Менда Стоянова на разпит в ГД "Национална полиция"

Тя посочи, че не знае за какво е привикана, подозира Божков
41
Менда Стоянова на разпит в ГД "Национална полиция"
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин започна разпитът в ГД "Национална полиция" на бившия предиседател на Бюджетната комисия в парламента и депутат от ГЕРБ Менда Стоянова.

На влизане в сградата Стоянова каза, че е била повикана за разпит през месец януари, но разпитът е бил отложен, защото е била заразена с коронавирус. Тя уточни, че не знае за какво е повикана на разпит.

Тя обаче изрази предположение, че поводът за разпит е Божков. "Божков никога не е казвал, че е давал пари на мен“, каза още тя, цитирана от БГНЕС.

Миналата година Стоянова съобщи, че напуска политиката, защото ГЕРБ има нужда от млади хора. Избягалият в Дубай бизнесмен Васил Божков обаче отправи обвинения към нея и бившият финансов министър Владислав Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 2 години
абе тая Менда много и знаеше устата преди с иказвания в парламет по репортажи а сега като я дадоха по тв по повод разпита доста и пресъхваше устата как бе как един не си призна за кражби и продажби,те горките да ги ожалиш ни чули,ни разбрали абе невинни душички--и СРАМ си нямат.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Менда ли не знае или пък"бездомника"Горанов дето го спипаха с крадена кола с пренабити номера за няколко стотин хиледарки и то на гр аницата?Всичко знаят,ама мълчат и се правят на"разсеяни"защото знаят какво ги очаква aко само гъкнат,дори,без да кажат нищо,ще им одерат кожите.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наредбата не е закон и така се избягваха наказанията и нарушенията от олигарси,казина,тото игри или накратко,от всички които се занимаваха с хазарт и печалби от борсовите играчи за търговия с валута(Форекс печалбите на брокерите)легални и нелегални.И на биткойн"секачите"и"копачите"на крипто.През 2017г никой не плати нищо от криптото нито един"caнтoш"на хазната,пак благодарение на Менда и на Горанов.Пък после не знаели нищо.*** има хора дето знаят и помнят.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наредбата не е закон и така се избягваха наказанията и нарушенията от олигарси,казина,тото игри или накратко,от всички които се занимаваха с хазарт и печалби от борсовите играчи за търговия с валута(Форекс печалбите на брокерите)легални и нелегални.И на биткойн"секачите"и"копачите"на крипто.През 2017г никой не плати нищо от криптото нито един"сатош"на хазната,пак благодарение на Менда и на Горанов.Пък после не знаели нищо.*** има хора дето знаят и помнят.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наредбата не е закон и така се избягваха наказанията и нарушенията от олигарси,казина,тото игри или накратко,от всички които се занимаваха с хазарт и печалби от борсовите играчи за търговия с валута(Форекс печалбите на брокерите)легални и нелегални.И на биткойн"секачите"и"копачите"на крипто.През 2017г никой не плати нищо от криптото пак благодарение на Менда и на Горанов.Пък после не знаели нищо.*** има хора дето знаят и помнят
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помнят хората,как Горанов нарече самоосигуряващите се безработни маргиналиА той с Менда скроиха номера:"в закон да се вписва друг закон,с подзаконова наредба за да се суспендира u Конституцията и така да се талкува данъчното законодателство,че едрите риби да избират,къде да внасят.В НОИ или в чекмеджетоТака Държавата загуби повече от 10 милиардаСамо От съпорта на Горанов към Божков,Държавата загуби 700 милиона,а от другите"съпортирани"никой освен Менда и Горанов в едно с чекмеджан не се знае.
24
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
мендооо,може и заради цар Киро,да те привикват,нали му беше счетоводителка,нищо чудно и заради слънцето да те привикат,два три пъти.
23
5
 
0
 
! Отговори
Да бе да преди 2 години
Ако всички дето Тарашков разпитваше ги арестуваха, следствието щеше да прелива.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Менда и Вл.Горанов са касичките на Боко.Там първо постъпват рушветите и после в главното чекмедже.
21
3
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Всички крадливи герберуги при бай Ставри.Начело на колоната ББ.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички от Герб и ДПС сте невинни и нищо не знаете, но размазахте държавата за 12 г.
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая всичките при вантика ще ходите.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересното е,че когато са във властта помнят много до последния детайл,пък като ги извикат на разпит изведнъж забравят всичко.Но хората помнят.
17
3
 
16
 
! Отговори
Хъхъъ преди 2 години
Шменда леко препотена ...
16
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохолика напомня че жив.
15
3
 
11
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе анонимници докога ще защитавате олигарсите! Много ли е хубаво да не им се отнема незаконно придобитото имущество! И "Ало Маджо" и сие покрепящи олигарсите , ще променят в интерес на тях! Жалко всеки народ си заслужава участта щом мълчи!
14
2
 
23
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Менда Стоянова е известна с простотията си и затова казала, че я викат като "известна".
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никаква милост нямам към това същество. Да и припомнят какво означават думите доблест и честност. Десет години не показа в един момент доблест и честност. Да и проверяват всички роднини и всички близки на тази жена
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък един омразен не се гътна от тоя корона вирус
11
4
 
27
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Е как да знае , за нея краденето е нещо нормално , нали от герб си имат и чадъри по всички направления ....