Пътен експерт за поредната катастрофа: За нас това е тайфун, бедствие

При нас всичко е на парче, допълва инж. Ангел Попов
4 сеп 2023 22:06, Нели Христова
12
Пътен експерт за поредната катастрофа: За нас това е тайфун, бедствие
Снимка: БГНЕС

"За нас това е тайфун, това е нещо като бедствие, причинено от хората. Институциите бездействат или правят нещо на парче, или се скриват зад някой друг", това заяви предо БНТ пътният експерт инж. Ангел Попов.

Той коментира поредния тежък инцидент на пътя, при който пиян шофьор отне живота на 15-годишно момче на пешеходна пътека поражда въпроси за приетите законови промени в Наказателния кодекс.

По думите му отговорните институции не се грижат за превенцията на такива случаи и не обръщат внимание на неправителствения сектор.

"Този човек, който уби едно дете и почерни следващата майка, е бил с отнета книжка за алкохол. Това, ако имаше превенция, вероятно нямаше да се случи. Никъде в цивилизованите държави хора, които веднъж са употребили алкохол и са седнали зад волана, не са останали безнаказани. При нас всичко е на парче".

Докато държавата продължава да вика неправителствения сектор, казаното от тях остава написано на листчета, нищо няма да се промени и ще продължаваме да висим по пътеките, коментира Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 7 месеца
1. Каквото и да се говори нищо няма да се направи. Кат са организирана престъпна група с цел грабеж и тормоз както цялото мвр. Като пишат с тия акции 8000 спрени и проверени 50 хванати. С нашата култура едва ли са под 1000 тия дето са пили или друсали ама с някой лев са минали2. В държава, в която можеш да видиш за 15 минути коли за общо 100,000,000 лева на кой от тия точно ще му вземат каквото и да е. 3. Легнали полицай през 30 метра по 40 см и няма да се кара бързо и да се уволни цялото МВР
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 8Каква лавина като те са на власт от 2 месеца ,за толкова курса само не можеш да изкараш .А да не говорим че кадрите навсякъде са на ГЕРБ
6
4
 
4
 
! Отговори
Българ преди 7 месеца
Все повече се убеждавам, че комунистическия строй беше полезен за нас, българина от репресии и здрава ръка, не разбира от друго!
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лавина от такива с купени книжки след като ПП и ДБ дойдоха на власт.
4
2
 
8
 
! Отговори
Гладен секретар преди 7 месеца
Схемите на ГЕРБ за продажба на книжки на неграмотни и психически нестабилни водачи, дават своите резултати.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Освен да почнем и смъртни присъди да издаваме за две бири, ай стегнете се
2
0
 
2
 
! Отговори
Омрази преди 7 месеца
Тайфуни . Лято е. 4 умрели, 25 ранени. Така е и 19 и 21 . Министерствата се обединяват и правят мерки. Катастрофи ще има. Да се пазим . На един осъден има 20 правещи инциденти неосъдени . Пренаселено е и се случва.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тайфун от тарикати прескачащи законите.