Янев: Актуализацията на бюджета е знак за отговорно поведение

Премиерът се надява парламентът да покаже мъдрост по темата
10
Янев: Актуализацията на бюджета е знак за отговорно поведение
Снимка: БГНЕС

Служебният премиер Стефан Янев заяви, че предлаганата актуализация на бюджета е знак за отговорно поведение по отношение на финансите на държавата.

Още по темата
Янев каза това в началото на извънредното заседание на правителството, на което тя ще бъде обсъдена. По-рано днес в парламента той отговори на депутатски въпроси.

"Този акт е принципно работа на едно парламентарно подкрепено правителство, но ситуацията е динамична, такова правителство все още не е съставено, но здравната и икономическата ситуация е такава, че се налагат мерки по отношение на гарантиране на плащанията, на дейността на бизнеса, и подготовка, ако се развие здравна криза, както наблюдателите очакват", коментира той пред министрите.

Янев изрази надежда парламентът да покаже мъдрост, така че всички неотложни плащания за септември да бъдат осигурени.

Предложението за преработка на основния финансов закон ще бъде внесено още днес в Народното събрание, ако бъде одобрено на заседанието, както се очаква.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шефът ти да не води жена си на оперии разходки в чужбина, а да чисти гнусната каша, която заедно сътворихте с подмолните си действия!!!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?
2
5
 
3
 
! Отговори
моч преди 2 години
Тука работата взе да се прояснява сериозно.......джапанката шляпа за пореден път за актуализация на бюджета.Очевидно кабинета на фигуранта ще работи още дълго време , хунтата се окопава , а съборят ли гешев направо са бетон за години напред......
1
2
 
8
 
! Отговори
ИзСледовател преди 2 години
Рашко, Ташко, Чорап, Прима Министер и прочее - от един дол дренки.