Настимир Ананиев: Трябва да върнем доверието в политиката

"В България има бариера, за да се спират граждански сдружения"
Обновена: 22 сеп 2021 22:36 | 22 сеп 2021 22:35, Веселина Йорданова
46

ВОЛТ с "Продължаваме промяната" ще работят за справяне със страха, трябва да върнем доверието в правенето на политика. Ние изразихме подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев - имат прагматичен подход и решават проблеми. Те успяха да предложат страхотно решение за пенсиите, за прословутата актуализация, която чакаме доста време. Това каза за "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR лидерът на ВОЛТ Настимир Ананиев.

От думите му стана ясно, че партията е инструмент.

"В България има бариера, за да се спират граждански сдружения. Не сме говорили за места с "Продължаваме промяната". От там ни казаха за критерии. Всеки ще има възможност да гласува и преференциално", заяви още лидерът на ВОЛТ.

Според Ананаиев ВОЛТ залага на прагматичния подход - проблеми, които да се решат с леви мерки или такива с десни.

"Асен Василев удари големите данъкоплатци и се събраха 2 млрд. за два месеца. Като цяло дясното може да бъде социално, въпросът е да върнем достойния живот на българския гражданин. Трябва да има 0% корупция. Трябва да се намери прагматичният подход. Делим се на Русия-САЩ, ляв-десен. Трябва да спрем тези разделения", подчерта още събеседникът.

"Разговаря се и с други партии, регистрирахме се в ЦИК. Имаме изисквания - едното е, че поискахме в листите да няма агенти от ДС и второ - червени линии за работа с ГЕРБ и ДПС", подчерта още политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
17
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ=МАФИЯ преди 2 години
Видяха се новите опорки на мутренските трoлове за Настимир Ананиев, които да рефлектират върху Петков и Василев. Не са особено смислени, но за нивото на мутрите и това е много.
15
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През последните 12 години изостанахме още повече от останалите държави от ЕС и доходите ни сега са 2-3 пъти по-ниски, отколкото щяха да бъдат, ако не ни управляваше ГЕРБ. Мутрите освен да крадат и да лъжат колко добре управлявали, нищо друго не направиха.
14
2
 
22
 
! Отговори
Бай Петко преди 2 години
Не остана много. Сега на изборите недостойния за президент има две възможности: Да фалшифицира отново изборите и да понесе народния гняв от приближаващата катастрофа. Да се оттегли и да се яви пред прокурора и да отговаря на тежки въпроси
13
2
 
24
 
! Отговори
оптимист преди 2 години
Последните дванадесет години народа видя че може да живее и по-добре. Това ще ни вдъхва оптимизъм че може и повече. И певци песни ще пеят за Бойко.
12
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам вяра на този Настимир, но по-важното е да изметем мутрите от политиката. ИТН не посмяха да го направят, дано Петков и Василев успеят да изчегъртат модела Бойко Борисов, заради който сме последни в ЕС.
11
1
 
20
 
! Отговори
Асан преди 2 години
80% не гласуват хеле пък за тоз дето сефте го виждам :)))
10
2
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тоз да не е братчед на Киро Ананиев :)))
9
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Tози Насеримир е типична политическа лека жена в мъжки вариант-предлага се на всекиго без да подбира.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложете си мото--"Не ни гледайте какво правим,а ни слушайте какво говорим".Защото,ако ви гледаме какво сте правили...Експерти казват,че няма как да се отчитат резултати за 4 месеца,ама вие си отчитате,защото ви е изгодно да говорите така.Та за двата милиарда---инерция от икономиката на предното правителство и отложени данъци заради ковид през април,и увеличено ДДС,заради галопиращи цени.
7
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяхме, че никой не може да управлява освен ГЕРБ. Да се връща незабавно Борисов.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП много се минаха с това глупаво плямпало.
5
1
 
24
 
! Отговори
До К. Петков преди 2 години
Този не е от почтените! Прецакал е 4 (четири) !!! партии!
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво доверие да, върнем бе аркадаш сулю и пулю крадат за да, се, върне доверието за, 10 бона откраднати 1 година затвор за 20 две години и така нататък и да, се върне доживотната присъда
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Настимире, да изреждаме ли партиите, към които си се прилепвал?
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този обиколи 4 партии. Седнал с катинарчето да плямпа.
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно ти и пуцаджиите от харвард няма да го върнете

Спонсорирани публикации