Доц. Мангъров на протеста срещу мерките: Няма пандемия от коронавируса

Според него ваксините не създават групов имунитет
Обновена: 30 авг 2021 19:07 | 30 авг 2021 18:11, Нели Христова
223

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Началникът на COVID клиниката в столичната Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров и близо 100 души се събраха на протест срещу COVID мерките, които постепенно се затягат в последните дни, заради нарастващият брой новозаразени. Сред събралите се има чужденци, чести протестъри и привърженици на партия "Възраждане" и "АБВ", в чиято кандидат-депутатска листа бе доц. Мангъров на последните избори, пишат от "24 часа".

"Няма пандемия от коронавируса. Вирус има, а реакцията към него е фашизъм", заяви пред журналисти Мангъров.

"Това не е антиваксърско събитие, не е събитие срещу ваксините.Тези ваксини не създават групов имунитет", добави доцентът и обясни, че целта е да се противопоставят протестиращите на мерките, които поощряват ваксинираните, като например заведения и фитнеси да могат да работят при локдаун, но само със 100% ваксиниран персонал. Те ще могат да бъдат посещавани и само от ваксинирани при показване на сертификат.

"Децата трябва да тръгнат присъствено на училище.Хората трябва да ходят на работа. Против задължителното ваксиниране сме и това само ваксинираните да могат да ходят на работа. Ще продължим да протестираме, защото начинът за ограничаване на епидемията не е със затваряне. Много надежди се възложиха на ваксините, но те не създават групов имунитет. Противоконституционно е хората да се карат да се ваксинират, за да ходят на работа. Този който е ваксиниран може би ще изкара заболяването по-леко и може би няма да се зарази", каза доц. Атанас Мангъров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
6
 
! Отговори
До 151 преди 2 години
Пий си хапчетата редовно бе човек....така ще спреш инвазията в главано си
127
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъров беше прав в началото, да не се изолираме прекалено, за да нямат мерките обратен ефект - скриване на индивидуалния имунитет чрез изкуствено изолиране от всички патогени навън. Но, след като сме тръгнали по пътя на изолацията и ваксинацията, трябва да следваме тяхната логика. (Но, според мен, пак изолацията не трябва да е прекалена.) Това, което прави Мангъров в момента е да саботира реда в държавата и да вкарва хората в излишни съмнения, за да защитава някакви негови виждания и егото си.
126
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 156: Умнико, изкара 85% от българите проссссти и без образование? Статистиката сочи друго. Комплексар, скрит за монитор.
125
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде видяхте мерки баш в България?! Никой не носи маски, заведенията са отворени, не сте влизали в пълен локдаун (освен веднъж в началото, ама и той беше измислен).... Дигнала жабата крак е цялата ви работа! Докато сте обичали чуждата съседката сте били чули от другия съсед, дето си оправял колата, че оня ден са закопали 5G в градинката....
124
27
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простака нарцис, пак захапа микрофона и плюе като Лама. Голям мерак за изяви,власт, пари и да праща хората в болниците с неговата болна мания за "стаден имунитет".
123
30
 
19
 
! Отговори
До Мирослава преди 2 години
Ако имаше акъл, нямаше да ти е миЗерна заплата. Пак ако имаше акъл, щеше да разбереш ползите и вредите от ваксината. Ама без акъл - повтаряш глупостите на другите просветени офце, дет си мислят, че всичко знаят. Против ваксините са проссстите и бедните, няма какво да се лъжем. Знам, че няма да ви хареса, но е така. Направете собствено проучване, макар да има вече такива.
122
9
 
18
 
! Отговори
баси преди 2 години
Като гледам има доста хора който не са боледували от така нареченият вирус,но са така наплашени че има голяма вероятност да умрат от страх!
121
10
 
20
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Пуснете в търсачката... Потрясающее свидетельство доктора Владимира Зеленко в раввинском суде Израиля.... пък после ако щете и по 2 буустъра на час си бодете. Поне чуйте ЕДИН специалист "от другата страна" и вземете информирано решение за здравето си бе... оФФце. До децата ви се добират...
120
26
 
29
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Поклон пред тези българи ,протести срещу ковид фашизма нявсякъде !ВДИГАЙ СЕ НАРОДЕ!
119
10
 
39
 
! Отговори
Мирослава преди 2 години
Значи държавата не и пука дали имам какво да ям аз и децата ми щото с мизерната ми заплата (650 лв. )не се живее, ами се загрижила да ме ваксинира за да не умра. Много загрижени станахте бе !!!
118
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ваксините се имплантират нано чипиве в хората!! Те се акривират и контролират от 5G Антените, които Илън Мъск инсталира по цял свят. А и от сателитния му проект StarLink!! Целта е да се унищожи православието по света и България като родина и център на православната религия!! Масонската секта се е зарекла да установи нов световен ред, но затова трябва да се унищожи България защото тя е център на православната сила, която заглушава 5G инвазията
117
13
 
21
 
! Отговори
999 преди 2 години
ВИРУСЪТ НЕ Е БЕЗОБИДЕН!!!
116
25
 
21
 
! Отговори
Карамански преди 2 години
Ха-ха, ако случайното се почувствате зле и ви обземе страх, повикайте мангъра на домашно посещение, като ви брулне 200 кинта и ви предпише чай и супа, гарантирано ще се почувствате много по-добре.
115
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Номер 1 по смъртност в Европа тоя си заслужи бонусите
114
12
 
22
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ВИРУС ИМА И ИМА ПАНДЕМИЯ. КАРА СЕ ТЕЖКО. ЛЕЧИМ Е, НО С ДОСТА ПРЕПАРАТИ , ДОСТА ЧЕСТО - И АНТИБИОТИЦИ. МАНГЪРОВ Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ , ЗНАЕ КАК ДА СЕ САМОЛЕКУВА. НО ДОСТА ДРУГИ НЕ ЗНАЯТ КАК. УМИРАТ И МЛАДИ. ВИРУСЪТ Е ПОВЕЧЕ КОВАРЕН, ОТКОЛКОТО СИЛЕН. АТАКУВА ПЪРВО ИМУННИТЕ КЛЕТКИ!!! НЕ ЧАКАЙТЕ ДА МИНЕ БЕЗ ЛЕЧЕНИЕ ИЛИ С ОБИЧАЙНОТО ЗА НАСТИНКА. Консултирайте се веднага с джипито!
113
9
 
20
 
! Отговори
Спринцовката преди 2 години
"Това не е антиваксърско събитие, не е събитие срещу ваксините.Тези ваксини не създават групов имунитет". Интерсно , но на плакатите на тези гащници пише точно обратното, или пък бъркам.
112
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така като гледам все душевно болни са се събрали
111
7
 
5
 
! Отговори
Мангър преди 2 години
А ти нямаш орехчета.
110
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най големите тъпета се ваксинираха.
109
31
 
15
 
! Отговори
Истната преди 2 години
Няма никъв вирус!! Земята е плоска!! Австралия не съществува, а гражданите и са актьори наети от НАСА!! Луната е холограма на НАСА!! Всичко е проект на Илюминатите и Рептилите за налагане на нов световен ред!! И заробване на България, която е люлка на световната цивилизация!