Дебора с първи думи: Благодаря ви, че в този много страшен за мен момент вие ме подкрепяте

Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, заявява момичето
Обновена: 8 авг 2023 07:58 | 7 авг 2023 22:10, Нели Христова
173
Дебора с първи думи: Благодаря ви, че в този много страшен за мен момент вие ме подкрепяте
Снимка: БГНЕС

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми! Благодаря ви!" Това сподели обезобразеното момиче от Стара Загора в своя фейсбук.

Тя сподели клип, в който се обръща към всички хора и им благодари за подкрепата.

"Здравейте, добри хора. Благодаря ви, че в този много страшен за мен момент вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите заедно с мен."

Преди дни широк обществен отзвук предизвика случка от 26 юни, при която 18-годишното момиче било пребито, нарязано с макетен нож и остригано от 26-годишен мъж. Хиляди в цялата страна се събраха на протести с искане за справедливост. Районният съд в Стара Загора този път остави в ареста Георги Георгиев по обвинение, че е заплашил с убийство 18-годишното момиче.

Скоро след това жени от цялата страна излязоха и разказаха за жестокостите, които те също са преживели.      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
1
 
! Отговори
Ц до 157 преди 8 месеца
Пожелавам ти същото леко преживяване лично на теб, заслужаваш го!
151
0
 
1
 
! Отговори
Бр до 137 преди 8 месеца
Обезобразено тяло, не лице! Аз никъде не прочетох за лице, а само за счупена максила - горна челюст и частично нос, плюс психичен шок и безсъзнание от удара, по това време е и разането с макетно ножче без съпротива поради безсъзнанието.
150
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 162 " ти как точно желаеш да видиш психическата травма, дори и да е на дискотека, как точно, " Аре не се прави на много разбиращ. Тази не е травмирана. Не знам, може и да е била дрогирана по време на нападението и затова да го приема толкова леко, но не е травмирана. Ти си съчиняваш нещо, за да оправдаеш наивността, с която повярва на медиите и да не признаеш пред себе си, че се излъга. Отвори си очите и виж реалността.
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тук някои не правят разлика между лични взаимоотношения и престъпност, къде е границата.
148
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен"Ти да не си врачка, че така предричаш? Нищо й няма на момата. Ще сложи нови екстеншъни и пак ще бръмчи по дискотеките и ще забавлява батки. А ние ще се срамуваме колко лековерни сме се оказали." ... , а ти как точно желаеш да видиш психическата травма, дори и да е на дискотека, как точно, това не отминава така лесно и бързо, както си мислиш, прочети нещо по темата или питай някой, който професионално се занимава с това, а не пиши наизуст!
147
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До АнонименТоя я е млатил и по главата и е счупил носа И, а това е по-опасно и от нарязванията. Показаха снимка в сайта "Блиц" на момичето с нараняванията, беше ужасяваща снимка!
146
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 159 Ти да не си врачка, че така предричаш? Нищо й няма на момата. Ще сложи нови екстеншъни и пак ще бръмчи по дискотеките и ще забавлява батки. А ние ще се срамуваме колко лековерни сме се оказали.
145
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това момиче, в следващите години ще се страхува да излиза от дома си и дори да преодолее страха си и излиза, ще се страхува дълго време, докато премине психическия шок.
144
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това момиче, в следващите години ще се страхува да излиза от домата си и дори да преодолее страха си и излеза, ще се страхува дълго време, докато премине психическия шок.
143
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Накрая да не се окаже, че някой от батките, с които ходи майка й я е накълцал, че тогава съвсем ще стане за сериал.
142
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 152 Ти просто не си виждал наистина травмирани хора. Хубаво за теб, но пък лесно те лъжат сега.
141
5
 
5
 
! Отговори
Край преди 8 месеца
2001г. Народа се възпали от убийството на 3г. дете Петър Терзийски. Викаха -скачаха. Оказа се че майка му го убила. Да не се учудите след делото. Щото пресата ви я описа Дебура като светица, а пък татуирания глупчо, като самия Сатана. А истината ... тепърва ще стане ясна.
140
3
 
3
 
! Отговори
До 152 преди 8 месеца
"Защото сме виждали пострадали хора и преживели травми, и те определено не изглеждат толкова жизнерадостни, спокойни и като цяло добре и то месеци, а понякога и години след преживяното, колкото Дебора сега" ------------------- Къде видя жизнерадост?! А "спокойствието" на момичето очевидно е резултат от депресия. И пак питам - жив труп ли искаш давидиш, за да се убедиш, че момичето е страдало жестоко?
139
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Защо се съмнявате Защото сме виждали пострадали хора и преживели травми, и те определено не изглеждат толкова жизнерадостни, спокойни и като цяло добре и то месеци, а понякога и години след преживяното, колкото Дебора сега, само месец след случая. А и медиите пресолиха манджата с това "обезобразяване", та ни нагарча от лъжите им. Нищо лично, просто лъжите ни идват в повече.
138
5
 
7
 
! Отговори
Защо се съмнявате, преди 8 месеца
че момичето е било жестоко изтезавано? Минали да почти два месеца от нападението над нея. Жив труп ли искате да видите? Косата й явно е била остригана до скалпа и личи, че носът й е бил счупен, защото е все още е подут. Как трябва да ви убеди, че тялото й е било кълцано? Да се съблече гола и да покаже белезите? Дано се възстанови и физически и психически след преживяното. А вие се замислете как съдите, защото тези 18 год. момичета НИЕ ги направихме същите като нас ро(ж)би на "демокрацията".
137
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 149 Тя може би точно това се е опитала да направи. Да промени живота си.
136
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дебора, момиче младо, като се оправиш, кажи на майка си, че не те е възпитала добре и ти е провалила живота, събери си нещата и отиди да живееш далеч от нея и от батките около нея! Ако останеш в тази среда нищо добро не те чака и занапред. На 18 си, пълнолетна, можеш да живееш сама далеч от отровната си и разхайтена родителка и да изградиш добър живот за себе си! Бъди смела.
135
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 146 А той какво търси при нея? Както виждате, на него е трудно да откажеш. Тя как го е принудила? Жената на Георги първо да търси сметка от Георги, защото той й е обещал нещо. И не го спазва.
134
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нека екип от лекари да прегледат Дебора и да видят какво пише в документа /първичният лист за преглед или някакъв друг/ какви процедури са извършени от лекаря в спешното когато Дебота е била там.Какво казва и Георги, извършителят?Май нещо ни изманипулираха...
133
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази ученичка какво търси при женен мъж с дете? Да те нарежат с остър предмет е страшна болка, но какво се е случило между двамата във връзката знаят само те. Не мисля, че Дебора е невинна и съжалявам, ана обезобразяване означава, че лицето ти е наранено, а такова нещо не се вижда на клипа. Има следи от шевове по ръцете й и най-вероятно са дълбоки, но 400 шева..., май е твърде преувеличено. Жената на Георги трябва да търси сметка от Дебора.