Варненски лекар към дете: Млъкни, лигла, писнало ми е от такива като теб

В Helpbook получихме сигнали за храна с намален грамаж и мърляво свършена работа
20 яну 2023 18:36, Анисия Иванова
86

Снимка: Нelpbook

Преди няколко дни чрез платформата на Helpbook.info ви запознахме със сигнал, касаещ проблемен участък в район „Възраждане“. Последва реакция и ето какво бе предприето по въпроса, описано в нов сигнал: "На 17.01.2023 г. в беше извършен опит да бъдат коригирани безумията, сътворени по-рано от същия район „Възраждане“, който опит, ако не беше тъжен, щеше да бъде много комичен. По-конкретно, през деня беше запълнена с плочки една малка част от калното петно върху тротоара, беше разбит старият дънер пред пешеходната пътека и някак върху неговите корени беше закрепена млада фиданка. Напълно безумно и неразбираемо за мен а вероятно и за останалите граждани. Логично, последва поредица от иронични коментари и видео колажи в социалните мрежи на тема „компетентността на ръководството в район "Възраждане" и една конкретна политическа партия“. Вероятно служителите в общината са много заети да прекарват значителна част от работното си време в споменатите социални мрежи, защото още същия ден до вечерта животът на току-що засадената млада фиданка рязко приключи. Грозната картинка в края на пешеходната пътека си остана. Кофите за боклук също си останаха непосредствено до пешеходната пътека. Опасностите от инциденти с инвалиди и слепи хора, преминаващи през пътеката, също си останаха. За пълнота на изложението съм приложил необработени снимки, потвърждаващи развитието на случая.

Във връзка с изложеното по-горе бих искал да получа конкретни отговори на следните въпроси:
1. Кой плаща за времето, труда и всички изразходвани материални ресурси при така създалата се развръзка?
2. Конкретно по дати и дейности - какви суми са платени за всяка стъпка по „облагородяването“ на района от самото начало?
3. Как и кои служители ще понесат отговорност за очевидно лошото планиране и изпълнение?", се пита в сигнала.

Писаха ни за ужасно грубо отношение на лекар към дете във варненска болница: „Влязохме в кабинета на лекар от поликлиника "Света Анна" с петгодишната ми дъщеря, тя плачеше от страх. След което последваха заплашителни и груби думи от въпросния доктор. Започна да крещи на дъщеря ми - "млъкни, лигла, не си възпитана, писнало ми е от такива като теб". Започна да ръкомаха с пръст пред лицето й и да я заплашва, че ще стане лош, ако не млъкне. След което го попитах-докторе какво е това държание от вас, и той се обърна с думите - коя съм била, че да му казвам как да се държи. Изгони ни от кабинета. Подадох жалба при управителя на поликлиниката. Моля да се вземат необходимите мерки“.

Получихме оплакване, адресирано към БАБХ, относно грамаж на поръчана храна от софийски ресторант. Каква била изненадата на нашия потребител, когато решил да претегли храната на кухненската си везна - разликата от обявеното в сайта на ресторанта била цели 300 грама. След обаждане по телефона и поискана компенсация, последвало обещание за връщане на отговор, което така и не последвало.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
26
 
! Отговори
Евроценности,сър! преди 1 година
Да ви са сладки бананите и демокраДцията! :)
27
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябвало е да направи зашеметяващото тръшване на Ледения Стив Остин
26
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента има грипна вълна. Мамичките, които ги мързи да дойдат до кабинет, звънят вечер до 23, а понякога и до 1 през нощта. През деня идват, когато им е удобно, а не със записан час. Децата попиват техните настроения и ги избива на хистерии. Трябвало е някой да набие мамичката. Лекарят и детето са потърпевши от нейното плиткоумие
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ходи обяснявай, че нямаш сестра.
24
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива трябва да бъдат съдени за да се научат, че преди да очерниш някой пред обществото трябва да имаш доказателства.
23
18
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Този лекар,отдавна не е...лекар,а психясъл индивид. За съжаление това не е...изключение,а факта че ги направиха...еднолични търговци,зачеркна хуманоста на професията им.
22
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лекаря да я съди за клевета.
21
16
 
5
 
! Отговори
Лучано преди 1 година
Този лекар е истнски мужик, Сигурен съм че подрепя суровите, но истински руснаци и е против меките запдани джендърски китки. Ура друзя!
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 22 Тихо лиглоо дръж се прилично или годи на шаман.
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди на децата се биеха шамари. След 65-а рязконнамалихме шамарите. И се пръкна едно поколениееее ... Мутри, юпита, джипита, политици ... Мале мале
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурен съм, че тая е ръкопляскала и е 3-4 дози препарат, била е за намордниците и всичко останало.
17
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива майки с лопата да ги ринеш, ама лекарите са дефицитни.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сещам се за лекаря на село, биеше упойки с лакът в челото
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И проблемът е?!?!
14
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При децата такова поведение не трябва да се поощрява иначе стават много разглезени убеден съм, че тази майка ще бере ядове някой ден с разглезената си щерка.
13
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези не лекуват. Изнудват за пари и убиват пациенти от некадърност.
12
5
 
29
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
АКО е вярно това,което е написала майката на "лиглата",то доктора търпи порицание....Като гледам обаче как "съвременните майки" ГЛЕЗЯТ и ЛИГАВЯТ любимите си отрочета,..май е бил достатъчно провокиран медика..
11
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега вместо да я възпита майката ще я учи от малка, че всички са й длъжни е не са.
10
6
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
До осем...... Ти не го мисли доктора, той винаги ще си намери нова работа, ами се моли да не е поредния дето ще хване пътя за чужбина че няма да остане теб кой да те лекува.
9
0
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Ще я намери.Без усилия.