Арестуваха Белослава, шофирала в нетрезво състояние

Пробата за алкохол отчела 1,2 промила
Обновена: 11 юли 2023 12:02 | 11 юли 2023 11:33, Елка Василева
158
Арестуваха Белослава, шофирала в нетрезво състояние
Снимка: архив, БГНЕС

Певицата Белослава е задържана рано тази сутрин - около 04:30 часа, за шофиране в нетрезво състояние, съобщи Нова тв, като се позова на свои източници.

Певицата е била спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево".  

Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели.

Тестът с дрегер отчел 1,2 промила алкохол.

Белослава е задържана в районното. По закон при над 1,2 промила се носи наказателна отговорност. Изчакват се и взетите й кръвни проби.

За БНР от МВР потвърдиха, че тази нощ има задържана 49-годишна жена в София за шофиране след употреба на алкохол, но не потвърдиха на този етап самоличността й.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
9
 
2
 
! Отговори
все тая преди 9 месеца
До хмРаботата е че 1.2 промила са горе долу 3 бири и човек даже на може да усети дали му има нещо. Нито по реакции нито по лична самооценка. А тоя къде е карал по джанти - може да е бил пил ама 100% е на друго вещество. Не познавам пияница да не му направи впечатление ,че кара по джанти и прави заря.
86
22
 
6
 
! Отговори
Deep Zone преди 9 месеца
Тя рожденичка била куклата на 10 юли, смятай какъв гнуссен подляр трябва да си, за да я дебнеш след РД мацката, само защото е известна и да я чакаш в 4.30 пред бакалията...
85
2
 
28
 
! Отговори
хм преди 9 месеца
Това ни е елита. Единият фигурист утреба и осакати хората преди 15-тина години, друг нафиркан до козирката готвач кара по джанти, един псевдо артист, по-известен като брата на Захари го хващаха сто пъти с алкохол и дрога, таз и тя се нафиркала, ама после всички се смеят на Валери Божинов, а той ще излезе най-читавия накрая!
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво има в текста на тази забавна песничка от една новогодишна програма ?Вие май нещо хо католици от папата?ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ? ХА СЕГА И ТУКА СЛОЖЕТЕ ЗВЕЗДИЧКИ
83
4
 
8
 
! Отговори
Руси преди 9 месеца
Безсрамница !
82
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До a 65Съгласен съм за таланта й. Пълна излагация, обаче. Да си понесе последствията. Жалко!
81
4
 
22
 
! Отговори
Джорджева преди 9 месеца
Обществена тайна е, че Белослава има проблеми с алкохола от години. Това се отрази на кариерата й, която бе успешна в началото. После поради такива проблеми залезе й то доста скоростно. А е много даровит изпълнител, жалко!
80
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 77Тя е добра певица ве ***. Ти в какво си талантлив бе хейтър. Сега по темата - пълна излагация, ако е верно. Да си понесе последствията като всеки редови пияндурник зад волана. Срам!
79
4
 
11
 
! Отговори
Руси преди 9 месеца
А теста за наркотици как беше ?
78
2
 
15
 
! Отговори
Упс до 79 преди 9 месеца
Нито пия, нито пуша. Явно не съм от нацията Ни. :)
77
0
 
29
 
! Отговори
Упс преди 9 месеца
Като имаш рожден ден и пиеш - Не се качваш да караш. Викаш такси. Туй е за нормалните хора.
76
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Такова е . Трябва вече всички да си признаем че сме алкохолизирана нация. След комунизма и бедността това е основен белег. Теябва национална програма младите да се ангажират по работа и спорт. А не да пълнят дупкиттее на мутрите и да пият по цяла вечер алкохол на 3на цена.
75
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тази лигла мамина от край време си е пияндурник,повярвала си и,че е певица! Всяко лято край морето правят отвратителни пиянски оргии с такива като нея,мислейки си,че са по,по,най от останалите нормални хора! Въздухари под празно налягане!!!
74
4
 
14
 
! Отговори
Край преди 9 месеца
Човек дето са го кръстили, че слави Белото може да е приятел само с Брендо. За това и му върти имотите в Лозенец и вероятно е била в къщата му на Пушкин.
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Егати зора в 4,30 сутринта. То в таз жега ... трябват разхладителни . И какво значение има кой е хванат с промили? Щом си позволява да пие и кара, солено наказание !!!
72
0
 
3
 
! Отговори
Убаво моме пък... преди 9 месеца
Еми праснало момичето 2 маастички за отскок в денонощния и готова работата. Начи пробата в никой случей не требе да надвишава 1.199999999...щото иначе ше има уволнения. Е тия каки зееа стаат мнно яки бе...това мъжете се предаооме.
71
0
 
24
 
! Отговори
+++ преди 9 месеца
Абе хора,като сте публични личности и ви дават по всички телевизии,спазвайте общоприетите норми на поведение /ако знаете какво означава това/.Не може да си се намотала до безпаметност и да искаш уважение,все пак си жена и майка,гразна работа.
70
0
 
4
 
! Отговори
Водещ 2 преди 9 месеца
Имала е рожден ден вчера и се е напила малко...Ще го запомни този ЧРД.....
69
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нормално поведение за чалгата
68
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сега стана Чернослава