Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти

Колко ще ни струва почивката това лято?
206
Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти
Снимка: БГНЕС

Битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Още по темата

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона – през юли и август.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона – при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

"Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само – минус 20 % през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив", заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг пред Нова телевизия.

След слабия сезон миналото лято – сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви
атрактивни предложения.
 
"Тази година сме се насочили към семейния туризъм – в нашите хотели имаме специален пакет – при двама възрастни – 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно.  Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади – вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели – с батут, с бънджита и с водни лодки", посочва Бекир.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: мореплажХОТЕЛпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оферти ама друг път! Ултра ол инклузив в Турция за семейство с 2 деца в хотел 5 звезди за 7 нощувки с пътуване застраховка и т.н е ми е за 1700лв. Нека тука на нашите да им фалират хотелите и комплексите , докато не се научат как се прави туризъм!
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 24Забрави Занзибар в Танзания, любимия курорт на загорели дами :))) Сами са си виновни мутрагените, нема нищо вечно на този свят :) Беше красиво Черноморието, имаше си специфичен чар, сега го бетонираха, не можеш да видиш плажа от хотели :))
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хотелиер - човек с много дългове и малки доходи.Това е бъдещето
21
0
 
27
 
! Отговори
турист преди 2 години
До 21 Чувал ли си за синдрома "Балкантурист" - даваш на персонала минимална заплата и го оставяш да дои, да лъже, да надписва и да се гаври с туристите ! До ден днешен не се отучиха от тези табиети ! Те още мислят, че няма къде другаде да идем, че трябва да им търпим селяндурщините, че трябва да им плащаме и за въздуха, който дишаме...
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При гърците за юни е 60 лв. нощувка със закуска и вечеря, а при наш бетономорец е от 75 нататък? Ами "и така нататък" - ИТН по слаФчу-мутренски! Бетон си имам в изобилие и тек, в "Люлин", мутри - също, защо да бия път до вашето пренебрежение, проста...щина и супер-цени, след като в Халкидики всичко е в пъти по-изгодно и по-удобно? Фалирайте си на воля, мен това какво ме интересува? Научете се поне малко на професионална ГЪВКАВОСТ!
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е виновна само пандемията. Много преди нея българските курорти бяха "убити"....В това, което се превърна нашето Черноморие, не виждам с какво ще привлечем качествени туристи. А българския и най-добър клиент е изгубен безвъзвратно!!! Много жалко, да имаме такава природа и море и планини....
18
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е решил да ходи на кафявото бетономорие,да си купи от аптеката''Глупедиум''.В противен случай ще седи на тоалетната чиния цяла ваканция.Каквото изходи там,после като иде на плажа и влезне в морето, ще го плиска по челото.Отходната канализация е вкопана под водата в пясъка и излиза на 100 метра навътре.Така като влиза човек във водата го обливат фекалиите изходени от гостите на хотела и неговите собствени.ЧЕСТИТО!
17
6
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 2 години
Карай там баничарката и бачкай за 2000лв. на месец и остави хората да си живеят живота. Явно ти такъв нямаш. Мерси.
16
1
 
12
 
! Отговори
до 20 преди 2 години
Нормално, около нас всеки налита на Перу в момента. Няма рестрикции за ваксинирани. Ние до Перу няма да стигнем, но ще направим Гърция и Италия. За България не искам и да чуя.
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия луди ли са?Другия месец заминавам в Италия на средиземно море. Цената на апартамента за 4 човека ми е 700лв за 7 нощувки.Тия тук ще ми предлагат на *** 300лв на вечер за 4 човека, при това било с 20% отстъпка.
14
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слабо ме вълнува. Тази година вече направихме 3 седмици ски в Швейцария, сега идват 2 екзотични почивки- Перу и Тайланд, след което за 5-6 дни Гърция. Останалото време- на басейна на вилата в планината. Никакви ограничения за ваксинирани с 2 дози- кеф на макс. Хем няма и много хора. Идеално.
13
1
 
31
 
! Отговори
турист преди 2 години
Чета оферти в "Букинг". Хотел на втора линия 3 звезди...и в графа екстри - Ти да видиш - ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ?!?- Да си нося ли спално бельо се питам ?!?Освен това май само у нас цените не са за стая, а за човек ?!? Ако наема апартамент, какво значение има дали съм сам или семейно ?!?Грозната сянка на "Балкантурист" дълго ще тегне над родните "частни" хотелиери !
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Офертите може би могат да бъдат примамливи за пещерняци, които никога не са излизали на светло и не са имали достъп до нета. Наскоро се запознах със задължителните "ягодки", които предлага средна ръка хотел в Сингапур.
11
1
 
24
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
"ол инклузив и ултра ол инклузив" хахаха бегай бегай бекирчо жалък
10
1
 
35
 
! Отговори
Закон на Мърфи преди 2 години
Пълни глупости няма такива високи цени за това лошо обслужване неклалифициран персонал не се мият улиците по курортните градове мизерия дизентерия липса на паркоместа липса на чисти плажове платени чадъри от мутренските години на прехода !!!До кога ?ТУРЦИЯ ГЪРЦИЯ ИСПАНИЯ ЗАНЗИБАР МАЛДИВИ ТЕ Е В ПЪТИ ПО ЕВТИНО И КАЧЕСТВЕНО
9
3
 
14
 
! Отговори
Слънчака преди 2 години
Какво стана със стикерите 100% ваксиниран персонал? На шапката на готвача ли ще ги лепят или на челото на бармана и на сервитьорките? Освен това някои деца до 12 години ядат много (на база ол инклузив и ултраолинклузив), особено по дебелите. И чадърите по-добре да са безплатни, защото юни ще вали доста.
8
21
 
16
 
! Отговори
българин преди 2 години
Вече съм си резервирал къща в Обзор в която бяхме миналото лято! И пак на същата цена!-:) Не ми требен Гръцко да видя по граници и да се занимавам с глупости и документи! Тук и въздуха си е наш!-:)))
7
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който живее на морето, нема нужда от примамливи оферти, то даже с досада ходим на плаж :))) Застроиха Черноморието, после хората са им виновни, че не искат да ги посетят :)) Давайте и повечко пари на служителите си, щото са смешни заплатите :)
6
0
 
26
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Плащат по 70-75 лв на човек ли :)
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам, започнали са да предлагат безплатен чадър на плажа. А чадър да ме пази от дъжда, докато стигна до там предлагат ли?