Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, освобождава мястото във Варна

В партията му има най-много размествания при избраните за депутати
9 апр 2021 19:58, Анисия Иванова
506
Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, освобождава мястото във Варна
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, като освобождава място във Варна. Това желание е заявил пред ЦИК лидерът на "Има такъв народ", съобщи "24 часа".

За момента в неговата партия има най-много размествания при избраните за депутати, тъй като общо 11 души от тези, които са били в две листи, са заявили пред ЦИК откъде желаят да влязат в парламента.

Така Виктория Василева влиза от София-област и освобождава място в Кюстендил. Икономистът Любомир Каримански ще е депутат от Варна и освобождава място в Габрово. Имунологът проф. Андрей Чорбанов ще е депутат от 23 МИР в София, като освобождава място в Ямбол.

Още по темата

Сценаристите, които са част и от партийното ръководство, Ивайло Вълчев, Тошко Йорданов и Филип Станев, ще са депутати от Бургас, Пловдив - град и от 25 МИР в София, като освобождават места съответно в Ямбол, Пловдив - област и Хасково. Учителката Юлия Чортленева ще е депутат от Плевен, като така освобождава място в Кърджали.

Журналистът Станислав Балабанов влиза в НС от Пазарджик вместо от Ловеч, Георги Георгиев ще е от София-област вместо от Враца, а Драгомир Петров - от Разград вместо от Силистра.

От ДПС Йордан Цонев е заявил, че ще е депутат от Враца и освобождава място в Благоевград. Лидерът на партията Мустафа Карадайъ този път няма да влезе от Кърджали, а от Шумен, а Халил Летифов ще е депутат от Благоевград и освобождава място в Стара Загора.

Ивайло Мирчев от "Демократична България - обединение" е заявил, че иска да е депутат от 24 МИР в София вместо от Бургас, а пулмологът Александър Симидчиев ще е от София-област, вместо от 25-и МИР в София.

Избраните от два района имат срок до един ден от узнаването да заявят пред ЦИК откъде искат да са депутати. В неделя ЦИК трябва да обяви поименният списък на новите 240 народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
381
2
 
9
 
! Отговори
Андрейчо преди 3 години
Блазе им на старозагорци - дългия има да ги засипва с чалга и да ги научи безплатно на вулгаризмите си -отново се вредиха,а ние от село Долни и Горни Гърмен пак ... изгърмях ме?! Язък,язък!
380
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЕЛОСЛАФ Е ДОКАЗАЛ СЕ ВИДЕН ШОУМЕН, НО АЗ НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ ОТ 2005Г, КОГАТО ПУСНА 7/8 ТВ ОТ ЛЮБОПИТСТВО ПОГЛЕДНАХ- СЦЕНАРИСТИТЕ ПИЯНИ, СЛАФЧУ ОСТАРЯЛ И ПОГРОЗНЯЛ, ИЗТЪРКАН И БЕЗЛИЧЕН- ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ НИ ПОВЕДЕ ЗАЕДНО С ДЪЛГОНОСКО, БАБА ВИ КОСТИНБРОДСКА , ГНОМА, ОТКАЧЕНАТА ДОНЧЕВА- ГОСПОДИ- АМИ ТО МНОГО ОТПАДАК, АМА НИЕ ЧАКАМЕ ОБЕЩАНИТЕ ОГРОМНИ ДОХОДИ- ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ЩЕЛИ ДА УВОЛНЯТ ЦЯЛАТА Д АДМИНИСТРАЦИЯ И ДА МАХНАТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ/ ТОВА КОМУ БЕШЕ НУЖНОДА ОБЕЩАВАТ/ ЧАКАМЕ МЕД И МАСЛО/
379
4
 
15
 
! Отговори
Петър преди 3 години
До По добре да си водиЖорж Ганчев беше образован и само се правеше на шут, а Славуцата е необразован шут, който се прави на политик
378
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде Слави,размажи всички! Ние сме с теб и Президента Радев. Да сринем мръсните Герберасти и комунисти!
377
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е мутра, Слави е чалгар ... българина все недоволен.
376
3
 
23
 
! Отговори
????? преди 3 години
ДО КАДЯ Я ДОКАРАХМЕ ??? УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР ДА НА УПРАВЛЯВА, НАРОДЕ МОЙ И ТОВА ДОЖИВЯХ ,
375
5
 
14
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Напълно се подкрепиха думите ми от преди два дни, че Меди Доганов ще подкрепи Славчо. Сега вече цирка ще е грандиозен. Кой знае какви отстъпки ще трябва да прави Учиндолеца на мазния фес.
374
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и още статии в Снайпер.бг, Славуцата не иска да се обединява с никой, даже и с БСП, а да състави правителство с Радев и сбогом независима България, ще ни откраднат държавата,че може и в конфликт да ни набутат!Ето още един цитат "Слави Трифонов вероятно ще избере варианта с връщане на мандата, предсрочни избори и "партия" с президента."
373
1
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Я? Излязла е нова фантастика в Замунда. Пускам си филм и ви оставям другари и другарки да бистрите политиката и да се чудете как да свързвате двата края и да очаквате, че Славуца и Ахмед Джолан ще ви оправят живота :))) А на малкото пичове, дето ги има тук им казвам едно крепко НАЗДРАВЕ !!!!
372
1
 
10
 
! Отговори
По добре да си води преди 3 години
цирка, в парламента ще стане за смях. Този ще бъде вторият Жорж Ганчев.
371
2
 
4
 
! Отговори
от Снайпер.бг преди 3 години
.....Бойко Борисов и Делян Пеевски обаче искали Ресто за ресурса в кампанията, а това е знак за война срещу шоумена-политик.Слави Трифонов вероятно ще потърси подкрепа от бизнес-кръга, подкрепящ президента за втори мандат.Това са цитати от "Снайпер.бг"Славуцата(или по-точно хората зад него,защото Славуцата няма никакъв капацитет),ми се струва,че ще се опита да ви изиграе всичките.
370
0
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До До пияница мистикДа, прав си. Тогава нямах пари, ама какъв живот живях, не е истина, повярвай ми. Купони и поркане до зори и млади гаджета (и стрелба в носа и сасчета) :))) Сега може да съм чиче, но пък има и нещо хубаво в това. Улегнах. И си паля камината, пускам си хубава, класическа музика, правя си пържоли на жар и пия червено вино с моята Любов. Тихо, спокойно и кротко и повярвай ми, има си определени предимства. Не съжалявам, че станах мъж на средна възраст
369
2
 
13
 
! Отговори
Жалък е преди 3 години
Чалгарчето Слави защо се е скрил като мишка ?!
368
0
 
3
 
! Отговори
от Снайпер.бг преди 3 години
Тоя ще ви изиграе всикитеСлави Трифонов връща мандата, няма да съставя правителство нито с подкрепата на ГЕРБ и ДПС, нито с "Демократична България" и ИСМВ с рамо от БСП, заявиха източници от политически централи.Шоуменът политик избира да е "партия" с президента Румен Радев, който ще назначи експерти на ИТН в служебното правителство.Президентът ще подкрепи на предсрочните избори "Има такъв народ" със своята "партия на прикритие" в БСП и сред протестърите."Има такъв народ" ще бъде мотор на президентската кампания на Румен Радев за втория мандат.Бойко Борисов и Делян Пеевски обаче искали Р
367
2
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Другари и другарки. Аз имам към 200 Биткойна във виртуалния си портфейл. Купих ги 2016 година, когато Биткойна беше по 900 долара. Отделно имам и заделени пари в *** в касетка и си дърпам от там. На 43 години съм, скоро ще направя 44, но се пенсионирах още тогава, 2016. Живея в центъра на София. Имам прекрасна и красива любовница, също мултимилионерка. Но имам един въпрос след това въведение. Аз съм лесен, но какво ще правите вие след като си избрахте такива като Славуца да ви управляват?
366
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам чувството,че Слави(по-точно хората зад него) ще се опита да ви изиграе всичките!Надявам се да греша, дано да греша,но така ми изглежда.
365
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Слави Трифонов не е приел предложението на ДПС за подкрепа за съставяне на правителство и ще върне на президента Румен Радев проучвателния мандат за съставяне на правителство."
364
2
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Е, сега поне Славуцата гея ще може да си вземе онзи парк, дето го искаще от Бойко, пък той, нали лош човек не му го даде. И Славуцата го искаше, за да го унищожи и да построи жилищен блок. Честито на тези балъци, дето са гласували за него и сега вместо парк и пейки ще гледат прострените *** на новодомците - селяци в новия блок на Славуцата :))))
363
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** либерали на Сорос получиха разрешение от Доган да превземат с гумена лодка плажа Росенец и после поискаха част от баницата. Сега ще я имат. В същото време Доган прелива 140 000 глада за Славчо и вече даде подкрепа за негов кабинет. Славчо и Предай България, заедно с Доган ще управляват, а ти се надявай на нещо добро.
362
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТова управление не е на Доган,а ще е на Слави и на ли ла ви те либерали на Шорос