Демерджиев търси виновни за пробите за дрога на Георги Семерджиев

Ако има такива, ще бъдат наказани, каза той
25 апр 2023 10:31, Стела Стоянова
19
Демерджиев търси виновни за пробите за дрога на Георги Семерджиев
Снимка БГНЕС

Вътрешният министър Иван Демерджиев заяви, че продължава търсенето на виновниците за компрометирането на пробите за наркотици на Георги Семерджиев. Преди дни той бе осъден на 20 години затвор за причинена от него катастрофа на бул. "Черни връх", при която загинаха две млади жени.

"По случая "Семерджиев" всички получиха своите наказания. Оказа се, че има интересна ситуация по повод на пробите за употреба за наркотици, които са му вземани. Тази ситуация най-вероятно е извън МВР, но внимателно я проверявам. Ако има още отговорни и виновни, ще бъдат наказани. От досегашните 40 души, за които се е установила вина, всеки един е наказан", каза Демерджиев пред Нова телевизия.

Случаят "Семерджиев" разтърси системата на МВР и доведе до щателни проверки, при които бяха разкрити връзки на полицаи с лица от криминалния контингент. При изследването на пробите за дрога в кръвта му пък имаше съществени разминавания между лабораториите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията не е бръкнала добре в дупките на Семерджиев. Кръвна проба можеше да вземе на място, с един удар с дръжката на пистолета в главата и вземане на кръвна проба. Всичко са сбъркали.
16
0
 
1
 
! Отговори
= преди 1 година
Кой ми оцапа гащите от вътрешната страна? Това корумпирано адвокаткче не трябваше да припарва до мвр. Ама какво да се прави-схеми,схеми до дупка. Впрочем за всичко е виновен Гешев
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ники Луканов, Холера, защо напусна 6-то?Писна му от *** в МеВеРе-то.
14
2
 
6
 
! Отговори
Луцифер преди 1 година
Какъвто е народа,такива са му управниците.Не случайно са казали,, българите са диваци и варвари,,
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може ткъв примитив и откровен простаак да има изобщо връзки в МВР, че и влияние?! Що за провал е това на държавата?! Добър, но и задължителен повод за чистка!
12
0
 
30
 
! Отговори
Хм преди 1 година
А за онзи дето уби Милен Цветков там защо не се разследват подобни неща? Защо не се разследват и вещите лица дето незнайно как изчислиха че бил карал с 99кмч, а не със 101 към примерно за да не минсе утежнява вината. За предходните му провинения пак нищо. За една скатана катастрофа 2г преди това са замазали нещата уж щяха да проверяват, пак нищо..
11
1
 
19
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
"*****" ти много добре знаеш кои са, но освен "КАКА МОНИ", която се размина само с дисциплинарно уволнение, има ли други наказани? Само не ми казвай, че укриването на тези ***** М У Т Р И и М А Ф И О Т И става без знанието на министрите и държавата.
10
1
 
17
 
! Отговори
Смях! преди 1 година
Компрометирани били , аууу само те са винаги чисти, но нормалните хора , дори и 80годишните , пробите им са винаги ок, няма значение че били положителни. Тука виждаме една ОГРОМНА Дискриминация !!!
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Koлкото тествате и служителите на мвр за наркотици. Почнаха, видяха, че тестовете дават много фалшиви резултати ииииииииии спряха. Пълно мълчание. МВР е ОПГ облечена в униформа
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе комбайнер, не "наказан" , "ОСЪДЕН" за злоупотреба със служебно положение!
7
1
 
24
 
! Отговори
хи хи преди 1 година
Ще ги накажат с почивка на Малдивите или на Бахамите,, тоя кого будалка???
6
0
 
31
 
! Отговори
хаха преди 1 година
ше излезне че татуирания даже не знае какво е това дрога :)
5
1
 
25
 
! Отговори
Поуицай преди 1 година
Не требе да се разследва много старателно, за да не се самооткрием като съучастници, другари милиционери?!
4
2
 
28
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Системата на МВР ще бъде реално "разтърсена", само ако се приеме грузинския модел на борба с корупцията! Разпускане на сегашното и преосноваването му с ново име, устройство, правилник, нови конкурси за кандидатстване, детектор на лъжата и т.н.! Правено е и то успешно, всичко друго е пунта-мара, тинтири-минтири, мижай да те лАжем!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво стана със Симона, гаджето и, тия дето са си мили колите в автомивката, Буба полицайката и партньора и, другите 40 полицаи-служители на Семерджиев?
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Некадърник на Чорапа!
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им. Така знам от баба си,а ушевите корумпета го доказват постоянно.