От ДПС за момента не са водили разговори за кабинет

Карадайъ: Прекият участник в акциите в Росенец беше Борисов
66

Досега не сме водили конкретни разговори за съставяне на правителство с нито една партия - нито от новите, нито от старите.

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след консултациите при президента Румен Радев.

Още по темата
Моделът на правене на политика, на който сме свидетели от 11 години - омраза, разделение, противопоставяне, арогантност, продължава от една парламентарна група в Народното събрание.

Именно това е заявката на избирателите - за промяна, посочи той.

От ДПС пак декларираха, че могат да подкрепят кабинет на новите партии в парламента при ясна програма и цели, но не и на ГЕРБ или БСП.

Карадайъ не отговори дали ДПС се готви да получи евентуален трети мандат.

На въпрос за координирани действия между "Демократична България" и ДПС при акцията през лятото в Росенец, Карадайъ отговори:

"Прекият участник в тези акции беше г-н Борисов и други негови изпълнители, вижда се от кадрите и от техните действия. Техните координирани действия с "Да, България" да не ги прехвърлят на ДПС".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Докато няма 100-200 обесени Политици- Нищо няма да се случи в БГ!! Данчо Ментата си ходи в Президенството? Дори Президента не искаше да му стисне ръката!! Карадаъ говореше като Радио Точка и на Президента чак му се приспа- такава мудна глуповата реч на Лидера на ДПС!!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за уйдурмата с Христо Лодкаря!
26
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За стрелбата срещу папата не е сигурно/макар че няма *** за това/ НОООО ЗА МНОЖЕСТВОТО ЗОЛУМИ ,ДЕТО НАТВОРИ-ЩЕ ОТГОВАРЯ КАТО ПОП....
25
3
 
3
 
! Отговори
снайпера преди 3 години
До Браво!Не обиждай фантаэията, зо сметка на пpocтoтията
24
2
 
16
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Да!!! И за стрелбата срещу папата е виновен Борисов!? До къде може да се развихри човешката фантазия !
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам Мукадес да води НС.Да видим аджеба зне ,ли бълг.език.Щото на тоя бодил карадаяъто трудно му се отдава.А,и журналистите много много да не го питат Трудно вдява кво го питат.
22
3
 
15
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Благодарско, протестърите "срещу статуквото", Чорапа ще предлага мандат ... на БСП или ДПС !!! Честити да са ни новите партии и ... новите лица: Мая, Татянчето, отровните, Христо. Нено*малния Тшоко и шефа му определят пък Герб като "токсични". Егати токсикологията, дето ни вкарахте в нея, да на кажа психиатрия, машалла. КПСС-БКП !!!
21
0
 
1
 
! Отговори
ОФ преди 3 години
Смърт на Останалите Фашисти!!
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станислав Трифонов,Имаш ли топки да кажеш в Парламента, че ДПС е етническа партия?А солташа-кът ти Тошко, ще го каже ли?Трябва да минем през всичко това за да разбере народът, че на глу-паци власт не трябва да се дава.
19
3
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
На ДПС кабинет не им трябва, те си присъстват във всеки кабинет, Почетният им лидер - Доган с кодово име - Агент Сава, им е казал да изпреварват другите в политиката, но не с голяма преднина за да не се обединят всички с/у тях и е бил прав, сега всички включително и те се обединиха против първата политическа сила ГЕРБ, която в най-голяма степен представлява суверена и застанаха под знамето на фигуранта в името на конюнгтурни интереси и олигархични зависимости ... !!!
18
3
 
5
 
! Отговори
цк на бсп преди 3 години
Целта на новия ОФ е да нахлузи фереджетата та да видят без братушките кво щеше да е
17
2
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 3 години
Не обиждай,или се представи.Така е почтено.ДПС сее омраза от самото си начало.Проклятието на България според един наш премиер.Точно описание.Ще кажеш и той е в историята.Да,но какво ще кажат онези славни личности преди освобождението на които ние все едно им заплюхме в лицата делото със допускането на такава партия,която именно от 30 г сее омраза и разделение.Какво ще кажат Левски,Бенковски,Ботев.Те биха ли ги нарекли братя и се целували на плажа в Росенец както направи Дайнов-едно турско ***
16
4
 
5
 
! Отговори
Магарешки преди 3 години
Ако ме Изберете за Президент -на всеки ще давам безплатен аналгин и аспирин! и по литър гориво безплатно всеки месец!
15
4
 
15
 
! Отговори
Ристо Божковия преди 3 години
Като спрат Еврофондовете към Октомври-Ноември месец 2021 година, поради некадърност и яко крадене на управляващата коалиция на Слави Мултака, Костовите-крадливци, Резил Руски Радев, БСП, ДПС и Мая с лоените топки :D Не само 840 000 хиляди българи ще излязат да ги изметат от парламента, президентството и министерски съвет, но и останалите 3 милиона, които не гласуваха и допуснаха тези чалга мултитрупски пар*зити, заедно с костовите-крадци и бсп-дпс мафията да ни грабят - и те ще ИЗЛЯЗАТ!!!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган има ОФИЦИАРНА ЗАБРАНА да посещава Туркия. Нещо да кажеш. Свинеподобният-СЪЩО.....
13
1
 
10
 
! Отговори
данъкоплатец преди 3 години
Няма нужда от разговори , не си правете труда-получи ви се ! Заслужаваме си го , искахме промяна - ето !
12
5
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-8,***,какви са причините за създаването и ,според теб и няколко ганчофци "терористичната партия".ДПС е българска партия,припозната и приета в Европейския съюз,и стига вече сте ни плашили с нея,тези времена отминаха,дайте нещо друго,имаше три партийки партията за спасение на бойко,мвмро и атака,които ставаха и лягаха с крясъци,срещу ДПС,но сега къде са,изпратени са на бунището,така ще стане с всички,които сеят омраза .
11
1
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Ердоган или Путин говори на форума им наскоро.Не бъди наивен.
10
1
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Тия са у пандемията и фepeджета, и фecoвe да ви надянат. Щото сте eднoклетъчни моэъци с прави гънки, и колко поэнати питах се за Слави гласували.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС е ПРОРУСКА ПАРТИЯ в България А БОЯНСКИЯТ ПРИЛЕП Е КРЕМЪЛСКИЯТ РЕЗИДЕНТ У НАС.