"Възраждане" издига Костадин Костадинов за президент

Кандидатът за вицепрезидент на партията е Елена Гунчева
176
"Възраждане" издига Костадин Костадинов за президент
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" издига председателя си Костадин Костадинов за кандидат-президент на предстоящите избори.

Кандидатът за вицепрезидент ще е Елена Гунчева, съобщиха още от партията на пресконференция.

"Националният комитет на партията реши да издигне свои кандидати, защото е крайно време България да има един достоен и независим от външни фактори и посолства държавник", каза Николай Дренчев от "Възраждане".

"България има остра нужда от президент, който да защитава националните интереси", заяви от своя страна зам.-председателят на партията Цончо Ганев, предаде БГНЕС.

Според "Възраждане" сферите, в които сегашният президент Румен Радев не отстоява категорично българския интерес, са въвеждане на еврото, пандемията от COVID-19, енергийната независимост, както и наличието на американски бази в страната.

Кандидат-президентската двойка Костадинов-Гунчева не присъства на пресконференцията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
3
 
! Отговори
Сосидж преди 2 години
Не я ли построи вече тая къща от субсидии бе, Костадине.
149
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 2 години
ПРЕЗИДЕНТ?????Тоя е за психото.
148
1
 
7
 
! Отговори
Стефанов преди 2 години
Копейкин стана кмет на Варна, сега що да не попрезидентства малко. От него по-независим и по-ненадупен няма да намерим.
147
14
 
3
 
! Отговори
XYN преди 2 години
Костадин Костадинов ще достигне до балотаж, защото ще бъде най-яркият представител на нормалността в политиката и в частност в президентската надпревара.
146
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз пък къв е...Аман вече
145
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До просото (и не сме подпалили нито една световна война)Пьрвата световна война след бьлгарски атентат.
144
0
 
16
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До ПроСоТо..... Човече, какви световни войни и атомни бомби мейд ин БГ сънуваш, не знам.... Ние НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ЕДНО СЪБРАНИЕ НА БЛОКА без да се изпокараме, как мислиш, че можем да правим война или нещо толкова сложно като атомна бомба?? Това, че имаш фейсбук, за да можеш потенциално да споделяш всяка своя тъпотия с уж целия свят в никой случай не може да те направи толкова велик, колкото ти смяташ
143
6
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
...и не сме подпалили нито една световна война,за разлика от другите "велики нации"!!!..Не сме хвърлили нито една атомна бомба над мирни граждани,за разлика от "една велика нация"!!!!...Ние сме много "природосъобразени",но както отбелязах долу,РАЗДЕЛЕНИЕТО ни на "хаджи Генчовци" и "дядо Либеновци",тоест на "русофили" и "американофили",определено е в кръвта ни доста отдавна /и ти правилно си отбелязал!/..Но,НИКОЙ НЕ Е ИДЕАЛЕН..
142
4
 
6
 
! Отговори
Буржоа преди 2 години
Всъщност означава точно това - концепетуална бързина, консолодирана интелигентност и иновативност - всичко друго е защитен механизъм за глупави хора! Ето, Костя е никой - с тая диплома от ВТУ и с "дисертариция", която е хуманитарна и описателна, а не естественонаучна и международно значима.
141
5
 
7
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До ПроСоТоМи то от близо 200 страни повечето не са подпалили нито една световна война... Всъщност само 3 страни са подпалили такава, и всяка от тях има няколко десетки нобелисти, винаги е била в челните места на класациите по качество на живота... Ние все искаме да се мерим с най-умните, най-добри, най-кадърните... А сме просто едни жалки провинциални *** и фиаското с ваксинацията ясно показва, че сме първи, но както винаги - на опашката
140
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Питър...Да си от най-умните не означава да решаваш тестове за "нула време",нито да измислиш нещо си,което след няколко десетилетия се оказва невярно,или вредно за човечеството!..Като динамита,атомните бомби,химическите и бактериологични оръжия..И други,разбира се!..Една нация ,да бъде умна означава,че тя успява да спаси себе си и да оцелее през хилядолетията,независимо от всички опити тя да бъде унищожена!!!!.Ние сме древен народ,оцелял през вековете...И НЕ СМЕ ПОДПАЛИЛИ НИТО ЕДНА СВЕТОВНА.В
139
8
 
8
 
! Отговори
Буржоа преди 2 години
Тия пари, които ги взе за къща, носят лихва, да не говорим за това, че се създаде криза около партията през съда, а някой ги отърва от това - зависимости бол, а сега ДПС го пуска този против Радев.
138
6
 
8
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Колкото до постоянното хващане за гушите - има една статия във вестник "Шурец" от 1933, така я потърси в Гугъл, да видиш, че и тогава сме били същите кретеноиди..... Винаги сме били и винаги ще бъдем, затова си заслужаваме окаяната съдба.... А олигофреновождове като Копейкин си правят гаргара с мита за величието ни единствено за собствени финансови изгоди!! Не признаем ли колко сме зле, няма как да започнем "да се оправяме"....
137
4
 
7
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До ПроСоТоНИКОГА не сме били "от най-умните нации".... Това е една глупост, измислена от Менса България, че все едно най-успешно решаваме тестове за интелигентност след евреите... ИЗМИСЛИЦА!!! НИЕ НЯМАМЕ НИТО ЕДИН НОБЕЛИСТ, за разлика от всичките ни съседи, включително и измислената република Северна Македония..... Стига глупости.... Ние сме азиатско племе с африкански манталитет, случайно попаднало в пределите на Европа, опитващо се да избяга от себе си
136
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
цялата ни трагедия идва от това,че ние НЕ МОЖЕМ да бъдем безпристрастни и просто спокойни наблюдатели...."дядо Либен" и "хаджи Генчо" са "втъкали гените си" в цялата нация..Хващаме се за гушите по най-малкия повод..Това е трагедията ни..За това уж сме една от най-умните нации,а винаги държим опашките в класациите..
135
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Гроби Таласомо..м/у другото,без да правя и най-малък паралел и БЕЗ да твърдя че познавам "Пламката",да те попитам:..Като имаш предвид че и Ботев и Левски са "обикаляли като глуик-чки" и са "праили едни работи",и тях ли ще категоризираш като "много опасни човеци"?..Просто питам,за да си изясня нещата..Та?
134
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Гроби Таласомо..Е,щом казваш...Обаче я ми изясни нещо:..-Твърдиш,че "Пламката" е бил създал "Възраждане"..Защо тогава тоя НЕ е член на "собственото си изобретение"?
133
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредните пополисти, които се опитват да яхнат ковид вълната. Жалка картинка.
132
16
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Нека и той вземе някой лев.Няма само митьо пищофа да раздава кебапчета мебабчета
131
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изменник ,руски ***. Мястото ти е в затвора за национално предателство...