Скандално: Шофьор на бус не качи дете, броило за билет със стотинки

Водачът се оправдал, че така са му наредили от фирмата
13 окт 2022 15:08, Анисия Иванова
48

Скандален случай на пътя. В Перник шофьор на бус отказа да качи дете, поискало да купи билет с жълти стотинки, съобщи Bulgaria ON AIR.

Един от пътниците сподели видео в социалните мрежи. Пред възмутените пътници водачът посочил, че така са му наредили от фирмата.

Инцидентът е станал в микробус №10. Очевидците имат съмнения, че шофьорът е бил употребил алкохол.

Спешна проверка на фирмата-превозвач разпореди кметът на Перник Станислав Владимиров. Проверка по случая е разпоредена и от директора на ОДМВР ст. комисар Павел Млеканов.

От фирмата-превозвач твърдят, че няма разпореждане в автобусите да не се приемат жълти стотинки и провинилият се шофьор ще бъде наказан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То само да е в Перник с мед да го намажеш.В Пловдив е същото, дори и магазин не искат жълти стотинки. В кв.Коматево Пловдив: Хлебарницата не приемат жълти стотинки.
35
0
 
8
 
! Отговори
Морска преди 1 година
Във Варна бях свидетел как през зимата, в студа, се качи дете 5-6кл., което нямаше пари за билетче. Проверяващата веднага му се развика, изсипа един тон обиди и поиска от шофьора да спре, за да го свали. Шофьорът ѝ каза да слезе тя. Понякога децата забравят, че трябва да си оставят парички за автобус. Все пак са деца и ние не бива да ги съдим и да се отнасяме безотговорно, оставяйки ги навън на студа или навън по тъмно.
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз, да съм шофьор, ще свалям женските. Когато си поискам.
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И не се е намерил пътник който да плати на момчето билета, а само сеираджии които снимат и се възмущават после по постове в интернет.
32
1
 
13
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Малък му е "винкела" на "човека" и "шофьор" , и гледа някъде да упражни и той малко власт! Просто може само пред 14 годишно момиченце! Пред всеки мъж гледа като бит ***....ст!
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече не сме хора.
30
0
 
7
 
! Отговори
Решението! преди 1 година
Тоя калтак ако го вземем на големия пръст цигарата ще му влезе направо в дебелото черво!
29
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тръгнало амфетки да си купува на другия край на града светилото (дитету)
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съгласявам се с мнението че всичко е изписано на лицето на човека. Понякога се чудя как работодателите не виждат това и назначават на работно място неподходящ човек. Нямат голям избор.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Транспорта в Перник е нещо страшно!
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ви кажа че в Перник хората са добри но не мога да кажа същото за Велико Търново. Там всички са злобари и никой нищо не знае. Не знаят колко е часа дори пази боже да ги помолиш нещо най дребно.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста фейк ми се вижда този клип - очевидеца-пътник ли е снимал или самото дете?
24
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
децата не са светиня
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хемус те дебелите хора традиционно са много нахални и мързеливи. Обаче те са малко по поносими от Затлъстелите. Защото вече има едни не са просто дебели а Затлъстели. Те са непоносимо нагли. В Америка дори са толкова дебели че не могат да се движат. Използват специални проходилки. Очевидно такива хора не могат да работят не знам от какво живеят в америка
22
6
 
6
 
! Отговори
Психолог преди 1 година
Този са го давали в клиповете на ловците на педофили! Сигурно е имал план да свали детето и да се обади на свой съратник къде го е свалил! Проверете го обстойно и му направете обиск! Сигурно е замесен в тежки престъпления - и на лицето му е изписано!
21
0
 
5
 
! Отговори
Време е! преди 1 година
Какъв наказан шофьор! Това явно е политика на фирмата! Да се разследва фирмата и да се уволни дисциплинарно ръководството! Да се пуснат тайни клиенти да проверят при повторен случай отнемане на лиценза и затвор! Този бизнес е субсидиран държавно и от голямо обществено значение! Не може да си правят каквото искат и да нарушават закони за тяхно улеснение! Искаме истинска справедливост или БУНТ!!!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 30г. в провинцията когато билетчетата станаха по 40 стотинки ми се случи същото. Оказа се че имам 0.39лв на стотинки и въпреки че ги взе кондукторката ме свали със страшни викове и крясъци. Останалите пътници гледаха сеир а аз тогава се разболях от притеснение и избягвам да ползвам градски транспорт. Българите обичат да се подиграват но никога не поглеждат в себе си. Обикновенно обект на присмех са хора на които всъщност завиждат за нещо неуловимо. Че са чиисти и спретнати например.
19
0
 
8
 
! Отговори
бай Ставри преди 1 година
Дайте го тоя да му направим отверстието касичка за стотинки!
18
0
 
10
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Миналата седмица пътувах с 209 във Варна,едно дете иска да слиза от първа врата,дебилният шофер се направи на мъж, не му я отвори,прати го на втора врата,че като запалих,ако не беше на служебното си място щях да му вградя слънчевите очила!А викам това е дете бе!
17
0
 
19
 
! Отговори
от Варна преди 1 година
В магазина до нас имаше един хомо касиер, който се опита да не ми вземе хняколко стотинки! Всеки ден ходех при него с по 5-10 лв на жълти стотинки (имам събрани няколко буркана) и му ги изсипвах да ги брои ВСЕКИ ДЕН в продължение на 2 седмици! Накрая този напусна - не знам точната причина! Но за тъакъв който застрашава живота и здравето на дете, защото го мързи да преброи 20х5 заслужава много бой!