Кеворкян: Със сина ми не поддържам връзка от 25 години

Ще му помогне ли с "връзките си"?
22 юли 2022 20:45, Александър Попов
146
Кеворкян: Със сина ми не поддържам връзка от 25 години
Снимка: БГНЕС

Кеворк Кеворкян взе отношение по казуса с неговия син, който бе спипан да шофира след употреба на алкохол и наркотици. Ето какво написа бившият тв водещ в социалните мрежи.

"Медиите съобщиха: "Синът на Кеворкян е задържан, защото е шофирал пиян и дрогиран". "Синът" е на 48 години.

Поне от четвърт век /25 години/ не поддържам отношения с него.

Още по темата
Ще му помогна ли с "връзките" си? – пита читател. Не. Да приложат Закона с пълната му строгост. Не понасям такива хора.

Дали това не е отмъщение заради критичните ми текстове срещу Властниците? – пита друг читател. Не. Не могат насила да напият някого.
Нужна е, без съмнение, профилактика на подобни явления.

Но е комично това да се прави през известността на бащата. Той пък /на 78 години/ ще продължава да се занимава с Пиянството на Властта – на всяка власт. Докато може".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: Кеворк Кеворкян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
1
 
! Отговори
"Лош" роди преди 1 година
До Анонимен ... Виждам че, като добро "дете" се опитваш да накараш родителите ти да се почувстват виновни затова че вече си на 45г. а още живееш при тях ... все още не можеш да си намериш работа а гадните ти родители отказват да ти дават пари всеки път като им поискаш и така те злепоставят пред приятелите ти .... че като добро "дете" обичаш да си поспиваш поне до обяд а лошите ти родители вдигат шум още в 6 сутринта като тръгват за работа... Да, родителите ти наистина са се ПРОВАЛИЛИ .... С ТЕБ.
124
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркомани и алкохолици има от всякакви семейства, както и стойностни хора!
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виждам, че лошите родители са се сбрали тука и много искат някой да им каже, че не е в тях проблема, че да им олекне на егоистичните душици. Направете си клуб на проваления родител и един на друг си повтаряйте колко сте невинни, в открития свят няма да срещнете разбиране
122
0
 
0
 
! Отговори
ako баба ти... преди 1 година
До АнонименПълни глупости избълва!
121
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Неслучаен минувачДобрите родители с лошите деца дето нищо не става от тях са мит и легенда. Също като добрият мъж пияница, когото злата жена мрънкало все тормози. Или като много болната жена, на която здравият мъж умрял преди нея, хаха
120
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашето поколение беше възпитавано и изграждано според едни принципи и не всички успяха да се адаптират според новите принципи. Първите седем години са важни за монотонна среда, все едно да извадиш животните от зоологическата градина и да ги пратиш в саваните да се оправят.
119
2
 
5
 
! Отговори
Неслучаен минувач преди 1 година
НЕ МОЖЕШ да даваш на детето си ЦЯЛ ЦИВОТ... Това ще го направи мързеливец и използвач. Особено на "дете" което е на възраст 48 години. Даваш му докато навърши 20-25г. След това това "дете" трябва да е вече зрял възрастен индивид със собствен живот ,професия и планове за семейство. Ако след 30г. "детето" е все още зависимо от родителите си то това "дете" е или умствено увредено или физически инвалид .... или родителите МУ СЪСИПВАТ ЖИВОТА С властната си натура . НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ .
118
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Случаен минувачВикате всички около вас са лоши, само вие добър и жертва.
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Случаен минувачПълни глупости. За да не се налага децата ви да ви чакат да умирате, за да получат някой лев от вас, просто им подсигурете нормален живот и бъдеще ПРИЖИВЕ, вижда ми се елементарно. Подобни мантри съм чувала от устите на патологично стиснати хора, които не дават нищо за децата си, хвърлят ги да се оправят сами, че после имат наглостта да искат някой да им благодари за тоталното бездействие. Ако собствените ви деца ви чакат да умрете, значи явно сте се провалил като човек.
116
5
 
1
 
! Отговори
b преди 1 година
зарязал детето, браво, Кеворк!
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помощта се свежда до разговор по телефона и пълен отчет на деня ти, което подлежи на задължителна критика и възклицания че нямаш акъл и не си вред.
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има родители каквото и да направиш за тях не е достатъчно и въобще не е важно, ти само им обръщаш внимание заради имотите им, които те разбира се ще припишат на внуците, за да ги запомнят с нещо. Самите те отказват елементарна помощ.
113
4
 
4
 
! Отговори
до 122 преди 1 година
Имаш възможността да обиколиш южното Черноморие и да видиш как 99.99 от обвързаните българки ги боли половият орган за мъжа до тях.Никоя няма да се усмихне ,бда донесе кафе или сладолед. Заети са само с това да скрият колко им е скучно.
112
11
 
9
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Отговорността е винаги основно на родителите.Докато "критикуваше" властта,да беше го възпитал този ***.С какво ни е полезен този арменец,освен със сарказма си?
111
8
 
15
 
! Отговори
звучи шизофренично преди 1 година
Да проповядваш морал и да критикуваш пороците на обществото и да изключваш факта, че със сина си сте членове на същото това общество.
110
9
 
19
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Кеворк е напълно прав-не може да отговаря за деянията на вече възрастния си син.На децата се помага до едно време,не можеш цял живот да ги носиш на гърба си.Доколкото знам,Кеворк има и дъщеря,която съвсем не е като брат си и се ползва с уважение.Значи проблема не е във възпитанието,а в съвсем други фактори.
109
5
 
17
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
А що се отнася конкретно до Кеворкян - ами прав е. Синът му е възрастен човек, най-вероятно си има свое си семейство, ако наистина не поддържат връзка, значи не му дава да се вижда с внуците. Аз лично съм наблюдавал такъв случай - бащата не дава на дядото да се вижда с внуците. И аз да съм в такава ситуация, ще оставя сина ми да се оправя сам. Станал на 48 години, отгледал съм го, няма какво да иска повече от мене. Всеки си живее неговия си живот.
108
4
 
10
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До 118Не става бе, човек. Съвременните деца се интересуват само от парите ти и от имотите ти. И ако си преминал 60, вече почват да кроят планове как да те уморят, че да завладеят всичко. Ако междувременно си се развел в даден етап от живота си, бившата обикновено почва да насъсква децата срещу тебе, колко си лош. Сложно е наистина и семейство със семейство не си приличат.
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Личи ти.
106
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои в едно семейство не могат да въведат ред , държава тръгнали да оправят....