Убитите на бул. "Сливница" се готвели за сватба, шофьорът бил заслепен

Бащата на загиналия младеж: Да спрем тези убийци
Обновена: 9 май 2023 08:57 | 9 май 2023 08:47, Елка Василева
326
Убитите на бул. "Сливница" се готвели за сватба, шофьорът бил заслепен
кадър: Нова тв

Бащата на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. „Сливница” Павлин Стоянов призова за справедливост по Нова тв.

Още по темата
Той сподели, че синът му Явор и другата жертва - Ани, се готвели за сватба.

„Моля всички българи, помогнете да не се забрави случаят с тези две деца. Ани и Явор се обичаха много, предстоеше им сватба. Един убиец на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да направим нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушение. Винаги ми казваше „Тате, трябва да се внимава". Къде ни е държавата сега? - Няма я”, каза Стоянов.

Млад шофьор с книжка от 3 месеца блъсна и уби двама души на бул. „Сливница” в София. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите са пресичали. След като ги е ударил, водачът забил колата си в стълб.

След тежкия пътен инцидент десетки се събраха на протест на мястото на произшествието. Те настояха МВР и общината да вземат мерки за ограничаване на скоростта в района.

Днес отново ще се състои протест.

18-годишният шофьор, който блъсна и уби на място 22-годишен мъж и 24-годишната му годеница на столичния бул. "Сливница", е бил заслепен от лек автомобил в насрещното движение, чийто водач е управлявал на дълги светлини.

"Подзащитният ми е в изключителен шок и стрес. Има липса на категоричен спомен за това, което се е случило. Разбира се, че е бил неадекватен. Един водач с 2,5 месеца стаж, след като претърпи подобна катастрофа, няма как да е. Категорично подзащитният ми не е употребил алкохол и наркотични вещества. Това е напълно изяснено от пробите с дрегер на място. Кръвната проба категорично ще установи това, заяви пред bTV адвокатът на младежа Димитър Марковски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


326
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
8
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Половината вина е на полицаите, които са го погнали. Можеше просто да му запишат номера и да се обадят на другите патрулки. Абсолютно иддоийодски методи ползва полицията и нещата ще задълбават. За режима е изгодно да има повече такива случки, за да искат затягане на законите и ограничаване на свободите на хората. Сега крият, че са го гонили и версията със заслепяването като нищо ще мине.
191
3
 
24
 
! Отговори
7+ преди 1 година
Достойно в случая е, шофьорът да използва въже за себе си.
190
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Просията камерите не са задължителни. Слагат ги масово, защото масово се правят инсценировки на инцидентти за изнудване на балъците и за източване на застрахователните компании.---------Точно така, изпревари ме. Особено популярен е номерът някой да се хвърли върху капака на преминаваща кола и да изнудва после шофьора за пари. Даже доста застрахователни компании ти искат задължително камера, за да ти направят застраховка, заради огромното количество измами.
189
1
 
37
 
! Отговори
God преди 1 година
На кадрите от камерите по булеварда се вижда, че тоя *** летеше с доста над 100 км/ч. Ако е бил заслепен е редно да намали, а не да ускори колата.
188
1
 
29
 
! Отговори
странно преди 1 година
Фаровете ли са го накарали да кара като на рали
187
5
 
29
 
! Отговори
Иван преди 1 година
За пореден път няма да има възмездие. Единствения начин е бащата на убитото момче да раздададе сам правосъдие, което е абсурдно в една правова държава в ЕС. От подчинените на каскета не очаквайте нищо. Те Семерджиев ще пуснат (само изчакайте и ще видите), а какво остава за този убиец на 18 години.
186
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 187..... В Просията камерите не са задължителни. Слагат ги масово, защото масово се правят инсценировки на инцидентти за изнудване на балъците и за източване на застрахователните компании.
185
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия, на която някои жълтопавтни мозъци се подиграват, от десетилетия всяка кола задължително е снабдена с камери. ----- А знаеш ли защо? И не, далеч не е всяка.
184
2
 
12
 
! Отговори
Веско преди 1 година
До Шофьор . . . И откъде сте сигурен за тази изсмукана хипотеза? Оня дето уби Милен Цветков две години доказват дали е бил в колата, а тука веднага друг виновен!
183
5
 
17
 
! Отговори
бай работник преди 1 година
С такива трябва да се наказват от тълпата на място със закон!
182
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То е ясно,че институциите са не работещи и корумпирани,че държавността се е разпа днала. Направете поне минималното-сложете легнали полицаи на пешеходните. Поне тези джигити като се засилят по булевардите да летят по стълбовете и да се трепят сами,,а не да убиват невинни! Да видим как се кара със 130км като има на 100м легнал полицай!
181
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия, на която някои жълтопавтни мозъци се подиграват, от десетилетия всяка кола задължително е снабдена с камери. У нас все още сме на фаза "дебат".
180
1
 
27
 
! Отговори
петърчо преди 1 година
започна се от 12 океана вода да се носи и тук ще стане като при катастрофата причинена от Кристиян и Семерджиев и Жечко в Шумен.Ще потене в забрава делото. Бог да прости починалите. Това е трагедия!
179
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приликата между България и Украйна е, че и двете са приключили като държави, но българите успяха и без война.
178
2
 
13
 
! Отговори
ТТ един от Пазарджик преди 1 година
Срамувам се че този убиецозащитник е като баща си и защитава *** заслужаващи гарота.
177
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е колите да бъдат окончателно забранени. Първоначално в големите градове, след това навсякъде.
176
0
 
19
 
! Отговори
До сата преди 1 година
Ако си вече на средата на пешеходната пътека - няма как да вдигнеш скорост и да бягаш. Колата просто те връхлита много бързо, ако кара със 100 км или повече. Имаше подобен случай в Пловдив преди години. Млад "експериментатор" уби 3 *** в такси, което е завивало и той го връхлетя с над 100км в час. Всички починаха, хем бяха в кола!
175
0
 
5
 
! Отговори
До обективен преди 1 година
"обективния", след като проблемът е в теб и семейството ти - решавай си го, не ми обяснявай как всичките сме били виновни.
174
1
 
25
 
! Отговори
Ytt преди 1 година
Гледах клипа и да ви кажа, може и със 100 км/ч да е карал или повече. Ако беше карал с 50 км/ч и да беше заслепен нямаше да има убийство.
173
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предполагаме щот е бил заслепен е карал със 110 при ограничение 50.