Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака. Докога ще раздава "правосъдие"?

Чак се похвали с акцията си
683
Динко ошамари просяк, който лъже, че е без крака. Докога ще раздава "правосъдие"?
Кадър: Instagram

Бизнесменът Динко Вълев от Ямбол, прочул се с гражданските арести на мигранти, отново се изживява като правораздавателен орган.

Този път той раздаде правосъдие на просяк, който мами, че няма крака и предизвиква милосърдието пред хипермаркет.

Вълев публикува видео с геройството си в официалния си профил в Инстаграм, на което се вижда как раздава шутове и шамари на мъж в инвалидна количка, който се оказва, че лъже, че няма крака. Истината лъсва, когато измамникът е бутнат на земята от Вълев и стъпва на земята.

Освен шамарите, "просякът" отнася и плюнка от Вълев. Ямболията пък се похвали, че разпиляните на земята пари - около 50 лева, са раздадени на деца в магазина.

Самият Вълев пък е разследван, след като негов камион предизвика тежка катастрофа с ранени на АМ "Тракия".

Въпросът, който следва да се зададе е дали Динко и неговото улично правосъдие вече не трябва да се вземат предвид от полицията?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


683
Още по темата: Динко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
554
1
 
4
 
! Отговори
Рико преди 8 месеца
24 часа след рази статия ,Ди кога Динко ще ? Имаме отговор.Миже би няма повече.Понеже подобни статии и коментари на разни либерални люде доведоха за ареста на човек който разкрива една неправда с цената на два шамара.
553
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много е болезнено да стоиш така с подгънати колене и то часове наред. Аз не мога. Виждате ли колко му е трудно на този просяк. Труден бизнес да.
552
3
 
18
 
! Отговори
Мишо преди 8 месеца
До 569: Къде е закона в България когато бият баби, крадат се пари с телефонни измами, мними просяци крадат пари от хората, лели с листовки ходят да просят пари за сираци, мними сираци или глухонеми раздаващи подписки с искане на пари. Хората във все още съществуващата държава наречена България искат да виждат честност, сигурност и защита от държавата. Но уви всичко това е запазено само за определени хора!!!!
551
1
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 8 месеца
До 569: Добре но защо толкова елементарна логика. Защо само през вашата призма. Ами не се ли замисляте, че практически всички хора в България ги е страх от беззаконието! В нашата държава живеем за да оцелеем. Не се надяваме на закона, а разчитаме на други фактори. Липсата на закони, страха и безнадеждността пораждат такива явления. Трябва ли този мним просяк да лъже хората - Не!Трябва ли някой да го изтормози за да спре да лъже и да се преструва - Не!
550
3
 
7
 
! Отговори
леля преди 8 месеца
браво на динко, голЕм си, бате. евала на кви яки мъжаги скачаш. сега требе и на женКа да посегнеш ако те изнерви. така се праи, браво бате, лапетата да те гледат, да се учат, мъж си брато
549
3
 
11
 
! Отговори
ей ти преди 8 месеца
До Анонимен569 АКО имаше ПРАВОСЪДИЕ,такива като ДИНКО нямаше да ги има.
548
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чета коментарите и ми е Страшно - 80% динковци , динко бил Левски,динко герой,динко раздава правосъдие ,динко Робин Хут - радвате се на "мъжага" дето бие някъв Човек 1,40м . -същите имате същия манталитет да биете по-слабите -жените,баби ,деца -стрижете,убивате,унижавате ,но Винаги беззащитните и слабите - Страшно е ,че сте толкова много.
547
9
 
18
 
! Отговори
Българ преди 8 месеца
Динко върши работата на полицията!
546
1
 
3
 
! Отговори
до пича преди 8 месеца
пич, филмите в замунда са за да се гледат, не за да се вкарваш в тях.
545
5
 
18
 
! Отговори
въпрос преди 8 месеца
а защо досега полицията не е санкционирала този мним инвалид, прав е Динко , полицията като спи явно ние трябва да вземем в ръце нейната работа, сбъркано правосъдие ,защо него ше го санкционират?
544
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Държавата винаги е защитавала измамниците. Достатъчно е да си видят депутатите, министрите, кметове, партиите и ще се докаже това. Трябват ни повече хора като Динко
543
18
 
10
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 8 месеца
Този Динко, защо не е в затвора! Аман от *** на свобода! Утре ще хване някое момиче, ще го нареже и остриже! Такива или трябва да се ликвидират или никога да не излязат от затвора!
542
5
 
22
 
! Отговори
&~~К преди 8 месеца
Ами като няма полиция да ломи такива измамници като този просяк, хората сами ще вземат правосъдието в ръцете си.
541
1
 
6
 
! Отговори
Пича преди 8 месеца
"да земем да се заритаме по улиците" - ритане по улиците има открай време, само че досега засегнатите предимно са били обикновени хора, а не престъпници. Къде си бил ти да се оплакваш тогава? Пределно ясно е тези дето чак сега се оплакват, кои всъщност подкрепят... или по-вероятно, към кои всъщност принадлежат. Ставай и ти от количката, че и теб ще те свалят иначе.
540
4
 
17
 
! Отговори
Динко преди 8 месеца
Да го глобят за тира без застраховка, зашото не е прав, но в този случай всички честни хора сме с него, защото няма държава, която да сложи ред срещу измамниците.
539
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Държавата ще съди ли просяка за измама,или както винаги този ет нос е невинен.Като няма държава ще има диво правосъдие.
538
1
 
23
 
! Отговори
гост преди 8 месеца
ами полицията и другите институции вместо да искат увеличение на заплатите, в което няма лошо, но да си вършат адекватно работата, не да ми работят само по сигнал... защото ко си вършеха работата, този измамник нямаше да проси ато инвалид, нали! Последните няколко дни се вижда, как полиция и прокуратура яко са замитали тежки случаи на убийства и тормоз
537
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А Динко ще го шамари ли някой, че не плаща го, прегледи, осигуровки и не спазва нито едно правило от здп, докато се движи?
536
2
 
9
 
! Отговори
Хм преди 8 месеца
Трудно ще му направят нещо в този случай; НЕ Е едро хулиганство, въпреки напъните на разни изказващи се активисти, е, донякъде покрива признаците, но съчувствия за прокурора, който ще доказва що е то "изключителен цинизъм/дързост" и "явно неуважение към обществото", а не непремерена гражданска реакция, например, и емоционален афект от измамата на просяка спрямо същото това общество - за втората теза ще си докара вагон свидетели. Нищо чудно преди заснемането на клипа да се е консултирал с юрист.
535
8
 
5
 
! Отговори
до пича преди 8 месеца
професионални престъпници - верно ли? или най-обикновени мошеници на дребно. това ли са престъпниците на бг? и динко ли е моралното и нравствено мерило? да земем да се заритаме по улиците - това ли ви е идеята за правосъдие. закривай!