Проданов: Нека почиваме на българското море, безопасно е

Българинът е един от най-добрите туристи в света, смята министърът
14 май 2022 22:25, Красимир Ангелов
220

"Нашето море е безопасно и е сигурно. Курортите ще бъдат подготвени. Призовавам всички да отидем и да почиваме на нашето море, и да останем в България. Българското правителство прави всички по силите си така, че да компенсираме бизнеса заради по-високите цени на тока и на газа", заяви министърът на туризма Христо Проданов в студиото на "Опорни хора".

Той увери, че в нашето море мини няма.

Още по темата
"Българинът е един от най-добрите туристи в света. Той обича да харчи пари. Руските и украинските туристи безспорно ще липсват тази година. Това, което до голяма степен ще покрие тези загуби, ще са туристите от Полша, Румъния, Чехия, Германия, Великобритания. Ние сме изключително конкурентоспособни, имаме комплекси, които са на световно ниво", добави Христо Проданов.

"Ние ще направим така, че нещата да се случват прозрачно. Знам всички плажове в какво състояние са, кои са фирмите концесионери. Тази година по време на летния сезон ще има строг контрол и всички, които не спазват закона, ще понасят санкции. Има плажове, които са на атрактивни места и които трябва да са на по-високи цени. Но има и такива, които са на 15-20 км от населеното място", подчерта министърът на туризъма в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитан за искрите в коалицията, той отговори: "Не бих казал искри, а различно мнение по някои въпроси. Ако Радев има поне едно доказателство за това, че се изнася оръжие за Украйна, то е хубаво да излезе и да го каже. България изнася оръжие за над 50 държави в света. И ние договори с Русия и Украйна за износ на оръжие нямаме, категоричен бе министърът на туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
4
 
! Отговори
Руските туристи преди 2 години
Ще ги извозват с "Товар 200"..
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вървят едни хора. Единият казал: Нека седнем да починем! Седнали на една пейка и починали.
19
9
 
2
 
! Отговори
Всички преди 2 години
коментаращи да ми ядат дебеката ***!!! Яжте ми чeпарата!
18
19
 
6
 
! Отговори
Тракиец преди 2 години
Ще отида на море там където има най много украинци . Така няма да гледам рашистанска сво-ло-ч
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 22 Ама тук не е украина да ни пращаш за Москва. Тук е България
16
1
 
26
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 години
На мен изобщо руските туристи няма да ми липсват, ама въобще..Но нашето море не става вече за почивка и не ходя на него в активния сезон, въпреки че имам апартамент в Синеморец.. Така че,драги управляващи-спрете презастрояването и бутнете незаконните хотели.. Ако искате да има туристи на нашето море
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 16 Деградирал е тоя където се пише либерален и тормози и дискриминира различните. Укрите да хранят черноморието.
14
4
 
1
 
! Отговори
Idiоти преди 2 години
Идиoti сте, какъв сънироток, непрокопсаници жалка капка жълтеникава консистенция която ще се запомни като ненужен фекалий¢. Волен и бандата гашници са класи нд вас всите взети заедно..
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много деградирали индивиди на тая територия
12
4
 
23
 
! Отговори
Нане преди 2 години
укри въшливи се ширят по пет звездни хотели... 3 месеца Айде и за нас поне 14 дена без заплащане за сън...))) и по 375 лева на месец... =) =)))
11
4
 
30
 
! Отговори
ало ало преди 2 години
чакай бе, нали ни натресахте бежанците там, и искаш с украинския бандит да ям сутрин шкембе чорба ли? като ги изгоните от там-тогаз
10
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде Проданов ,само украинци по хотелите и то без пари ,ние кога на пет звезден хотел че бъдем безплатно ,а гад предателска
9
0
 
32
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Каква почивка при тези цени.
8
1
 
29
 
! Отговори
Дърво преди 2 години
Много е замърсено нащо море.Много е нагъчкано и бетонирано.Да не говорим за фекалиите които се вливат в морето.Отделно Мутрите те рекетират здраво.Обслужването е под всякаква критика.
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато има нагли украински нацисти, кракът ми няма да *** там
6
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай-много да ви нападнат укро фашисти, ако не им давате каквото искат , когато и където го искат! Също ако искате да запазите здравето си, избягвайте комбинацията от червено и синьо!
5
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо да се ликвидират украинците от цялото Черноморие и тогава!
4
1
 
22
 
! Отговори
Дон Пепино преди 2 години
Засега е безопасно,но не се знае до кога.От другата страна е Одеса.Може да стане напечено.Мутроморието тогава ще капитулира.
3
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски призова западните страни да наложат културен бойкот и изолация на руските туристи, да видят и да усетят, че на се желани. Руснаците трябва да разберат, че за тях хубавите ваканции в Европа в петзвездните хотели свършиха.
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Турция и Гърция ми е по евтино от колкото при алчните мутри на българското кафявоморие.

Спонсорирани публикации