"Възраждане" на протест пред Народното събрание

Недоволството е срещу идеята да даваме оръжия на Украйна
3 ное 2022 09:40, Петя Славова
359

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпросът дали държавата да даде оръжия на Украйна породи спор между депутатите като две комисии в НС обсъждат какво да бъде решението.

Предложението на ГЕРБ и "Демократична България" провокира протест на "Възраждане" пред Народното събрание.

Според демонстрантите, България трябва да бъде единствено миротворец и да не допуска намеса във военния конфликт като предоставя оръжия, на която и да е от двете воюващи страни.

Хората носят надписи "Не на войната", както и знамена на партията. Пред сградата на НС беше и лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има и нещо друго то всеки иска да е на печелившата страна а както изглежда за сега това са САЩ и прокси.
206
16
 
11
 
! Отговори
Me преди 1 година
Малко са объркали мястото на протеста. Трябва пред руското посолство да протестират, да прекратят войната срещу Украйна.
205
10
 
10
 
! Отговори
даммм преди 1 година
До Анонимен ние сме свободни заради волята на Българския народ който е платил прескъпо на руския император да започне война
204
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
251! Браво бе, ходи да лижештопките на паметника на руските окупатори! Заради червеи като теб сме в това жалко положение! Путин ви казва, че сте ***, а вие ходите да му целувате ръцете, като онази ку.волетка Йотова!
203
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
123 няма военно решение на нито един конфликт. Ти ми приказваш медийни журналистически "истини". Заври си ги в джобчето.
202
4
 
5
 
! Отговори
хмм преди 1 година
някой знае ли против какво се протестира, за каква война говорят, нали началниците на *** им казаха че това не е война а специална операция
201
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма моя и твоя логика. Русия е освободителка на Бг. Ние сме на картата на света по волята на негово императорско величие руския император и неговия руски народ който е оставил костите си по тая грешна земя.
200
4
 
11
 
! Отговори
ХАЙДЕ НА ПРОТЕСТ преди 1 година
Безсрочен, до измитане на Антибългарските партии !!!
199
7
 
8
 
! Отговори
123 преди 1 година
До Анонимен 249. То по твойта логика украинците трябва да се теглят по един куршум за да не загиват руски войници и на Русия да и е по лесно да постигне имперските си амбиции. Тия руски войници чий го дирят в Украйна? Руските войници не убиват ли украински войници?. За да спре тази лудост трябва или Русия да се изтегли от всички окупирани територии или Украйна трябва да си ги отвоюва. Тъй като окупаторите нямат намерение да се изтеглят остава вариант две - Украйна да ги изгони.
198
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 666 никой не спори. То няма и с кого. Например аз не одобрявам мотивите на БСП и дори на Възраждане но съм против даването на оръжия и вярвам че това е правилната позиция. Но на война като на война. Пак сме на губещата страна.
197
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долния 666 прав си че това е представителна демек фасадна декорация. Иначе си е чист фашизъм.
196
4
 
5
 
! Отговори
999 преди 1 година
Няма нужда да спорите.В парламента останаха две формации,които са против даването на оръжия на Украина.Това са БСП и Възраждане.Днес ще се гласува даването на оръжие и това кой какво пише по форумите не оказва никакво влияние над парламентарните решения.Така е в представителната демокрация .
195
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гражданската война в украйна е от 2014г тука се разхожда някаква опорка за 24 02. Но това не е баш така. Но дори Русия да загуби украйна няма как да спечели. Това е така.
194
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е против войната само, ако Русия губи. На 24 фефруари не беше против войната
193
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от възраждане като са против войната що протестират сега, а не протестираха на 24.2.2022 когато войната започна.
192
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинизацията тече ли те че безмозъчни предатели. Само те ще останат на черно море то това е целта
191
6
 
11
 
! Отговори
Дядо Влайчо преди 1 година
Шепа безработни хаирсъзи вместо да си намерят някаква работа крякат лозунги по центъра и после по кафенетата чакат някой да им плати .Че и НАЦИОНАЛЕН написали,годи голямата сопа трябва да играе тука,ама яко!
190
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Китай и в Индия дори нямат мостра на нациски флаг драги съпричастни на нацизма Фашизма и комунизма. Едно и също е. Но не е демокрация. То такова нещо демокрация няма има само диктатура.
189
5
 
7
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
В Донбас!
188
4
 
5
 
! Отговори
До Дядо Влайко преди 1 година
Това е лесно.Парламентът приема закон за забрана на протестите и готово.Не че от протести досега е произлязла някаква положителна промяна в политиките,които се прокарват в България.