Контрера:Трябват пари за детски градини, не за прайд

Той разкритикува рекламата му на обществени места
15 юни 2023 14:21, Стела Стоянова
45
Контрера:Трябват пари за детски градини, не за прайд
Снимка БГНЕС

Председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос Контрера остро разкритикува „недопустимата пропаганда по спирките на градския транспорт и на други обществени места“ във връзка с провеждането на предстоящия „София прайд“.

Според него с нея открито се отрича наличието на два биологични пола – мъжки и женски. Отрича се и конституционно установената норма, че бракът е съюз между мъж и жена. Нещо, което е потвърдено и от Конституционния съд преди 4 години.

„Позволявам си да Ви напомня, че според българското законодателство семейството се състои от мъж и жена, а бракът е възможен само между мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, след като забременее от мъж, а не се раждат от полов акт между двама мъже или две жени. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудничаво и противоречи на биологията и физиологията“, обръща внимание Контрера.

Той също категорично отказва да приеме, че изнасянето на факти, които противоречат на човешката биология и на най-висшия закон в България, го превръща в хомофоб.

Контрера също така не е съгласен и с афтърпартито, което се предвижда са се проведе след „София прайд“ в центъра за маргинално изкуство „Топлоцентрала“.

„Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лева за място, което да стане център на разврат, драг кралици и прочие“, вместо парите да отидат за детски градини, училища, част от които санитарните възли са в покъртително състояние", възмути се Карлос Контрера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: прайдКарлос Контрера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 10 месеца
Очаквам общинаря Найо Тицин да замени скоро украинското знаме на балкона на столична община със знаме с цветовете на дъгата.
37
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Искам всеки месец да има София прайд, а селяните да си отидат по родните места, там имат детски градини, някой дори са закрити поради липса на деца.
36
2
 
8
 
! Отговори
Не на прайда преди 10 месеца
Обратни... добре, но не на рекламирането им. Такива са, ОК. Но не трябва да ги рекламират всякаш това трябва да бъде. Да объркват децата. И моля стига реклами за вагинален крем по телевизията, всеки обяд и вечеря. Сядя семейството да вечеря и оп - вагинален крем, после прайдове, после други щуротии.
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До До Анонимен 5 Ричардовците са от същата пасмина от която е и този изтърсак Контрера... една партия споделят с малко различни имена..
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До SmehТака става от ядене на миди по морето.. с вино.
33
1
 
6
 
! Отговори
Smeh преди 10 месеца
Каква дебела шия направи Контрера в този общински съвет. От октомври трябва да го изпратят в почивка вече, че е вредно за здравето му
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
къв е тоя с тия малки чонки и гоуема гуава с дебеуи бузки ...??? що ми ги давате по тв-то, и го снимате, те на прайда са такива суадуи...
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е, хем сте прегърнали евроатлантическите ценности, хем не ви харесват прайдовете. Хем боли, хем сърби. Като сте се фанали на евроатлантическото хоро, ще рипате без възражения. Нали сте ми евроатлантици? В Европа и децата от детските градини ги учат сами да си избират пола, а те тук ми се правят праведници. Ама ха!
30
4
 
5
 
! Отговори
Урсула преди 10 месеца
Ама виж сега, ако се дават повече пари за прайдове, скоро няма да има нужда от детски градини. Всичко е изчислено. Така, като не се възпроизвеждате и няма много хора, ще се намали въглеродния отпечатък, ще има по-малко замърсяване и ще се изразходват по-малко ресурси. Поради което вече намаляваме обработваемата земя с 20% и закриваме ферми в някои страни. А за тези, които все пак искат да си отглеждат човек, сме приготвили EctoLife, разбира се ако биха могли да си платят.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Контрера, виждал ли си овцебик, щото аз в момента гледам овцекон?
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много се е охранило никарагуанчето.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво да се прави , и атлантиците си имат ''електорат'' ...
26
1
 
2
 
! Отговори
Само в Бг-34г. преди 10 месеца
Апел на Бг-политиците ни , управници и партийни централи :Раждайте , учете и оставайте в България .... А ВАЩИТЕ ДЕЦА КЪДя Съ бе джанъм , в България ли ?
25
1
 
10
 
! Отговори
23 преди 10 месеца
Като гласувате за клептоманката Фънди, ромската избранничка.. така ще е. Тя нали още в първи мандат ви обеща, че за 2-3 години ще реши въпроса. Е, минаха доста повече, но Фънди още се мота. Момата гледа да вземе процента, да занесе по-голямата част в Банкя и с останалото - Пей, сърце!
24
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Другарят Контрера да не е от фронта за национално спасение Сандино !
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От герб да се изходят по въпросите за обещаните детски градини ,... АЙДЕ !
22
3
 
7
 
! Отговори
:) преди 10 месеца
"Той разкритикува рекламата му на обществени места" ... като му направи допълнителна реклама. Оставете амбреажите на мира и след 2-3 години, ако никой не им обръща внимание ще се откажат от тези жалки демонстрации. Боли ме, че някой си ляга с някой друг. Още по-добре, ще има повече жени за мен. А такива "националисти" обикновено са латентни амбреажи или комплексари. Мързи ги да работят и правят 'партии'!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Моля , г-жа Фандъкова , за ОБЯСНЕНИЕ , ЗА ЛИПСАТА НА МЕСТА ЗА ДЕЦАТА В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ , също и за училищата , защо в едно училище има толкова много паралелки , например сега я 1-ви клас има , А-Б-В-Г-Д-Е-И паралелки , няма И училища за децата ... АЙДЕ РАЖДАЙТЕ ,... А ПОСЛЕ , ....дървото !
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе най-добре детски прайд, от ЕС ще не намери някоя програма да го финансира.
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кога на мястото на паметниците ни в Бг , ще се построят паметници на ПРАЙДА ?Също и на столичната община , ЗНАМЕ НА ПРАЙДА , ДО УКРАИНСКОТО .Защо да нямаме повече знамена ?