Димитър Недков: Това е чиста война и тя не е започнала преди месец!

"Коалиционните неразбории също са производни на това, което се случва"
Обновена: 26 апр 2022 21:47 | 26 апр 2022 20:36, Красимир Ангелов
58

"Видяхте ли какво се случи с нас българите на този Великден? Оказахме се първия християнски народ, който остана без Благодатен огън, благодарение на църквата си и държавата си. Това е много лошо предзнаменование за един народ. Как го допуснаха? На една куриерска фирма да го бяха поръчали, щеше да им донесе свещичката от Ерусалим", каза писателят Димитър Недков в студиото на "Денят ON AIR".

Той поясни, че най-големият пощальон в България е член на българското правителство.

"Коалиционните неразбории също са производни на това, което се случва. Всичкото това, което се провокира, е колективният Запад, воюва срещу православието. Върви битка за вярата, в какво и как да вярват хората, включвам и католиците", допълни Недков в ефира на Bulgaria ON AIR.

А според него войната е излекувала две неща - Ковид-19 и общественото мнение от мантратата за свободата за словото.

"Това е чиста война и тя не е започнала преди месец, а преди 8 години. Всички мълчаха за нацистките свастики и сега продължават да мълчат. През 2019 година се прие една резолюция, която е за приравняване на фашизма с комунизма. И как всичко е едно и също. Всичко се е подготвяло за нова, голяма война", категоричен е писателят.

По думите му в момента се разсекретява истината за Втората световна война.

Той смята, че Европа е пред саморазрушаване.

"Последното правителство с характер беше тройната коалиция през 2009 година. Тази коалиция загуби властта и дойде първото марионетно управление. Това, което се случва в момента, ми прилича на някаква трагикомедия. Оръжието не убива, убиват политиците, които вземат решение за тяхното използване и разпалват войните. Не съм виждал по-голяма глупост от това да дарим пари за оръжие", коментира писателят, като прогнозира, че случващото се в Украйна ще се разрасне на още няколко места в Европа.

Вижте видео с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази мумия може да си вярва в каквото си иска, ама трябва ли да му слушаме оргазмите?
14
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя псевдо льольоминат, приятелчето на Керев (другият псевдо посветен, правещ пари на гърба на баламите), пак са го изкарали да обикаля и да говори, все едно е някакъв голям разбирач... Докато има балъци да се връзват на групичката медийни псевдоинтелигенти, така ще е...
13
18
 
23
 
! Отговори
Пляк преди 2 години
А.б.е дядка пиши си спомените кой си мил и на кой си направил мърсотия!!! БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО...явно вече имаш бели петна!!! Взимай гинкото и лягай! Времето ти е минало...а и си замръзнал в 19 век!!! ДЕМОДЕ СИ!!!
12
32
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
М.а.л.ееее айде още един русороб. Другарю...ми то си е верно, че фашисъм=комунизъм. Как живяхме в България 45 години като в огромен затвор...без никакви права!!! Айде глей си пенсията и си чети томовете на Живков, брежнев, ленин и сие. България избра друг партньор ЕВРОПА!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ РАША ОКУПАЦИЯ!!! НИКОГА!!!
11
33
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" Колективният Запад, воюва срещу православието" ?????Що за глупости? Всъщност Путин воюва срещу цивилизацията. Аман от пропаганда.
10
20
 
26
 
! Отговори
пълни простотии преди 2 години
на един рашистки мозък, нищо не е станало по-различно от това че *** спести пари и нападна по-голяма държава от преди кооито си нападаше регуларно, това е, грешката на запада в лицето на меркел че му помогна...
9
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тройната коалиция с характер? Тоа е изперкал
8
32
 
30
 
! Отговори
Руска поодлога преди 2 години
Д.Недков е гъъзоолизец храбър. Браво Недков продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
7
9
 
11
 
! Отговори
КГБ.. е преди 2 години
"тройната коалиция"...???
6
27
 
31
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Мога само да ви поздравя за мнението, което публикувате.
5
23
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
На там отива. прав е, С едно допълнение ,в България народа няма да изтрае дълго ще има бунтове, той няма какво да губи. И без да го интересуват политическите течения
4
37
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чиста война имали бе Недков ?Кое му е чистото ,може би загубените млади животи или пък гледа в районите на войната или пък разрушените жилища и починалите дечица?Чиста война Абе Недков повече не се явяват в ефир щото си чутовен резил
3
28
 
34
 
! Отговори
Има закони преди 2 години
Има закони на войната. Първо артилерията изравнява всичко със земята. После авиацията минава и изчиства това което останало. И след това минава живата сила, войниците. Това е война. И ако беше така, в Украйна всичко щеше да приключи за 3 дни.
2
21
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е!
1
27
 
45
 
! Отговори
Евала преди 2 години
""Това е чиста война и тя не е започнала преди месец, а преди 8 години. Всички мълчаха за нацистките свастики и сега продължават да мълчат." веднъж да осветите малко и истината, а не само бедната украйна