Протест пред френското посолство у нас заради отнето бебе

Причината е липса на адресна регистрация
30 апр 2022 15:50, Анисия Иванова
110

Протест пред Френското посолство в София. Причината е отнето едномесечно бебе на българка във Франция.

Основните искания на протестиращите са: "Не пипайте нашите деца". С такива плакати са събралите се граждани и симпатизантите на партия "Възраждане", за да изразят своето недоволство.

Детето е на 35-годишната Златка Стоянова е отнето и поверено на социалните служби във Франция. Настаняването на детето в институцията е предприето като временна мярка. Причината е липса на адресна регистрация от страна на майката, съобщава Bulgaria ON AIR.

От МВнР обявиха, че постоянно работят с майката и нейните близки. Осигурили са всичко необходимо, за да може да вижда своето дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
21 твоите щати само преди 3 години затваряха мексиканчета бежанци деца в затвори и ги слагаха да спят на бетона с по един станиол отгоре, отнемаха ги от м**ките им и ги разделяха като в концлагер. Виж материалите на любимите ти американски телевизии. Демокрация ама друг път. Права на децата, на кукуво лято!
21
15
 
6
 
! Отговори
Таня до просто преди 2 години
Обясняваш на ***, който от селото си не е излизал никога.
20
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
18 е и? Каквато и да е Златка Стоянова не може да ти вземат детето защото си без дом. Опишяха света у нас с гадните си НПОта за правата на тоя и оня, а когато една току що родила майка, та била тя и ц*ка, остане без дом й взимат детето. Ако това го беше направила българската държава сещаш ли се какво щеше да избълнат НПОтата като Хелзинки комитет и разни други такива? И на колко съдебни инстанции щяха да ни дадат, че и колко журналисти щяха да пратят да пишат бълвоч по адрес на България!
19
13
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
драги "Анонимен",да не си чел некой роман от преди сто годишни бре?..."Хиляди деца,живеещи в канавки"..?!?!...Ти ми строши главата!...Ашколсун !...М/у другото, в Щатите още преди сто години отнемаха децата от родители,които не можеха да ги издържат,или бяха самотни майки,или нещо подобно,но..причината беше друга,не е момента сега да я изяснявам..
18
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали има регистрация в България? Ако аз имам дете и отида във Франция ще ми го отнемат ли, защото нямам регистриран адрес там?
17
24
 
7
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Наркомани има навсякъде, а марихуаната не е наркотик. В UK завърших гимназиалното си образование, а в USA уни. От тогава живея там. Нито в едната, нито в другата страна има такива неща. Някакви частни случаи ще се намерят, но няма нищо общо с това, което ви спускат.
16
4
 
21
 
! Отговори
До Таня преди 2 години
Не бе в САЩ са гений всичките. Там никой никога не върши нищо нередно. Раят на земята. За да го постигнем може да въоръжим учениците с по една пушка, а останалите с малко белина за венозно вливане.
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сороските *** и тука лъжат, мажат в Канада на една румънка от такъв дом й ичезна 14 годишна дъщеря много красива, мафията от там дебнат правят ги насила ***, ужким тия домове са за закрила на децата пък мафията ги снабдява с дрога.
14
6
 
24
 
! Отговори
До таня преди 2 години
Кого лъжеш? В сащ легализираха марихуаната и халюциногенните гъби. Освен това десетки хиляди годишно умират от предозиране с опиоди като фентанил.
13
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
13 не Таня ти си богиня, ти си мега умна и свръх надарена в IQ то. Защо ти е да се информираш? Слушай какво ти спускат и цъкай на клавиатурата, явно това ви плащат да правите в САЩ и ЮК в които живееш, интересно ми е как точно ги разпределяш и двете държава, но хайде. Така, че не се информирай. Продължавай да дрънкаш, за да ни информираш нас за красотата на ума си.
12
13
 
5
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Хахахахааха, аз да съм се информирала...
11
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми разходи се по кварталите бре Таня. В САЩ ще видиш хиляди деца да живеят в канавките или мислиш, че сме някакви орангутаните и не знаем каква е действителността. А в ЮК има доста деца на предела на тоталната мизерия. И понеже не си виждала никога такива деца, ще те помоля да се информираш защо майките в САЩ изперкаха, когато затвориха училищата. Защото голяма част от тях разчитаха на храната, която дават там на децата им като една от сигурните за тях. Информирай се бре Танче.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Непорочно заченато ли е? Къде му е бащата?
9
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прочетохте ли защо е отнето детето? Защото майката не се била регистрирала на адрес! Не защото е лоша майка или защото го е изоставила, а защото нямала адрес! А социални служби няма ли, които да й дадат подслон за да гледа детето си? Или има, ала са заети с украинци! Не можеш да отнемаш детето на една жена само защото е останала на улицата. В белите държави не повагаха ли в такива ситуации? Защото дори и у нас не ти отнемат детето ако ти свършат парите и не можеш да си платиш наема.
8
5
 
34
 
! Отговори
Макрон преди 2 години
,,ПО ДОБРЕ АФРИКАНЦИ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИ,, Те тва е официалната позиция на Франция за българите . Тва са думи на Макрон . Да не се забравя де .
7
24
 
11
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Странно защо не съм ги виждала тези деца, а от 20 години живея в USA и UK. Но когато си идвам в бг, виждам деца да пият, да пушат, да се друсат и да посещават барове и дискотеки. Такова нещо в белите държави не можеш да видиш. Такива родители щяха да са в пандиза, а децата поети от държавата
6
18
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Във Франция,а и навсякъде в ЕС си има закони,които ние сме ДЛЪЖНИ да спазваме !!!!..Незачитането на закона,в което се възпитаваме още от малки,носи само неприятности..Там нашите тарикатлъци не минават..Иначе тая акция на Възраждане е .."гола вода" ..Предупредих ги най-искрено да не натискат много педааала,защото ще катастрофират..Но аз съм "никой"...
5
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таня, в белите държави множество деца живеят под мостовете. Множество деца проституират и са подложени на педофилските гадости на богатите и белите, но тези деца никой не ги отнема. Те са невидими за техните институции. Но ти явно ги разбираш тия неща. В кое НПО бачкаш?
4
16
 
7
 
! Отговори
До 1, 2 преди 2 години
Нямам търпение да дойде нов 9-ти септември, такива хора като вас да ви пращаме в урановите мини, солниците и тухларните.
3
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е така е в демокрацията. Пълнят държавите си с бежанци, но българите са им виновни, защото не са се регистрирали на адрес. Забележете. Ние сме членове на ЕС и имаме право на свободно движение, т.е. не сме длъжни на всяко местене да се регистрираме, че сме се преместили, т.к. сме с права на ЕС граждани. Но ходи го говори това на някой. Бас държа, че във Франция има стотици украинци без регистрация, но никой не им отнема децата.