Путин бил бесен след като е гледал "Навални"

Според Христо Грозев именно това е довело до по-голяма опасност за живота му
13 мар 2023 09:29, Нели Христова
155
Путин бил бесен след като е гледал "Навални"
Снимка: БГНЕС

Един филм има много по-голям емоционален ефект от всяко печатно разследване. Путин е бил много по-бесен, след като го е гледал, така че мисля, че заради филма има по-голяма опасност за живота ми. Това сподели българският журналист Христо Грозев пред bTV, който се включи между две афтърпартита след церемонията на Оскарите, на която спечели награди за документалния филм за Алексей Навални.

"Наградата е много прагматично полезна, защото сега още поне 20 млн. души ще гледат филма и ще се запознаят с фактите в него – че сегашният режим в Русия има програма за убийство на собствените си граждани, които са против властта, това е един допълнителен контекст на войната в момента", каза Грозев. И разкри, че още когато са започнали работата по филма, са казали на Навални, че той ще спечели Оскар.

Здравословното състояние на Навални се влошава, има много силни болки в кръста. Това разбира неговата съпруга, която получава писма от него чрез адвокатите му от затвора, но няма информация от първа ръка. Дори и адвокатите му не общуват с него пряко, а през воал и не могат да го видят.

А съпругата на Христо Грозев е изгледала филма, въпреки че журналистът беше казвал, че тя няма да го направи, за да не разбере колко средства е изхарчил той за разследването. "Тя вече разбра, но в този ден вече не ми говореше по друга причина, така че не беше голяма щета", разказа Грозев.

И отправи послание към българите - да внимават с фактите, да не вярват на това, което искат, а да проверяват какво седи зад думите на политиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
23
 
! Отговори
DSS преди 1 година
Филмът на Хр. Грозев може и да е хубав, не съм го гледал, но силно се съмнявам, че Путин го е гледал или пък има намерение да го гледа. При очевидните проблеми, които има да решава, точно филм ще седне да гледа. Не 24 часа ами 124 не му стигат на денонощие, а той сяда филм да гледа и да се ядосва, на кого, на наш Христо. Айде стига. Между другото същите разсъждения могат да се отнесат и за Джо Байдън. Щото и той е без работа по цял ден :)
42
1
 
13
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Много шум за един алкаш, който мечтае да пропие Русия докрай по стъпките на своя учител Елцин.
41
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как Христо Грозев разбра как е реагирал Путин на филма му и дали изобщо го е гледал?
40
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И г-н Радев е бил бесен 100 процента
39
14
 
7
 
! Отговори
Биволъ преди 1 година
Чудно ми е като какви *** могат да защищават Путин,който със заповедите си унищожи над половин милион хора в Украйна, репресира опозиционни лидери и прогресивни хора,които се осмеляват да го критикуват. И отговорът сам ми идва на ум-*** на бивши служители на ДС, комунистически функционери, национални предатели.
38
4
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
До Анонимен39 путин, мило момиче, е султан на държава с население колкото япония, и с общ дял в глобалния бвп по малък от два процента. другарят си бутилира езерото байкал и никой не може да му каже копче, камо ли да го накара да тръгне срещу основните си работодатели. това, че султана е *** на дъб и си изтряска козовете и сега се налага нова агентура и нова перестройка, си е лично негов проблем. навални и ицнята - при кисинджър, да разтегат локум заедно
37
4
 
17
 
! Отговори
1 преди 1 година
Този е доста смешен човечец. Определено се надценява в кариерата си на копи-пейст "журналист"
36
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе стига оляхте се с тоя кой го брои за човик - те господарите му не го броят а вие искате другите хора- путин е тоя дето е напъхал чадър в краварския *** и ще го разтваря с помоща на си дзинпин- а те ми пускат разни по-ми-яри- бяха бесни от разкритията на аснж и демократично го пъхнаха в затвора - кой ще пише за него а нали ще го приберат и него там
35
23
 
8
 
! Отговори
Georgi преди 1 година
Радостно е, че още има велики БЪЛГАРИ, а реално гнилите бългсромразци и копейки са много малко
34
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мнооого селяния и огрооомна простотия над чиния кисело зеле от вмирисаните прогнили панелки ...но с рашистки плам..и отново на пропагандиската барикада за защита на най- антихуманото "управление" от кагебейски престъпници и "хуманисти" крадци и военнопрестъпници....да ви е сладко като ви засяда този бълвоч и кагебейска гнилост..
33
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грозев е предател . да ходи в САЩ не искаме да го виждаме и слушаме за него//
32
11
 
8
 
! Отговори
Путлер е бесен преди 1 година
Трона му се клати ке падне.
31
2
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
днеска опорките ще са да изкараме грозев цру, а навални истинска опозиция. жалко читалище, закривайте.
30
4
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 1 година
До Долу путлерИди да го смениш!
29
6
 
17
 
! Отговори
Зе преди 1 година
Тоя май е минал на белото на Зеленски.
28
5
 
28
 
! Отговори
София преди 1 година
Ни Грозев и проблемите с жена му, финансиран от Америка за България, ни Навални и неговите болки в кръста ме интересуват. Изобщо, ако погледнете уикипедия и написаното за Грозев, доста интересни неща има в миналото му. Та, не разбирам, защо продължаваме да се занимаваме с един майцепродавец?!
27
2
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
До Слугинажщом не са му дали убежище в сащ, може да се сетиш кой му е началник.
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западните лидери и служби се опитват да очернят по всякакъв начин Русия докато: все повече анти украински протести се организират, фалират западни банки и корпорации, случват се екологични катастрофи, Китай все повече застава на страната на Русия, Иран и Саудитска Арабия сближават позициите си под опеката на Китай, а Русия бавно и сигурно топи украинските резерви... Дааа, на този фон Оскар за филм против Путин е сламката на удавника!!!
25
4
 
1
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 година
До Анонимен23 кадиров в момента обича кортикостероиди и апарати за хемодиализа, него го уредиха с мъченическа смърт вече
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах го този комедиант.... наистина изръси тази глупост битивито. На Путин в момента му е само до филма за Навални. Аман от журналисти (и разследващи такива) в таз държава.....