МВР със сигнал до прокуратурата за депутат, нарушил карантина

Той се е явил като адвокат в съда, докато е бил под карантина
21 фев 2022 13:28, Красимир Ангелов
7
МВР със сигнал до прокуратурата за депутат, нарушил карантина
Снимка: Pixabay

МВР изпрати на прокуратурата документи по повод нарушаване на карантина от народен представител, съобщава БТА.

По случая е била образувана преписка в областната дирекция на МВР-Варна заради получена информация, че депутат е нарушил предписанията на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) и по времето, когато е трябвало да бъде в изолация, се е явил като адвокат по дела в Районния съд във Варна.

Мъжът е трябвало да бъде под карантина от 26 януари до 4 февруари, за което е издадено предписание на РЗИ-Варна. На 1 февруари обаче той се явява като адвокат в съда.

Документите от РЗИ, както и от Районния съд във Варна, са изпратени на прокуратурата за вземане на отношение по компетентност с оглед статута на мъжа като народен представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрахте ли че спада на оборота не е заради мерките, а заради вашата алчност. От както е пандемия вдихнахте цените поне 3 пъти. А в същото време държавата ви прави отстъпки от ДДСто. Не стъпвам вече в заведение заради космическите цени.
2
1
 
4
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Наказанието на този депутат неминуемо ще доведе до намаляване цената на тока и горивата. Откриха най-големия проблем на държавата !
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм съгласен да се увеличават заплатите на МВР, които се явяват съучастници в световно престъпление с огромни мащаби. Все едно да си плащам на палачите. Това е фашизъм, геноцид, терор, принуда, изнудване!