Нешка Робева: Българинът се бунтува само като му вземат ракията

В ДНК-то му е да се снишава, смята тя
27
Нешка Робева: Българинът се бунтува само като му вземат ракията

Нешка Робева изрази разочарованието си от политиката към пенсионерите. Според нея, когато се види, че едни и същи хора гласуват за една и съща партия 5 пъти, това означава, че избирателят е безкритичен.  

Тя добави, че в продължение на 500 години под чуждо владичество всеки се е приспособил и в ДНК-то на българина е заложено да гледа да се съхрани.

"Както бай Тошо казваше - "ще се снишим". Да питаш иначе защо се страхуват, защо нашият народ не желае да мисли. Изнасят се толкова данни за злоупотреби, закон "Магнитски". Той си пие ракийката, докато я има - ще кротува. Ако му я вземем - ще се разбунтува", каза Робева.

Актрисата Гергана Стоянова беше категорична, че хората на изкуството са активни и с позиция.

"Да си неактивен и огорчен - това нищо няма да промени и до нищо няма да доведе. Българинът, когато става въпрос за децата му, е много активен - ще бие лекар, медицинска сестра, ще скача на учителките, които не могат да обуздаят необузданото му дете. В същото време няма да отидат да гласуват, да направят България по-уютен дом за своето дете. Занимават се с дребнотемие", коментира актрисата.

Във връзка с това дали има лидери, които да управляват страната, тя изчисли: "Едно време имахме мъже, не можем да очакваме всички да са лидери, лидер се ражда един на милион, значи имаме 6 лидера и половина".

Режисьорът Бойко Илиев коментира, че въртележката от 5 вота е резултат и от случващото се в глобален мащаб.

"Все повече сме в трета, четвърта война и ние оставаме в нея. Можем да се лъжем, че не участваме, но сме вътре с двата крака. Тази конфронтация в обществото е вследствие на голямата конфронтация - и единственият ни шанс е да се обърнем към себе си - родината, кръвта, корените", призова режисьорът.

По думите му като общество не можем да си правим изводите от грешките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Нешка Робева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българинът вади нож само на прасе за Коледа и пистолет на свадба! / В.Левски/
17
3
 
2
 
! Отговори
Светозар преди 1 година
Баба Нешка отдавна е българомразка и русофилка.
16
2
 
5
 
! Отговори
до Уважаема Нешка преди 1 година
Българинът работеше през комунизма и спря веднага след идването на демокрацията. Мога да те оборвам с факти за заетостта докато свят светува. Колкото и да не те кефи даден режим, разпространяването на глупости не ти помага за "каузата".
15
1
 
6
 
! Отговори
дообрее преди 1 година
младите плюят по хора които никога няма да достигнат като постижения, защото държавата ни сега е блато. Когато Нешка беше треньор на националния отбор по художествена гимнастика, имаше само два отбора в света. На България и СССР. Така беше и по вдигане на тежести. А ЦСКА побеждаваше Ливърпул, националния по футбол Франция с Мишел Платини. Младите вярват, че преди тях не са живели хора. Не само, че живяха, но имаха държава с която се гордееха.
14
1
 
0
 
! Отговори
я пак преди 1 година
Планова икономика има в корпорациите.
13
2
 
6
 
! Отговори
Уважаема Нешка преди 1 година
След 45 години комунизъм на българина му беше отнето желанието да работи и създава, защото плановата държавна икономика не създаваше конкуренти! Този строй, през който ти беше толерирана с парите на инженери, лекари, учители! И докато те работеха за по 250 лв, ти беше щедро обсипвана с подаръци, че и член на БКП беше! Замълчи моля те и уважавай възрожденците! Разкажи за подаръците на бай Тошо по добре!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българинът си е *** и винаги си остава такъв
11
1
 
3
 
! Отговори
СМЕШКА преди 1 година
СМЕШКА пак...
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атлетът Стефка Костадинова е 200 пъти по-добра спортистка от Нешка Робева! И 10000 пъти по-известна в Света и Европа.
9
1
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Аз пък не мога да ти сложа минус. Странна работа.
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешка има грешка- коя си ти бе бабо комунистическа, че да принизяваш българите до една ракия? Нещо много си се взела на сериозно!
7
4
 
14
 
! Отговори
Руси преди 1 година
Защо ми триете коментарите ? Защото казвам истината ли? Не слушайте тази пияна жена Нешка! Винаги подведена ,а все агитира ! Проста жена !
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На номер 1 странно колко плюса има,а не може минус да му се сложи?!Цъкам,цъкам и нищо не става!Манипулатури!Тези,които са я коментирали на малкия пръст не могат да й стъпят!А относно бунтовете...избягваме ги,за да не станем като Сирия и сащисаните сатанисти после да ни продават оръжия.Демокрация е уж и все някак ще се оправим.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешке, добре, че ти беше Партията и Правешкият цървввуллл, та видя кариера и свят, иначе ся щеше да си обикновена бабка с 300 лева пенсия.
4
1
 
13
 
! Отговори
ПРОЧЕТЕТЕ преди 1 година
Родът на Нешка си е малко фурнаджийска лопата. Нейният баща по Царско време, преди 44-та година е бил заможен учител, след като идват БКП на власт, го притискат в ъгъла и става псевдокомунист, урежда на Нешка кариерата, БКП я праща да специализира гимнастика в СССР, става номер 1.
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешка е световноизвестна спортистка!
2
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя го казва културно, аз ще ви го кажа директно - вие сте неудачници, винаги сте били и винаги ще бъдете
1
4
 
7
 
! Отговори
нешке преди 1 година
с тат0вата щерка намерихме ли си акъла в царичината дупка.....

Спонсорирани публикации