Янев: Хората имат очаквания за стабилно правителство

Премиерът се срещна с австрийския посланик, обсъдили и евротеми
42
Янев: Хората имат очаквания за стабилно правителство
Снимка: Правителствена пресслужба

България и Австрия имат отлични двустранни отношения, които можем да продължим да надграждаме и задълбочаваме занапред. Това изтъкна министър-председателят Стефан Янев по време на срещата си с австрийския посланик у нас Андреа Вике. В рамките на разговора им в Министерския съвет двамата обмениха мнения по теми от взаимен интерес за двете страни.

Посланикът на Австрия поздрави премиера за работата на служебното правителство, което успешно се справя със задачите си в настоящите трудни времена, съобщиха от правителствената пресслужба.

В рамките на срещата беше акцентирано върху ползотворния политически диалог, който България и Австрия имат на всички нива, както и икономическото партньорство с оглед на големия брой австрийски инвеститори в нашата страна. Обсъден беше също Националният план на България за възстановяване и устойчивост, като министър-председателят Стефан Янев изтъкна усилията на служебния кабинет за подобряване на плана, така че да се гарантира използване на средствата по най-добрия възможен начин за България.

Политическата обстановка в нашата страна също беше сред темите, които премиерът Янев и посланик Вике обсъдиха в рамките на срещата. Министър-председателят Стефан Янев обърна внимание на отговорността на политическите партии в настоящата ситуация и изтъкна очакванията на българските граждани да има стабилно управление на страната.

Премиерът посочи и значението на работата на парламента за актуализацията на националния бюджет, без която страната ще изпадне в трудна ситуация. По време на срещата на министър-председателя Стефан Янев с австрийския посланик Андреа Вике бяха обсъдени също така теми от европейския дневен ред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: АвстрияСтефан Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Засрамете се, бе! Как можахте да сложите тези цветя с такава форма на масата пред дамата! То бива, бива...... ама да сложите тези Антуриум - мъжко цвете или също известно като цветето на страстта си е повече от сваляческо. Ще ни се смеят и кокошките в Австрия. :D :D :D
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората имат очаквания и Радев и правителтвото му да се махат вече.
13
7
 
18
 
! Отговори
СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ преди 2 години
МОЖЕ ДА ОСИГУРИ САМО ГЕРБ/СДС....... ЗАТОВА-ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НА РАДЕВ - ВЪН!!
12
2
 
6
 
! Отговори
Забелязвате ли преди 2 години
как само Стенографа, т.е. Р0ба, е с Маска?!
11
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато изчистим държавата от гербавите крадци,тогава ще има стабилност,спокойствие и по-добри доходи.А не всички да ни съжаляват,че сме най-бедни в ЕС,но 12 години да си затварят очите за една крадлива,проста и алчна мутра.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са тез хора дет искат стабилно да усвояват тарикати парите им ? По добре е за хората да си остане така . Без усвояване щото това са заеми които ще трябва да връщаме .Пари лесно се усвояват ама трудно се връщат . Я ко е хубу така ;)
9
0
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
Хората не мислят, когато гласуват, защото няма сиво вещество с гънки в кратуната...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората имат очаквания,ама не мислят когато гласуват и после се наденат от трън та на глог,че е по-висок.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаме очакване за стабилно правителство, имаме очакване за правителство дето може да накара австрийския посланик да дойде при българския посланик и да почне да му се обяснава в усещания и очаквания. Сега като дойдат изборите австрийския посланик да гласува за вас.
6
5
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
С тези партии няма как. Когато ГЕРБ се завърне, тогава ще има стабилно правителство.
5
5
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Хората искат да се разкарате Счупихте държавата погледнете цените Гадо...мрусн....
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами вашето Янев е всичко друго, но не и стабилно... Най-вече е реваншистко и марионетно... на Чорапа.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, не е хубаво така да лъжеш австрийския посланик у нас Андреа Вике. На лъжата краката са къси. Да не станеш скоро като бащата на фалшивите новини Бабикян?
2
2
 
7
 
! Отговори
Промяната на радев преди 2 години
От днес неваксинираните остават без работа
1
1
 
10
 
! Отговори
Еми преди 2 години
Ще си останат с очакванията...