Грозев: У нас няма руски шпиони

Според журналиста в списъка, разпространен от Украйна, няма български граждани
31 мар 2022 16:40, Йоана Цонева
69
Грозев: У нас няма руски шпиони
Снимка: БГНЕС

Според списъка, който разпространиха от украинското военно разузнаване, в България няма руски шпиони. Това каза в ефира на Нова телевизия журналистът Христо Грозев.

Той обясни, че във въпросния списък присъстват много познати имена, включително и такива, които са свързани с отравяния на политици в Русия.

"Виждаме и хора, които общуват в българския военен съюз "Левски". Това е една българска връзка, която виждаме в този списък", добави той.

Още по темата
По думите му ФСБ е структура, която се занимава с вътрешни действия. Грозев заяви, че неговия списък съдържа 160 имена. Журналистът посочи, че това са хора от 5-та служба на ФСБ. "Тяхната цел е да създават дестабилизиция в бившите страни от Съветския съюз. Понякога излизат от тези граници и влизат в бивши социалистически страни", обясни той.

След като бе попитан дали това са български граждани той заяви, че става въпрос за руски бизнесмени, като има и случаи на хора от посолствата.

Журналистът каза, че сред тях няма български граждани, но добави, че има трима, които поддържат редовен контакт с тази група.

"Не съм готов да назова имената им. Срещу едното имаше дела", каза той.

Христо Грозев заяви, че шпионите са се срещали със своите инфрматори на екзотични дестинации, като всичко е било прикрито като почивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
12
 
15
 
! Отговори
факт преди 2 години
Всички нормални хора много добре знаем не Русия са врагът.
33
5
 
7
 
! Отговори
Р.Радеф-балалайка преди 2 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
32
6
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Ще намерим,ако няма ще създадем само и само да се гонят Руснаци.
31
2
 
5
 
! Отговори
Андрей преди 2 години
35,по принцип е така, но от неговата комунделска уста звучи не на място.
30
2
 
8
 
! Отговори
Костя преди 2 години
Копейкин. Последните години смени позицията , след провала на Болен Сайдеров.
29
2
 
4
 
! Отговори
мнение преди 2 години
До Анонимен 30 ; А на теб кои ти плаща , явно съдиш по себе си . Или изключваш варианта че има и други хора които мислят различно от теб и имат собственно мнение.Или се опитваш да налагаш Мнение . Русофилски възгледи ....
28
9
 
10
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 2 години
Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...
27
1
 
18
 
! Отговори
Казано от К.Кеворкян преди 2 години
Преди време Кеворк Кеворкян каза следното:"В България има цели орди от безгръбначни посрещачи, които денонощно са в готовност с комплект от 3 букета винаги свежи цветя - един за американците, един за руснаците и един ей тъй, за всеки случай".Хахахаха... Жалка работа.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и да има, ако са достатъчно добри, едва ли ще разберете, че ги има.
25
9
 
10
 
! Отговори
Русия плаща преди 2 години
Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма Грозев, спокойно, няма.
23
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да няма руски шпиони,но има УКРАИНСКИ.Коментарите по-долу го доказват.Даже украинците им плащат да пишат коментари.На политици също плащат да ги карат оръжие да се плаща и пари от нашия джоб.Плащат митинги да се правят.Плащат на журналистите да пишат определени теми.
22
5
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
А няма...руските шпиони у нас никнат като гъби под път и над път в торта на "нерушимата българосъвеЦка дружба" където са посяти мицелите на бъдещи шпиони и предатели, които сега се въдят навсякъде като се почне от преЦедентството на "Дондуков 2" начело с фигуранта и съветниците му от ДС, мине се през червените кхмери от РеМеДето на "Позитано 20" заченати на Бузлуджа от дядото с постановление от Кремъл, та се стигне до Копейкин, Болен, малиноФ и техните пациенти от путиновата психиатрична клиника
21
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кратък списък на проруските партии:БСП, Атака, АБВ, ВМРО,Възраждане...Рубладжии-лидери на партии:Куурнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ах. Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Р.Петков(пикаещият във фонтани),Грипен Радеф(Решетников),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван),К.Костадинов(Копейкин). Не е случайно, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ? Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Анд.Райчев,Кън.Стойчев,К.Колев,Ж.Георгиев,Вал.Велева, Б.Цеков,П.Блъсков,П.Волгин,Ив.Гарелов,К.Кеворкян,М.Пиргова,братя Чукови, П.Симеонов,Шаренкова,Иво Христов
20
12
 
5
 
! Отговори
Правилно преди 2 години
В България няма руски шпиони. Вярно е. За сметка на това обаче има стотици хиляди kpaвapo-koзяшки ***, ибpикчии, блюдолизци, пoдлеци, мaйkoпридавци и изMekяри, които не с лопата, ами с багер да ги ринеш!
19
4
 
9
 
! Отговори
D преди 2 години
Има и то много. Продажници на републиката
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е тук няма руски шпиони, но е пълно с информатори на КГБ. В повечето случай за едно потупване по рамото или за някоя друга копейка са готови да предадат Родината си!
17
3
 
6
 
! Отговори
Бабаяру преди 2 години
Екзотични места...Варадеро?
16
6
 
10
 
! Отговори
Радев фигурант преди 2 години
В Гугъл пишат, че Радев е Фигурант, понеже Янев бил троянски кон на Русия.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По наличие на путиниски организации и агенти България сигурно е на второ място в Света след РФ...

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe