Дава ли оставка Боби Михайлов в понеделник?

Тогава ще е изпълнителният конгрес на БФС
24 ное 2023 22:15, Стела Стоянова
28
Дава ли оставка Боби Михайлов в понеделник?
Снимка БГНЕС, архив

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще проведе заседание на 27 ноември (понеделник) от 13:00 ч. в Национална футболна база „Бояна“. Тоава обявиха от БФС на официалната си страница.

Очаква се президентът Борислав Михайлов да депозира своята оставка и да бъде назначена дата за провеждате на извънреден конгрес.

Още преди няколко дни, по време на изслушването си пред парламентарната комисия по младежта и спорта, босът на футболната централа обяви, че в понеделник ще се проведе изпълком, на който ще успокои цялата футболна общественост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В нормална държава, подстрекателите на тези незаконни и неумни претенции, на загубилите в общото събрание на БФС, никой нямаше да им даде гласност. Това че внушиха на фенове и последователи, че могат с протест да променят мнението на законно регистрирани клубове в избора им на ИК и президент, е крайно незаконно и трябва да понесат последствия.Отнемането на правото на БФС в качество федерация също не е възможно по законен път, без съответни причини. И най малко под натиск на платени и манипулира
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В нормална държава, отдавна да го няма, ама тука си е мутренска работа. На феновете им дойде до гуша от "успехите" на българския футбол.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако не хвърли оставка, пак ще се лее кръв по улиците.
18
0
 
5
 
! Отговори
Joko преди 5 месеца
Най-правилното решение е ММС ( държавата ) да отнеме лицена на БФС и с това да се спре тази агония наречена БГ фубол !
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никаква оставка! ИК обявява общо събрание. Клубовете бунтари, които направиха футболния съюз да изглежда без гласен и зависим от техните незаконни амбиции, вън от съюза. Такива незаконни действия не са в синхрон с основните ценности в спорта, където достойно побеждавал или губиш.От там натъатък, общото събрание ще реши дали има доверие на ИК и неговия председател или ще избира нов. Вън медии, заговорници и пр манипулатори от БФС. Там глас имат само клубове, редовни членове.
16
1
 
5
 
! Отговори
Някой преди 5 месеца
При Борисов можа веднага да подаде оставка,а сега му трябвало конгрес! Пак ще направят същата пародия...Ще дадат по един кош с топки и по два екипа на селските отбори, и ще гласуват за когото им посочат! Този е като Корнелия на Позитано! Няма оттърване!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
наглостта на туй пияното край няма..
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дреми на дали дава или не! Стига ни подхвърляхте дъвки! Кажете колко и какви специалисти ще обучим. Как ще се развие индустрията. Как ще растат заплатите. Как ще се подобри здравеопазването.. Колко ще увеличат пенсиите. Е такива еаботи!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стига с тоя михайлов.къде изчезна наглото какаду
12
2
 
7
 
! Отговори
до к.12 преди 5 месеца
Не само Б.М., целият ИК се командва от К.Домусчиев,когото Боби и Хунта направиха милиардер с отпадане на ограничението трима, а сетне - най-много петима чуждестранни футболисти да играят на мач. То беше замененоо с неограничен брой наемници и К.Д. напълни Делиорман с 12-15 талантливи футболисти, които биеха наред с помощта на ИК, СК и ДК. Навън играеха по 12-14 мача в ШЛ,ЛЕ и ЛК. Отпадна и изискването 2 млади БГ футболисти по 90 минути на мач и водещите отбори пускаха младежи инцидентно
11
2
 
2
 
! Отговори
Шегобиец преди 5 месеца
Държи се бе, държи се!
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всъщност в страната на повечето места шефовете са като Б.Михайлов, спуснати партийно, а не можещи, знаещи и експерти. Някакви безумни реформи, харчене на пари за глупости, рязане на ДМС на хората с някакви измислени атестации или че били болнични, без значение, че 50 дни е бил на работа. За съжаление некадърниците изразиха по върховете и това ще срине държавата, както стана с футбола. Политическите назначения на министри, директори, ръководители, а не специалисти ще ни затрие.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пейевски ако разреши може би. Ще видим.
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Перуци си е баш на место, футболът ни е жива трагикомедия, също като шефа си.
7
3
 
17
 
! Отговори
Никос преди 5 месеца
Михайлов е толкова НАГЪЛ, че няма да подаде оставка а само ще насрочи конгрес и то за следващата година.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А дреме ли ми изобщо?
5
1
 
14
 
! Отговори
Преслава преди 5 месеца
Чакам няколко хонорара които г-н Перуков не ми е платил!
4
1
 
20
 
! Отговори
Дон Кикот преди 5 месеца
Бобката като е захапал кокала не иска да пуска...
3
1
 
14
 
! Отговори
Ще ви кажа: преди 5 месеца
Откъде ви хрумна, че ще подава оставка? Казал е, че "ще успокои цялата футболна общественост". В понеделник ще каже пред своите си хора, че е намерил нов спонсор. Това е инфлуенсърката Виктория (Вики). Тя кани хората да отидат с нея на брънч срещу 500 лева. Обещала е, че ще дава половината на националния отбор. Значи по 250 лева на ден, това са си 90 хиляди лева годишно!
2
2
 
25
 
! Отговори
Сияйна мъдрост преди 5 месеца
В света има голяма несигурност. Стават катастрофи, появяват се вируси, ненадейно избухват войни... Но на две неща човек може да разчита напълно: (1) Корнелия Нинова няма да подаде оставка, (2) Боби Михайлов няма да подаде оставка.