на макс всички ресурси.bgsniper/politics/16133-1
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пипайте партиите ДПС,ВМРО,дори ГЕРБ,БСП ,те са европейски партии!Наглосаксонците искат да ви откраднат държавата!
22
1
 
10
 
! Отговори
Бойха Хрес Спасител преди 3 години
Мен, гато *** пречукате като Стамболов, ша стана не звезда, а цяло Слънце и Слънчевата ни система ша е с две Слънца, Земята ша стане пустиня, а който оцелее, ша яде камъни. Затва, не вдигайте ръка срещу своя Бох и Цар Бойха!
21
5
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
За жертвите от уж Короната виновен е само Мутрата от Банкя. Масово нощно време със самолети се обгазяват населените места и следите в небето говорят точно за това . От горе идва короната защото мутрата провежда политика на тотален геноцид спрямо собствения си народ и други лидери на страни като този на Полша го изказа публично . За това той изпълнява заповедите на господарите зад океана. И за отклоняване на вниманието измисля фалшиви шпионски скандали.
20
7
 
20
 
! Отговори
Даскала преди 3 години
Когато почине човек не се призовава за аплодисменти , а за съболезнования и скръб!Това не е роля , а край на живота!Колко неграмотен и невъзпитан е тоя Борисов!
19
7
 
33
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Тиквун,ти само помисли с каква гнусота ще те спомнят българите,кога фанеш та пукясаш!
18
4
 
1
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Я назови погрешно решение издадено без обществен натиск ??
17
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как може да издържаш тежестта на толкова СМЪРТИ,които ще тежат на съвестта ти,заради погрешните ти решения откакто си на власт?но дали имаш съвест?
16
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До обективенВикаш, Бойко я е заразил с Ковид 19?
15
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя се изказа неподготвен.Разликата между двама ви е ,че нея всички я харесват,а тебе всички те плюят,защото си много несимпатичен и не си образец за човешко поведение.
14
15
 
10
 
! Отговори
Биволъ преди 3 години
За съжаление болестта не избира, кой е известен и кой не е. Отиват си всички,защото са простосмъртни. Жалко,че някои правят политика за да управляват от смъртта на известни личности. Това говори само за едно: липса на срам от господа да търсят в трагедията на хората облага за себе си. Спомнете си, кой гореше маските, кой протестираше за рестрикциите, кой се качваше на Шипка въпреки мерките против струпване на хора.
13
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още една пенсия в чекмеджето.
12
6
 
14
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Тиква яеи се на дебата пи фейсбук на който те поканих , недей да демагогстваш от там със жалейки
11
21
 
10
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Чудна ми е хипотезата,че всички са против ГЕРБ от Народа. Това е едната глупост,която сама по себе си не е вярна. Изборите са извадка от волята на Народа. Ако са гласували 50% от гласоподавателите и по-голям процент са гласували за ГЕРБ, значи че Народът ги е избрал. Ако гласуват 100% от гласоподавателите смятате ли,че друга партия ще има повече гласове? Не,разбира се. А това,че има много партии,които искат да управляват е естествено всички в купом да искат да не е ГЕРБ на първо място.
10
10
 
22
 
! Отговори
BG гражданин преди 3 години
Познавах великата Татяна Лолова и имах честта и удоволствието, да разговарям с нея на обикновени житейски теми... Бойко Борисов беше нейния Антигерой, измислен сламен човек с ниска обща и езикова култура, който е с липса на елементарна човешка сетивност за болките и проблемите на хората. Поклон пред паметта й и срам за вечно слагащия се на публиката ББ - понякога е по-добре, да се замълчи.