Зърнопроизводител: Не прилича на академик да използва подобни квалификации

Ние сме шокирани от определението на Денков
16 сеп 2023 23:00, Стела Стоянова
554
Зърнопроизводител: Не прилича на академик да използва подобни квалификации
Снимка БГНЕС, архив

"Ние сме шокирани от тази новина и от това определение. Не съм аз моралния съдник, хората сами ще си направят изводи, но не прилича на академичен човек, камо ли на български министър председател да използва такива квалификации по отношение на хората, които в крайна сметка произвеждат храната в тази страна".

Така председателят на Асоциацията на земеделските производители Венцислав Върбанов коментира пред БНТ думите на премиера акад. Николай Денков, че зърнопроизводителите са започнали да се държат като терористи, а той не преговаря с такива.


В понеделник се организира национален протест на зърнопроизводителите, но и на останалите земеделски браншове, както и на търговци с горива. Участие са заявили 26 организации, разговори се водят с още няколко, обясни земеделецът.

Той подчерта, че протестът е на всички земеделци, а не само на зърнарите, макар че повод за протеста е свалянето на забраната за внос на украинско зърно у нас.

Премиерът Денков отново покани организациите на среща, макар че те вече му отказаха. Причината за това била, че полицаи предупреждавали хора, желаещи да се включат в протеста, да не го правят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
385
1
 
9
 
! Отговори
Денков преди 8 месеца
е човек на Сорос,американците, западняците от ЕС, посолството на САЩ и продажен академичен мръ@@сник..........слаб учен и слаб политик...........надявам се да подава оставка скоро тоя тъ@@пак.........продажна душичка!!!
384
5
 
5
 
! Отговори
Мръсна измет преди 8 месеца
2 милиарда субсидия вземат и хляба за нищо не става
383
3
 
1
 
! Отговори
Абе тъпанари вас преди 8 месеца
Европа ви издържа. Да не мислите че някой иска да купува *** а който произвеждате ? Хлеб с ниско качество на високи цени
382
6
 
4
 
! Отговори
Не ме ебе за преди 8 месеца
Българското производство: Искам ниски цени или високи заплати
381
4
 
2
 
! Отговори
Ми вие сте крадци преди 8 месеца
И мафия бе . Кви квалификации да ви дават
380
5
 
1
 
! Отговори
Да трябва да се преди 8 месеца
Изкарат танкове и да смачкат тия зърнари
379
3
 
6
 
! Отговори
До 410 преди 8 месеца
Те няма нужди да изкарват танкове защото никой в България не протестира! Освен платени от САЩ протестъри в подкрепа та ППДБ!!
378
3
 
13
 
! Отговори
До 405 преди 8 месеца
Не му отива?! Това моден конкурс ли е? Става дема за държавна измяна! На Денков и ПП, хората трябва да бъдат осъдени за предателство!
377
2
 
8
 
! Отговори
До 406 преди 8 месеца
Нека изкарат танкове, то ние нямаме много, а и войниците са с народа. Тях ги е страх за кожата си, да не умрат преждевременно и да не могат да си похарчат кървавите пари от Украйна. Но така или иначе, това ще стане в даден момент и пак ще си платят, и то много по страшно за тях. Бог с нами! За правдата!
376
1
 
6
 
! Отговори
До 408 преди 8 месеца
Е сега..не може да каже открито, че ЕС е американска колония и трябва да финансира като такава геополитическите войни на САЩ със цената на живота си! Все пак хората вярват, че живеят в демокрация където те управляват и са свободни ;))
375
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Цар Плъх да обясни защо сега ще плащаме и лихвите на украинските еврозаеми. Да не сме ги осиновили? Нашите лихви кой ще плати! ОСТАВКА
374
0
 
7
 
! Отговори
Само ме изненадва преди 8 месеца
Че още товори на български а не на английски с колонизираните българи! Сигурно за да заблуди някои по бавно мислещи, че е лоялен на тях :)
373
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А защо полицаи предупреждават хора да не се включват в протеста? Тагарев да не докара танковете? Това управление е яредно за държавата! ОСТАВКА
372
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не му отива на Денков това поведение. Уж академик, уж човек на науката. Как може да плюеш по българските земеделци и да употребяваш такива изрази? Да се вземе в ръце Денков, да вземе пример от Полша, да защити родното производство!
371
1
 
2
 
! Отговори
до 399 преди 8 месеца
За "Частник земеделец" от първобитно общинния строй ли става въпрос. Щото описанието е като за него. А е вдигнал ръце точно защото не протестира. Вдигнал ръце означава предал се!
370
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До400 . За кое време говориш , че си се пазел от Запада. Поне такова време на мен в България не и е известно . Имало е един период 1923 г . Където се вдигат срещу фашизма от Италия . Но е било кратък и не е подкрепен от хилядите частни земеделци
369
0
 
10
 
! Отговори
Ако обърнете куклата преди 8 месеца
Денков, от задната страна ще прочетете надпис >> Собственост на Посолството>> Проперти ъф де ЮС ембъси!
368
0
 
12
 
! Отговори
Абе САЩ нещо преди 8 месеца
Да са инвестирали в България последните 10 години?! ( освен подкупи на политици) Те от донор се превърнаха във вампир, който ни изсмуква ресурсите в Европа само! То не бяха покупки на самолети и оръжие, но не бяха бежанци от войните им в Сирия, Афганистан и Украйна! То не бяха покупки на втечнен газ! Сега даже и житоото им от Украйна да купуваме!
367
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Едно време сме се пазили от Запада. Като гледам имало е защо.
366
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Частник земеделец не подкрепя тези протести . Първо при частника продукцията му се изкупува на 100% . Бил той производител на домати с градина 5-6 дка, Фермер с крави 4бр. или с кози 5бр или с пчелар 15 кошера. Второ той не е политически обвързан с нито една партия. Трето дигнал е ръце от услугите на фонд земеделие