Румен Христов: Проф. Герджиков е по-добрият кандидат за България

ГЕРБ-СДС още нямат окончателно решение за подкрепа
104
Румен Христов: Проф. Герджиков е по-добрият кандидат за България
Снимка: БГНЕС

Проф. Анастас Герджиков е по-добрият кандидат за България и за хората с дясно и демократично мислене. Това заяви председателят на СДС Румен Христов пред БТА в коментар на кандидатурата за държавен глава на ректора на СУ "Св. Климент Охридски".

Още по темата
Според Христов професорът е "на светлинни години от сегашния президент".

И от тази гледна точка да не мислим за партийното его и дали нашият кандидат ще бъде избран, а да бъде избран по-добрият, призова той.

Лидерът на СДС беше категоричен, че ректорът на СУ ще стигне до балотаж. За мен проф. Герджиков е новият президент, каза Христов.

По-рано днес самият Герджиков заяви пред журналисти, че разчита на подкрепата на ГЕРБ, а СДС са част от коалицията ГЕРБ-СДС, която се регистрира за участие в изборите.

Кандидатурата е добра, но нямаме окончателно решение все още, нагласите са, че такъв един човек трябва да бъде подкрепен, защото наистина е стойностен, заслужава да представлява България с натрупания опит в СУ, с езиците, които владее, убеден е Румен Христов.

Според него Анастас Герджиков определено би обединил всички хора, които са с поглед, обърнат на Запад, към демокрацията, тези, които през годините са направили не малко за цивилизационния избор на България.

Нека будителите да присъстват по-често в политическия живот на страната, особено когато става дума за президентската институция, която не е чисто партийна, има ролята да обединява, да бъде медиатор, да бъде институция, която събира, призова лидерът на СДС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: СДСРумен Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
6
 
! Отговори
Борислава преди 2 години
За кой ли път се убеждавам ,че в България има страшно много комплексари от мъжки род. Отвратителни хора,несретници, неудачници които нищо друго не правят освен да злобеят, да псуват и да хвърлят помия върху успяли мъже. Вие сте пълна трагедия бе,безполезни и за себе си и за околните ,направо ме е гнус от такива като вас-клюкарки и интриганти,които само се перчат а са гола вода
60
10
 
8
 
! Отговори
1984 преди 2 години
До Нане Това е лъжа. Но, е факт, че Кокорестия ходи на левия тротоар, а тъпкач му е Специалния. Дали от напъване се е ококорил така??? Нищо ново. Вече 2 години Бабикян и ДС създават фейк новини, лъжи и недоказани компромати... Срамно е, че има наивници, които вярват на всяка лъжа, написана от платени *** като тебе.
59
17
 
10
 
! Отговори
Дамата с песа преди 2 години
Факт е, че комунистите вече треперят. Представете си какво ще е след месец, когато проф. Герджиков ще поведе в социологическите проучвания. Вчера Радев каза само едно изречение и разся всякакви съмнения, че е бил на учение, когато Господ е раздавал акъл.
58
2
 
4
 
! Отговори
2 преди 2 години
До АнонименПо-нелепи от форумните *** няма!
57
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този професор би изглеждал прекалено нелепо в ролята напрезидент.
56
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Христов, представяте ли си каква картинка ще сте: отпред проф.Герджиков,ректор на СУ, с лилавата тога, с всичките му ректорски регалии, а зад него подскачат "д-р" пожарникар ББ, Т.Д, Цацаров, ИвГ - докторант сега в ЮЗУ, Лъчо Мозъка, Г.Георгиев, Деси от Дулово, махат с байрячета с надпис "24 май" и пеят "Напред,науката е слънце"! Това е тема за карикатура!Този, който заявяваше, че и магаре може да постави за президент, сега прикотка професор! Следващият път ГЕРБ да кандидатира академик от БАН
55
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ така и не се научиха да си подбират кандидатите за президент :)))
54
8
 
11
 
! Отговори
Гого преди 2 години
Още като чух Герджиков да говори колко хубаво било онлайн обучението и ме загуби като кандидат един Слави Трифонов ни стига - онлайн управляващ. Предпочитам някой присъствен президент. Тия онлайн работи ми бият малко на джендърско
53
2
 
18
 
! Отговори
Нане преди 2 години
В синхрон със еуроатлантическите ценности изповядвани от герджика, ще доведе зет на мама, след изборите... И тоя тръгнал да ни обединява... Я у лево...
52
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
рундю се е запътил към кауша
51
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе тъй бе Румене , ама тоя човек жена не е помирисвал дърт ерген , деца няма ! Аз се съмнявам , че е мъж , и ако ще заменяме зелен чорап за чорапогащник не съм съгласен.Вижте му намерете жена , питайте Роско може да се съгласи за президентша!
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В сравнение с Бойко Борисов наистина е по-добрият избор. Но, примерно, в сравнение с Цецка Цачева, едва ли. Цецка ще знаете, е доста добър юрист.
49
5
 
9
 
! Отговори
Електорат преди 2 години
ТЕЗ ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ КОЙ РАЗКЛАТИ.....ХА ХА ХА....ЧЕСТИТ НОВ ПРЕЗИДЕНТ ...
48
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добрият в сравнение с какво? С мъртъв и полуизгнил плъх? С купчина камъни? С чиния преседяла юфка?
47
5
 
30
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Нема такава партия СДС ревизия и заличаване от регистъра
46
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бавно ще минават затворническите години на Тиквата и неговите гербави слуги. А и принудителната мъжка любов, на която ще бъдат подложени от ромските тартори няма да прави преживяването по-приятно.
45
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как е с коремните Герджиков?
44
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Борисов ли? Да, по-добрият кандидат е. Но то всеки е по-добър от Борисов.
43
5
 
5
 
! Отговори
До 48 от Йордан преди 2 години
Ако "са го компрометирали", защо нито един път не излезе с коментар и адекватна мотивация в защита срещу компроматите. И да го направи не заради политическите си опоненти, ами заради съпартийците си и своите гласоподаватели, че да спят спокойно хората, че всичко е наред. Ами мълчи като пукел, все едно нищо не се е случило? Нали е мъж на честта, са изледе и са говори за тези нещо, ами да не се "фръцка като ощипана мома".. :)
42
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде радеви зомбита,ние от ГЕРП ви пожелаваме спокоен сън ,все пак всички сме българи и трябва да се уважаваме.Борисов с нищо не се е компроментирал, компрометира ха го всички некадърници, негодници от жажда за власт и то от 10 год.се занимават с мръсни игри.Негодниците винаги избират мръсния път,защото нямат потенциал за друго..Лека нощ .България над всичко !Това е най- важното