Пеевски: Пълна и безусловна подкрепа за "Пирогов"

Той заяви позицията си в сайта на ДПС
5 сеп 2023 15:18, Стела Стоянова
56
Пеевски: Пълна и безусловна подкрепа за "Пирогов"
Снимка БГНЕС

"Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов”, изразявам пълната си и безусловна подкрепа към ръководителя на болницата д-р Валентин Димитров и целия екип на “Пирогов” срещу недопустимата арогантност и агресия, на които са подложени. Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, политици и каквито и да са се самонарекли, да си позволяват да унижават и обругават български лекари и медицински сестри, изисквайки “специално” привилегировано отношение, използвайки позициите си за оказване на натиск и принуда".

Това заявява в своя позиция на сайта на ДПС депутатът Делян Пеевски.

Още по темата

"Още по-малко е допустимо това, че вместо да понесе отговорност за допуснатата грешка и нарушение, се прави опит целият този срамен за извършителя случай да се пренесе на политическото поле", допълва Пеевски.

Нашите лекари и медицински работници изнесоха на плещите си кошмара на Ковид пандемията. “Пирогов” и екипите му винаги са на първа линия при най-страшните бедствия, катастрофи и трагедии. Те заслужават единствено нашия респект и уважение!", казва още той.

Припомняме, че в последните дни тече скандал около съветника на министъра на отбраната Тодор Тагарев - Мустафа Емин от ПП-ДБ, който заплашвал медици и настоял да бъде изведено дете от шокова зала, за да бъде вкарано неговото. Това стана ясно от публикация във фейсбук. Емин отрече, а Тодор Тагарев поиска "Пирогов" да му отговори кой е одобрил публикацията. Вчера от комисията по отбрана в НС заявиха, че Емин е злоупотребил със служебно положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 9 месеца
ДП - се опитва да се изкара най- голям демократ и борец за справедливост.Дори една журналистка от телевизията на Слави си започна предаването СтудиоХ ,с неговата възхвала.Мерзост и точно тези "журналисти" се правят също на борци за истината и справедливостта- Може би, и телевизията на Слави е на ДПС?!Господин Пеевски ,който организира престъпни поръчкови мероприятия от всякакъв характер,да се прави на "светец"и защитник на правдата е ЦИНИЗЪМ.Най- долнопробен пиар ход.
48
0
 
5
 
! Отговори
Избирател Пп преди 9 месеца
Слава на нашият бог гн пеевски
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
С КТБ какво стана? Сарафов спи ли?
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къде беше бе Пеевски Къде беше се покрил толкова време.Очаквахме те.Търсихме те .Жадувахме за твоя ,,твърд" глас.Бързите кредити се бяха увеличили, кредитите на заем също.Помощи от приятел за малък заем също.Банките изземваха имоти на кредитополучатели.....Хазарта вървеше...
45
4
 
7
 
! Отговори
Организирам подписка преди 9 месеца
Пеевски за шеф на ДАНС
44
3
 
6
 
! Отговори
Организирам подписка преди 9 месеца
Пеевски ЗА ШЕФ *** ДАНС
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не е Пеевски този, който е отишъл да крещи и да заплашва как ще уволнява всички наред.
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ей тоя конституциалист, реформатор и филантроп харесвам.Пълен с енергия и неуморим строител на ,,лафки" ,тръбопроводи ,и също така противник на хазартните игри Като ги изкупува с цел по нататъшното унищожение им.Има увлечение и към разузнаването и структурите за сигурност Още от дете.Семейна традиция
41
1
 
18
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 9 месеца
Тоз пък ***, решил да извлече дивидент, заемайки уж принципна позиция. Ей дебелак! Знаем те що за стока си. И да се пънеш и да не се пънеш- няма да те харесаме. Гледай си там бизнесите, строявай си там подчинените (като Цонев) и не се прави на праведен.
40
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Днеска всички сте срещу Емин. Какво да правим сестрите е докторите които пушат в кабинета си в белодбробното? Утре ще се случи на вас да не ви обърнат внимание и няма да има на кой да се оплачете. Много добре знаете всички вие как сестрите се държат с видимо социално слаби хора, инвалиди и тежко болни хора. Докато не им платиш си просто едно нищо за тях..
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Смях
38
6
 
6
 
! Отговори
Да бе да преди 9 месеца
Знаем ги що за стока са в Пирогов и не само и какво отношение имат към пациентите
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пеевски е най големия българин.Построи училища, домове за сираци ...пощата , храм , , Александър Невски" едното крило на Зографски манастир, купи цял квартал и го раздаде на бездомни българи , имоти където да играят хазарт и да подпомагат българския футбол,участва активно но скромно в новостроящата руско- българска тръба Която парични средства по късно изчезнаха д фалита на КТБ.Яде бой ,но нищо не изтръгнаха....Такъв корав българин е...
36
2
 
17
 
! Отговори
Valio преди 9 месеца
Тюфлека много се активизира напоследък по медиите......Сега да каже,че 3 ти март трябва да си остане национален празник.Ама от турската помия дпс няма да му разрешат.
35
8
 
5
 
! Отговори
)(/ преди 9 месеца
Чета по надолу Кремъл се активирал.Само някой Укропитек може да се намесва и да плюе по българи.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-смешното е, че великият съветник не е отишъл във ВМА при генерал Годжи да се прави на главен и какъв е що е, а си е намерил майстора при цивилните сестри и лекари в Пирогов.
33
6
 
23
 
! Отговори
Сержант преди 9 месеца
Единственото хубаво на комунизма беше, че такива в зародиш ги прибираха.
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ТОВА Е ЕДИН ОТ ТЪМНИТЕ ИНДИВИДИ НА БЪЛГАРИЯ,ДОПРИНЕСЪЛ ЗА ЗЛОЩАСТНОТО Й ПОЛОЖЕНИЕ.
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички заедно....САЩ и ДАНС и Прокуратура ...,,Да живее Пирогов"
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ВИП изказване..