Заподозреният за убийството в Лозен убил момиче преди година?

Той е направил самопризнания
5 авг 2023 16:39, Стела Стоянова
75
Заподозреният за убийството в Лозен убил момиче преди година?
Снимка БГНЕС, архив

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго момиче преди година.

Информацията е потвърдена и от жители на Лозен, предава NOVA.

Става дума за момиче, с което Чавдар Б. имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания.

Първоначално мъжът бил задържан за 72 часа. След това е освободен срещу подписка от съда, а прокуратурата не е обжалвала решението.

В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи, а докато излязат, Чавдар Б. вече е заподозрян и за двойно убийство - на ученичка и млад мъж.

Според разследването 18-годишната жертва работила като продавачка в търговски център. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, задържан за двойното убийство. Какви точно са били взаимоотношенията им се установява, тъй като има данни, че той е плащал, за да правят секс. Имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити снимки със сексуално съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че двамата се скарали докато били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лв. Проверява се дали не са били употребили дрога и алкохол преди това.

Още по темата

34-годишният Чавдар признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хил. лв. на 27-годишния мъж. Обещал, че ще му ги върне, след като получи пратка наркотици от морето. Заподозреният за двойното убийство признали че е убил приятелката си и поискал още 15 хил. лв. от убития мъж, за да избяга в Русия. Той отказал и след скарване е прострелян смъртоносно.

Чавдар е добре познат на органите на реда. Преди година е задържан за смъртта на тогавашната си приятелка. Според хора от Лозен момичето починало по време на секс от свръхдоза наркотици. В материалите по делото е отбелязано, че мъжът сам извикал полицията, като казал, че по време на секс неволно е умъртвил жената, която била с поставена кучешка каишка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
19
 
! Отговори
истина е преди 9 месеца
Не убийците са виновни за смъртта на80% от убитите ,а съда и прокуратурата !!!Тази структура е по опасна и безнаказана и от мафията !!
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Един друг се избиват. Не им трябват корумпирани съдийки.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
да избяга в русия тц тц и той от възраждане , ама вие блумберг съвсем изпростяхте , кой ще ви вярва на вас
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ето, че има хора които бягат не на Запад, а в Русия.
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Такива си личат още в училище, за да не им се носи лоша слава на училищата всички услужливо си затварят очите. Тези индивиди разбират от рано че са безнаказани. И разбира се ефекта е на лице
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кой знае още колко убийци има след нас
22
3
 
10
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!! преди 9 месеца
ОПГ " " народно " събрание " ОПГ БСП, ОПГ Герб, ОПГ ПП, ОПГ ДБ, ОПГ " български съд ", ОПГ " прокуратура ", ОПГ " полиция ", ОПГ " докторско съсловие", ОПГ " училищно ръководство " ОПГ " митници ", ОПГ медийно съсловие Е какво искате да е по надолу ? Всичко е ОПГта. Цялата тази система от престъпници се нарича !!!! КАПИТАЛИЗЪМ !!!!
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 20. Прочети текста бе лицемер
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Как е възможно да си убил човек и да се разхождаш след година, този да не е от "помилваните" от Радев или по-конкретно от Мис Пиги!?!?
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нашите правосъдни органи явно действат на принципа "умрелият - умрял, дайте сега да не разваляме рахатЯ на живия". Как така преди година убил момиче и си ходи по улиците като най-примерният гражданин? Убил сега двама и хукнал на море. Жив-здрав, догодина може и трима да уреди.
18
0
 
18
 
! Отговори
Шишо Бакшишо преди 9 месеца
Сигурно е бил дилър на местната Ченгесарска и съдийска мафия като им е доставял стоката на едро щом след убийство се разхожда на свобода и си продава необезпокояван наркотиците!Оня Семерджиев същия
17
0
 
34
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!! преди 9 месеца
Българския съд извърши всички тези убийства.
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Браво" на нашите Органи! Полиция, прокуратура, съд ... тия изобщо за какво вземат заплати?
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е...поне не и е бил скучен. Само ярки преживявания е имала.
14
0
 
20
 
! Отговори
Алооо Българския съд преди 9 месеца
Пуснете го човека да събиране на доказателствата пак, че да убие още няколко пършинга
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Българките днес. Че те така им ги обучават родителките.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Требе да си много умна да тръгнеш с някакъв убил момиче преди това. Ако и наужким да е неумисшлено, но при кекс. После инстамбулоковенционалните да ми обясняват, че не е вярна приказката "каквото е търсила е намерила".
11
0
 
13
 
! Отговори
Каро преди 9 месеца
Ми що е задържан тогава. Явно това си му е просто навик.
10
1
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 9 месеца
Боклушка мелодрама!Резултат на б0уклуците дето не са го вкарали досега в затвора!И пак Путин е виновен..тоя щял да бяга в Русия!Хаха!
9
4
 
14
 
! Отговори
Българките днес преди 9 месеца
Днешните ви дъшери проституират от 14 годишни още. Дрогирват се, пукат и продават всичко. Малките *** пък искат да стават мутри от 10 годишни още. А бе все ***. Стегат до глобищата и затворите. Аз не искам да плащам заетвора на тези неземни бо.Кл.уци. Връщайте смъртното наказание

Спонсорирани публикации