Роднина на една от жертвите: Надявахме се да не е тя, това са деца!

Близки дълго време не получили информация от институциите
7 юли 2022 08:42, Петя Славова
137
Роднина на една от жертвите: Надявахме се да не е тя, това са деца!
Снимка: БГНЕС

Георги Семерджиев уби в катастрофа две млади момичета. Снощи жена моли за съдействие Нова тв относно изясняване на самоличността на загиналите млади жени в тежката катастрофа в София. Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си. Роднините загубили връзка с нея след инцидента.

Звънели са на болници, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им казали единствено, че инициалите на загиналото момиче и дъщеря им съвпадат. Молили са се този кошмар да не е техният, но по-късно името се е потвърдило.

Още по темата

"Получихме съдействие от "Пътна полиция" и ни изпратиха в следствието. Обърнахме се към вас за помощ, защото не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правосъдие. Никой не заслужава да си отиде по този начин. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята дъщеря. Видях я няколко часа преди това. Беше едно прекрасно дете. Ще ни липсва страшно много. Не може подобни хора, като Георги Семерджиев, да бъдат оставяни безнаказани", сподели Куюмджиева.

Припомняме, че криминално проявен с 50 нарушения предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел "Хемус". След произшествието извършителят - Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
30
 
! Отговори
Либерални българи преди 1 година
Проблема най-вече е че има огромна търпимост на обществото към подобни деяния, нормален народ в нормална държава няма да го позволи.
27
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сами сте си виновни. Като толерирате мутрите и чалгарите с Едно Ферари и избирате всякакви мутри и Чалгари да ви управляват от джипки и ферарита. Какво очаквате? Направихте си държавата на Абсурд, това вече не е България, а Чалгария.
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заспало е обществото и нищо не е в състояние да го събуди. 70% от хората са склонни да дадат подкуп за да им се размине . Каквото и да си говорим това няма да спре и още няма да е минало делото на този и ще чуем за поредното прокурорско или друго синче, пребило и убило някой. Всички сме виновни за това. Колко от вас са подавали сигнал до полицията за агресивни водачи? Колко от вас спазват правилата по пътищата? Затворени в собствените си черупки надявайки се , че на нас няма да се случи.
25
48
 
3
 
! Отговори
Какви деца? преди 1 година
Момичетата са били нощни кифли молски в тези вечерни часове клубове, алкохол, секс, наркотици и веселие друго не се прави по късните часове.
24
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тази полиция, която имаме е напълно ненужно звено! Освен да рекетират за по 20тина лева по улиците друго не могат да свършат!! шайка некадърници!
23
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като го пуснат тоя след няколко годинки - да го намерят роднините на тези деца и да го приключат... щом на него ще му дадат 5г. затвор - значи и за тях ще е толко. Поносимо е :) аз бих отмъстил и бих го заклал като животно
22
12
 
23
 
! Отговори
Калина преди 1 година
Бог да прости момичетата!Съболезнования на близките им!Но не може да си затваряш очите когато един като Киро лъжеца, нарушава Конституцията ,да гласуваш за него да управлява държавата и да протестираш за нарушителите на законите,а същия тоя Киро да се възмущава,че законите не се спазвали.Що за наглост е това и що за безразсъдство на протестиращите
21
0
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 1 година
И ти си яко *** субстанции. Поне не се качвай да шофираш
20
12
 
10
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БЪЛГАРИ ЕТО ВИ ПОДМЯНАТА РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО КОЙ УПРАВЛЯВА МВР КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ОТГОВОРНОСТ КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ СЕГА ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ КЪДЕ Е ДЪРЖАВНОСТТА ИЗЛЕЗТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ПОДМЯНАТА
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ще си излежи 20 години, бъдете спокойни. Но, защото момичетата не са известни, като оня без колана известният, няма обвинение за умишлено убийство.
18
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настръхнах, докато четох статията... Нелепа смърт. Пешеходец и то зад прегради. Огромна трагедия. В тази спокойна лятна нощ всичко за две млади души приключи. Това ни е съдбата явно- смърт при катастрофи... В Испания- влакове, Франция- самолети... Всеки си носи кръста. Дано намалеят жертвите, но с този манталитет, с това мислене на младите, на които мечтата им не е да развият кариера, интелектуален бизнес или да се изучат, а да имат БМВ, не ни чака нищо добро.
17
38
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вдигнете паметник на тия двете геройски загинали от разцепен джип. Много п.рост народ сме , заслужаваме още 3000 години все такъв преход.
16
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяло денонощие мърдите от полицията дори не са си правили труд по установяване самоличността на жертвите
15
2
 
71
 
! Отговори
Чадъра преди 1 година
Видяхте ли сега защо близките не са излезли да кажат кои са жертвите??? Полицията ги е държала в неведение. Тук работата е МНОГО ДЕБЕЛА, какъв е този татуирания, дето го пазят толкова много?? Хора, тука работата е адски дебела!
14
8
 
7
 
! Отговори
Фин преди 1 година
До Анонимен 2 какво ще прави нещастната ти душица с информацията коя е овцата? Лешояди такива! Почти всички българи сте като този...вижте *** навсякъде по пътищата и сред природата...
13
45
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Знае я само Господ. Шофьорчето е бил само инструмент в Божите ръце , за да убие тия двете. Много сте ниско в Еволюцията , за да съзнавате как работи И е устроена Вселената и що е то карма.
12
12
 
4
 
! Отговори
Начо Културния преди 1 година
Условна присъда само за удара с таксито, никой съд не може да го осъди за смъртта на двете жени, такива като Семерджиев и господ ги пази, за съжаление.
11
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на чашков пияния перчем не му дреме. Той иска да чегърка!
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам защо, но по време на тоталитаризма, такива социопати ги пращаха да работят в урановите мини... Там природата си вършеше работата и за има няма пет години им окапваха първо зъбите, а после и месата...
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И всяка година увеличават администрацията и нищоправците по институциите. 24 часа не са уведомили близките на жертвите... евала.