Пореден протест срещу "зелените сертификати"

Шествието в София тръгна от НДК
24 окт 2021 17:32, Нели Христова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден бяха организирани протести срещу въвеждането на а "зеления сертификат" в различни градове в страната. В София се проведе и шествие.

Недоволството започна от НДК, а след това протестиращите се отправиха към Министерството на здравеопазването. Основното им притеснение е към въвеждането на "зеления сертификат".

Хората искат и оставката на здравния министър Стойчо Кацаров.

"Това е за нашите деца, първо се тръгна от възрастните, сега е наш ред, следващите са децата", каза една от протестиращите пред Bulgaria ON AIR.

"Против ваксините съм, против това да ми отнемат свободата да работя. И да ми налагат нещо, което аз не желая", допълни друга жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пушките къде са? И знамето на Райна Княгиня .
106
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! Истински нормални българи! Респект!
105
23
 
10
 
! Отговори
Мит2 преди 2 години
Нарушават ви се правата ли? О Българино, тока ти е 200 кинта на месец, олиото ти след месец ще е 5 лв, заплатата ти е 500 лв, ако изобщо имаш работа. Децата ти са прости гамени и прости - тутки , майките и бащите ви тънат в мизерия и садят картофи, за да не умрат от глад. Но ти българино, скочи за да ходиш на МОЛЪ на кръчма и т.н. глупости. Като нещете ваксина, умирайте бе!
104
4
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Заразен ,но здрав- заразоносител А ваксинираните какви са бе????
103
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тока ко прайм?Що на баламосват .
102
5
 
12
 
! Отговори
до 114 .. преди 2 години
ало наглец долен !! с декларация ли плацам 25 години здравни осигуровки ... за да имаш ти болница ?? НЕ !! аз имам право на избор и съм си платил за толкова години !!
101
1
 
9
 
! Отговори
до 114 преди 2 години
разболяваш се от ваксата или ковито, не получаваш платено болнично лечение, щото ние вече дадохме едни пари за теб, време е да си платиш сам
100
3
 
20
 
! Отговори
До 114 преди 2 години
Само от Ковид ли се влиза в болница,че да подписвам декларация за отказ от лечение?Пък после като ви псуваме ваксърите се сърдите..еми с кухи глав-чки сте!!
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че не са се сетили за тоалетната хартия Че пак ще се бършем с вестници и брошури от веригите.С това ще я запомня тая пандемия.
98
22
 
8
 
! Отговори
Нова преди 2 години
Отказваш ваксина, подписваш декларация за отказ от болнично лечение ,просто решение и личен избор.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От утре кьсето с нова цена. Скача и хряна.Траур .
96
9
 
4
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Много ми е интересно кой и как иска да завладее българския народ, след като де факто българите от 100 години живеем на дотации,субсидии,кредити и сега получаваме повече, отколкото заслужено изкарваме!Нас и в този момент ни крепят изкуствената квази държавичка, защото ако ни оставят на самотек, ще се затрием от само себе си от злоба,завист и подмолни ммръсни балкански номера!Агент Дейвид Бонъли!ЦРУ!!!
95
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня с юмрук защо не излезе сред хората?
94
7
 
10
 
! Отговори
Айти преди 2 години
Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!
93
0
 
20
 
! Отговори
до 104 преди 2 години
А Колко от тези дето се боцнаха заради сертификат го направиха за да могат да идат в библиотеката, а не само и само да идат се тагнат в мола, кръчмата, гърция, турция и т.н.?
92
3
 
21
 
! Отговори
Исторически парк преди 2 години
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
91
3
 
7
 
! Отговори
Богат преди 2 години
Така започна края на поредната неуспешна цивилизация. Ще го запиша на стената на някоя пещера с изпръжднения на ковидясъл прилеп който ял от комар ял от броненосец ухапан от змия в Ухан . И след триста хиляди години археолози на рептилите ще ги обявят за обект на ЮНЕСКО . По европроект .
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Иво Няма да могЪт да ходят на лекции и упражнения, това как ти се струва
89
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо трябва да се протестира срещу "нещо", което не е абсолютно задължително? Който иска ще се ваксинира, който не иска "здраве му кажи"!
88
15
 
6
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Колко от тез дето не желаят зелен сертификат протестират защото няма да могър да идат в някоя библиотека?