Радев: Цялото ни общество е в дълг към възрастните

Дължим им признателност, написа президентът
82
Радев: Цялото ни общество е в дълг към възрастните
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Днес отбелязваме Международния ден на възрастните хора, но не само днес дължим признателност на нашите майки и бащи за мъдростта и моралната подкрепа, с която ни даряват. Цялото ни общество е в дълг, за да имат те достойни старини, за да носят по-лесно тежестта на ежедневните затруднения и да нямат притеснения за утрешния ден", написа президентът Румен Радев в профила си във Фейсбук.

"Хората от третата възраст заслужават не само признателността на децата и близките си, но и подкрепата на държавата – целенасочена и ефективна социална политика, която да повиши стандарта на живот. Защото старостта не бива да е бреме, а е време за засвидетелствана благодарност. Скъпи майки и бащи, бъдете живи и здрави!", пише още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кажи го това на мразещия пенсионерите от Банкя,който все плачеше,че му изяждали бюджета.
18
5
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО НЕ ДЪЛЖИ НИЩО НА ОДЪРТЯЛАТА ЧЕРВЕНА ***, ТОЧНО ОБРАТНОТО Е! РУМЕН РАДЕВ И ДРУГИТЕ ДЪРТИ КОМУНИСТИ ДЪЛЖАТ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неадеквата Румен е както винаги по-зле от всякога.
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЪРВИ ДА МРЕШ БЕ ПЕНСИОНЕР ГЛУПАВ!
15
4
 
7
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Радев си осигури луксозен живот и е недосегаем от законите управлява еднолично България вече 2 год и неговият а отбор фалира България
14
0
 
8
 
! Отговори
Всички са преди 1 година
загърбили възрастните си родители. Моята майка е на 84 г., ама си живее в отделен апартамент, не се сеща никой за нея, дори и аз - щото не ми остава особено свободно време. Вдовица е отдавна, в месеца един-два пъти отивам да я виждам и така. Брат ми пък изобщо, ама изобщо не се сеща.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
13, 'Моят татко сега декември ще навърши 90!' --- моят пък умря на 72!
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как допуснахме този човек да стане президент? Срам и позор!
11
3
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
Е, зарад такива комунистиическиии урррооодииии, България е на тва дередже днес
10
6
 
10
 
! Отговори
Резидент Гумен Гадев преди 1 година
Кирилка и Асенка качиха пенсиите със заеми, които младите ще връщат! Кой на кого е длъжник?!
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моят татко сега декември ще навърши 90! Роден през 1932 г. в бедно занаятчийски, но много патриархално и строго семейство. Майка му много го е биела с пръчката, но накрая станал човек! Завършил Минния институт в София през 1958 г. беше 20 години началник в мините, после 5 години години партиен секретар и през 1983 г. се пенсионира. Взима дебела пенсия от 1321 лв. и пет пари не дава. Затиска яко под дюшека. Знам, че има около 800 хиляди лева спестявания, ама той и доста поокраде покрай тия мини.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На първо място децата, внуците, са с най голям дълг към тяхните възрастни родители и след това обществото, ех чорапе зелен!
7
7
 
10
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Разединителю как така в дълг? Твойте правителства ни направиха работещи бедни , за да има пари за пенсии. Сега пак нас изкара виновни ей това руската школа сте голяма работа
6
4
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Комунистите генерират едно и също - раздават на хората си едни милиарди и милиони, и не спират, докато цялата икономика не стигне до пълен застой. След това минават в опозиция и неистово крещят, че нямало пари в държавата, защото тия на власт много крадели...
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еее как няма срам от хората! Имай страх от бога!КОЛКО ПЪТИ В МЕСЕЦА ПОСЕЩАВАШ СОБСТВЕНАТА СИ МАЙКА?В ГОДИНАТА?С ТВОЯТА МЕСЕЧНА ПЕНСИЯ НЯКОЙ ЖИВЕЯТ ПОЛОВИН ГОДИНА !МОЖЕ ДА СА БИЛИ СТРОИТЕЛИ!МОЖЕ ДА СА БИЛИ ПРОФЕСОРИ.....НО...СА РОДЕНИ ОКОЛО 1940 ГОДИНА И СА СТРОИЛИ СОЦИАЛИЗМА С НИСКИ ЗАПЛАТИ!НООО ВАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ КАЗВАТ СПОРЕД ПРИНОСА В СИСТЕМАТА! МЕРЗАВЦИ!МЛЪКНЕТЕ!
4
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На възрастните ти фенове дето искат с Русия и вън от ЕС и НАТО им е осигурен стандарт много по добър от този в Русия. Може да им покажеш цифрите и колко по високи са заплати и пенсии тука и дори си имат вътрешни тоалетни и перални. Ако някой пак не е доволен, границите са отворени и в Русия ще го приемат топло и ще му дадат дори пушка
3
3
 
15
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Резидента и пенция и заплата взема :)))
2
4
 
13
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Тоя ако не разбрал обществото вече се състои основно от възрастни хора. Те са задължени сами на себе си. Което е абсолютно логично, имайки предвид актовете им през последните 50-60години.
1
1
 
26
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Малко заучени фрази от радев докато млади и вьзрастни изнемогват

Спонсорирани публикации