Манолова предлага три стъпки за кабинет: Това очакват хората!

"Съставът да бъде от професионалисти и успешните служебни министри"
Обновена: 22 авг 2021 18:45 | 22 авг 2021 18:45, Веселина Йорданова
208
Манолова предлага три стъпки за кабинет: Това очакват хората!
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова предлага три стъпки за сформиране на правителство през следващите седмици.

Още по темата
Като първа стъпка Манолова посочи до петък да има консултации между партиите извън ГЕРБ и ДПС и решение на кой политически субект да бъде даден третият мандат. След това, като втора стъпка, би следвало да се уточнят приоритетите и сроковете, в които ще се взимат решения на административно ниво и в законодателен план, заяви тя.

Третата стъпка е определяне на персонален състав на правителството, в който категорично не би следвало да участват партийни фигури, съобщиха от пресцентъра на "Изправи се.БГ! Ние идваме".

По-скоро съставът да бъде от професионалисти, с експертиза и добро име и успешните министри от служебния кабинет, каза Манолова.

Третият мандат би имал шанс, ако има разговор и разбирателство между партиите, без ГЕРБ и ДПС. От "Изправи се БГ! Ние идваме!" сме готови да положим максимални усилия за създаване на правителство, защото това очакват хората - стабилност и отговорност. Нито една партия, без да има разбирателство и подкрепа от останалите да получи мандата, няма да успее да го реализира, каза още тя.

Партийците да не мислят за своите интереси и да не правят тънки партийни сметки, а да помислят за народа. Време е партийните лидери да си преглътнат егото, да не се провежда политика през доминация на силата и да се помисли за интересите на българския народ, заяви Манолова

Хората искат някой да се заеме с неотложните теми, да преведе България през кризите, които ще дойдат - мигрантската, здравната, подкрепа в условията на увеличаване на цените. Всяка една политическа формация би следвало да си дава сметка, че ако взриви възможностите за консултации заради политическите си интереси, ще бъде наказана на следващите избори, подчерта още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Мая МаноловаИБГНИ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боса в парламента вървя си,Тихо, тихо, тихо крада си!Баламите въздилат по мене!
134
1
 
13
 
! Отговори
До военното полож преди 2 години
До АнонименТо няма военни бе, брат*чед! Всъщност има, но само дженерали, войниците са кът ;)
133
2
 
19
 
! Отговори
Еф Бет преди 2 години
приема залози за боя между Галева и Импексова за третия мандат. Настървени са до ЧЕРВЕНО!Място на провеждане: Фонтана пред Президентството.Правила: Никакви."Шоуто" продължава - ЗА НАША СМЕТКА!
132
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закриване на всички институции и обявяване на военно положение !
131
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички нагаждачи, които търсят към кого да се закачат ще гласуват за Герб на следващите избори, Бойко ще има стабилно мнозинство съвсем скоро.
130
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партията й с 3 депутата и половина в Парламента, ама тя винаги със самочувствие на спечелила пълно мнозинство.
129
2
 
25
 
! Отговори
Самионтвале преди 2 години
Изумен съм колко прозорлив и толерантен е българския народ. Дава възможност и чака спокойно да се избистри водата. Утайките сами си се отделят. И ГЕРБ остава на фундамента. Защо ли. Просто е. Правят нещо без да говорят много. И се вижда на кого не му харесва прогреса ни.
128
4
 
31
 
! Отговори
Тъпомер преди 2 години
Тази май ще удари у земята и Чорапа по акъл и находчиво празнословие.
127
5
 
28
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Значи от 7/8 минаваме към 3/4, в ритъма на валса ! Тя Мая отдавна си пада по тройките , особено в личен план !
126
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къш ***,гн.усо.тиьо!Баси наглата ***!За нищо не ставате пионки противни!
125
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 134Питай кмета на Симитли, беше зачервил ушаците
124
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нагла, по-нагла, най-нагла, мая манолова.
123
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 132 Не само като омбудсман, но и като народен представител нищо не свърши. Даже се беше кандидатирала и за кмет на София, хубаво че не я избраха.
122
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая само министерски кресла сънува и топли службици
121
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая като омбудсман само кряскаше и обикаляше студията и никаква работа не свърши.
120
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая лъжкиня кога е говорила с хората? По време на протестите казваше че хората искат млади хора и нови лица в парламента и в правителството. Къде са младите хора в правителството? Къде са младите хора в парламента? Отново тя, лъжкинята, се изтипоса в парламента! Как не я срам да говори от името на хората? Кои са хората? Тя самата ли с жажда та си за власт и част от баницата?
119
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да Мая е невероятен политик ,способен да оправи България,но ние не сме егоисти ,Авганистан имат нужда от нея повече от нас,много ще ни е мъчно,но нека талибаните да дойдат и да си я вземат,тя знае какво искат хората!!!
118
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебните марионетки на Чорапа да "управляват" до следващите избори, ако народа не ги изгони с камъни... Тъкмо да ги видя, как ще се справят с епидемията и глада...
117
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
WTF ! Кои са успешните служебни министри? Асен Василев ли е успешен? Да.Успешно фалирал компанията си Everbread за почти 9 милиона британски лири.Откраднал интелектуална собственост код от компютър.Съден и осъден.Отървал се със споразумение, но съдружника му казва,че е много умен измамник.Киро Канадеца ли?Където лъже и гази Конституцията.Спецов ли?Спецов продал фалиралата си фирма на сламено лице.Янев ли?Където си назначил децата в БЕХ и Булгаргаз без конкурс.Или Чашков Имотния крал на България?
116
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова досадна си не го ли разбра? Някой те прати да протестираш изгониха те,отиде при майките изгониха те където и да отидеш все те гонят ти си *** или по точно перодактил! Махай се докато имаш възможност щото този път няма да са домати и кафе по болезнено ще е!