Слави Трифонов: Започването на война в Европа е безумие

"Целият свят трябва да се противопостави на това чудовищно начинание"
Обновена: 24 фев 2022 14:57 | 24 фев 2022 13:51, Веселина Йорданова
141
Слави Трифонов: Започването на война в Европа е безумие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов заяви, че започването на война в Европа е безумие.

Още по темата
"Живеем в 21 век - модерен свят, човечеството е постигнало неща, за които мечтае от началото на своето съществуване. Европа съвсем логично е най-богатият континент.

И пак съвсем логично - голямата част от Европа живее в условията на свобода, демокрация и абсолютното спазване на човешките ценности. Започването на война в Европа е безумие. Ще се изразя и по друг начин - това е ненормално и е удар върху всичко, към което се стремят нормалните хора.", написа Трифонов в социалната мрежа.

И ЕС, и целият свят трябва безапелационно да се противопостави на това чудовищно начинание. И всички български институции трябва да проявят сила, морал и единство, за да представят достойно позицията на българските граждани, заяви лидерът на ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Селски лъжец -- европа няма да търпи нацисти в киев, европа е до урал. Богата европа се интересува само от парите си, ценностите й са измислици за наивници.
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
50 Кой ти плаща ?Не е наша работа а ти от политика не разбираш *** си готви пери чисти.
49
2
 
11
 
! Отговори
Славуца преди 2 години
Ще си татуирам на ръката: "Никога няма да вляза в коалиция с БСП". Що се отнася до войната в Украйна, то целият свят трябва да се противопостави на това чудовищно начинание. Целият свят, с изключение на коалиционния ми партньор БСП. Няма такава държава.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Ванга ще излезне права че еврогея ше изчезне. Само не каза кога ще се слечи. Тя винаги говореше с недомлъвки. Сега разбрахме.
47
3
 
4
 
! Отговори
do 61 преди 2 години
"а какво правят с черните" в най-смешния си вариант. Руските лъжи на показ днес. Жалка гледка
46
14
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
референдум за излизане от нато и ес това е решението в противен случаи щестрадаме непрекъснато от фаталните грешки които правим от 1878 до сега все нагрешната страна
45
6
 
12
 
! Отговори
русофил преди 2 години
Чалгаря Слави оставка с твойта Генчовска ,излъга народа и изчезна от политиката защото не ставаш.Путин предопреди ЕС няколко пъти да не дават оружие на Украйна,сега война,забравяте че 40 процента са руснаци в корумпирана Украйна.ДАВАЙ Путин.САЩ търси война и си е получи.
44
6
 
14
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Абе нар коман, защо не се противопостави на бомбандировките в Югославия ?
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напудрен ли си Трифонов ?От къде изпълзя ?Пампуркаш ли Маджо,Маргини и подобни ?Кой д.служител те създаде толкова грозен и нагъл?Що ходиш с охрана и тази охрана ченгета ли са като на Боби Цанков ?Кажи бе ?
42
3
 
13
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 2 години
То беше безумие и твоето поведение срещу българският народ в мирно време. От една година ни управляват шайка мошеници и ненормалници. Скрий се изчадие адово.
41
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учиндолец от кога обърна резбата бе.
40
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм потресена от агресивното изказване в парламента на лидера на Възраждане против декларацията за налагане на санкции към Русия от страна на БГ. Разбра се чии интереси защитава и кой го спонсорира. Кой имал сметка от тези санкции?!Ами по същия начин, ако види, че някой пребива някого пред очите му, вместо да го защити, този ще се запита : каква ще ми е сметката от това? Край с респекта към Възраждане.
39
9
 
5
 
! Отговори
долу сащ преди 2 години
цялата циркова трупа при комедианта Зеленски ... мен за нато никой не ме е питал. ако не бяхме в нато щяхме да сме спокойни. честит ви туризъм 2022! подарък от нато, а предишните два сезона бяха от сащ с ковида...
38
10
 
16
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Смешните руски *** да спрат всичките си коментари. Няма оправдание на започването на война. Никой никога не е нападал Русия и няма да се случи в бъдеще, стига да не продължат с войните си. Нато е доброволен съюз и никой няма право да казва на свободни държави, какво да правят и да принуждава със сила. Всичките *** русофили бленуват по Русия, но всъщност в България се живее, като средностатистическите руснаци. Но искате да сте със заплати, като западняци. Еми с Русия това няма как да стане!
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На българската политическа отврат й стана топло и изпълзя от дупките.
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинските граничари са напуснали всички КПП-та по руско-украинската граница. Украйна едностранно е закрила всички пунктове на украинско-белоруската граница. Украинците бягат към Молдова и Словакия.
35
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
слави разбрахме те какъв си вече официално, затова се плезиш като гущер и стоиш на тъмно
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧАЛГАРА ,Трифонов незабавно да си заминава за Русия ,да не се крие в кв. Драгалевци . Най отвратителният човек в България
33
5
 
12
 
! Отговори
РУСИЯ УБИВА СЛАВЯНИ. преди 2 години
ВЧЕРА.. ДНЕС.. И ВДРУГИДЕН...... РУСИЯ ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ НА ТУРЦИЯ.. 1872 Г.
32
3
 
13
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 2 години
Ех Славик. Трябваше да си останеш мартеницопродавец. Ко ти разбира главата от геополитика и прочее. Ако Русия си трае, просто ще я разкъсат като хиени и чакали. За пудели като нас няма да има нищо естествено. Войната беше неизбежна за съжаление. Санкции, отхвърлиха предложенията, е какво очакваха?!!!