Тежка катастрофа край Враца взе жертва

"Рено" се обърна в полето
Обновена: 19 юли 2021 13:49 | 19 юли 2021 13:45,
24
Тежка катастрофа край Враца взе жертва
Снимка: Pixabay

Тежка катастрофа е станала край Враца. Два автомобила - „Шкода“ и „Рено“ са се сблъскали на кръстовището между „Криводолско шосе“  и околовръстния път на Враца.

Последвалият удар бил толкова силен, че френското возило изхвърчало на метри в полето край пътя. 45-годишният му шофьор е починал на място, пише „24 часа“.

Още по темата
Изданието допълва, че кръстовището е опасно, тъй като там често стават катастрофи. Все още не е намерен начин те да бъдат предотвратявани.

Според първоначалните данни виновник за произшествието е водачът на „Шкода“-та. Той е отнел предимството на „Рено“-то и двата автомобила се ударили. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
6
 
! Отговори
Delta преди 2 години
Нови симптоми! Заразените със Sars-CoV-2 Delta -хапят! Един ухапал полицай днес! Други губят координация и катастрофират, трети не могат да си поемат въздух и се дават! Никога не е имало толкова катастрофи и удавени само за месец!
2
7
 
12
 
! Отговори
Коврид преди 2 години
По пътищата на гнидитe от партия ГЕРБ е така. Рязаха лентички по долнопробните некачествени пътища, пълника шкафчета със злато и пачки, а хората се избиват по фалшивите пътища с фалшивите неотразяващи знаци! Бойко взе парите , българите се избиват. Когато Бойко печели - печели само той, или губят всички останали! Когато Бойко губи - губи цял народ!
1
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
радево време Дами и Господа!!!