"Възраждане" в Областната управа: Ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко

Националистите искат заповедта за събарянето на МОЧА
Обновена: 15 дек 2023 11:14 | 15 дек 2023 11:13, Петър Бойчев
635
"Възраждане" в Областната управа: Ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко
Снимка: БГНЕС

Ще дойдем 500 души, ще потрошим всичко тука, закани се общинският съветник от "Възраждане" Деян Николов, след като областният управител Вяра Тодева отказа да го приеме.

Групата на "Въэзраждане", начело с Николов,  влезе в сградата на Областната управа в София и настояваше за среща с Тодева. Тя обаче отказа.

"Другия път ще дойдем 500 души и ще стане лошо, ще изпотрошим всичко тука", закани се тогава Николов, който излъчваше посещението си директно във фейсбук.

Общинските съветници на „Възраждане" и група граждани се събраха тази сутрин пред сградата, за да поискат да видят заповедта, с която по думите им се унищожава Паметника на Съветската армия.

„Такава заповед няма, поне не сме я видели. Успяхме да намерим само експертизата на фигурите, в която пише, че те имат пукнатини и са опасни", каза Николов и допълни, че ставаме свидетели на ситуация, в която законът не се спазва.
Пред сградата имаше полиция, която разреши вътре да влезе само Деян Николов. Той поиска среща с Вяра Тодева и настоя за копие на документите, с които се извършват действията на паметника.

Служител на областната управа няколко пъти му отказа такава среща и обясни, че има ред и трябва да подаде писмена молба, за да се види с областния управител. Стигна се до пререкания между Деян Николов и служителя.

„Няма да мина по вашата скапана процедура. Обадете се на някой, който да слезе. Тук има закони, а след това са вашите вътрешни правила и ред", обърна се Деян Николов към главния експерт в деловодството.

„Обадете се някой да слезе веднага, защото ще влезем ние и ще стане лошо. В тази държава няма никакви закони. В момента ме провокирате и ще стане още по-лошо", заплаши Деян Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


635
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
464
3
 
1
 
! Отговори
До германец преди 5 месеца
Германецо я по кротко че руският мужик пак ще ти смачка черупката малко ви бе боя през 1944.
463
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези,които пишат в коментарите за някакви копейки са всъщност бивши съветски възпитаници,които са взимали копейки.Свикнали са да са наведени и сега новия им господар е посолствоТО.Махането на паметника е незаконно,а самия паметник струва милиони.Трябва да го платят+глобата за незаконното махане.
462
5
 
8
 
! Отговори
Ялате бре преди 5 месеца
Ей сега разбрахме защо тоя не го избраха за кмет - руски *** нещастен , що не си ходиш в Москва
461
2
 
7
 
! Отговори
Фънк преди 5 месеца
Не бяха ли националистическа партия? За коя страна се бият?
460
6
 
6
 
! Отговори
Перник преди 5 месеца
Чекаме ви. Ако ви стиска. Като маче у дуваро че ви млатим
459
14
 
3
 
! Отговори
Териториален преди 5 месеца
Този човек трябваше да е кмета на София, но пък нормално е за вас .... Никога софиянци не са правили правилен избор, или за комуниста гласуват или за кривата муцуна.....
458
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Копейки, обяснявам ви. По време на комунизма можеше само да си комунист (или БЗНС, но ти си беше същото). По време на демокрацията може И да си комунист, няма проблем, и да си изразяваш мнение, противно на управляващите за момента...
457
5
 
9
 
! Отговори
Сера на Моча преди 5 месеца
Въпроси има ли
456
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да не позволяваме на Възраждане да не експлоатират народните будители и националните идеали за продажни цели. Вън фалшивите страхливци от Това фалшиво Възраждане. Не ви срам да използвате това название мекерретта.
455
15
 
14
 
! Отговори
Венелин преди 5 месеца
След като областната управа може да троши паметник в центъра на София без необходимите документи, не виждам защо Възраждане да не може да потроши обласната управа.
454
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Я пак. Копейките са уплашени
453
5
 
1
 
! Отговори
Ще бъде много преди 5 месеца
забавно да се стигне до гладиаторски битки между щурмоваците на Коцето и тези на жълтопаветния планктон.Навеждам надолу палци и за двете структури.Полицията ще е в недоумение какво да прави-кого да подкрепи и кого-не.Тя и без това изпада в ужас-какво да прави,та да не я обвинят после в превишаване на права или в бездействие с власт.Трябва да се обяви предварително,за да се съберем зрители и да подклаждаме скандала,да не затихне,макар че у то нас скандали в управлението-колкото ти душа иска.
452
0
 
2
 
! Отговори
РККА преди 5 месеца
До анонимен келешС наркоманите от София-Запад ли ще ни плашиш бе *** :D
451
0
 
1
 
! Отговори
РККА преди 5 месеца
До Анонимен Единствия *** тук си ти.
450
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
тези, които сега се радват, че закона бива нарушен, само и само на възраждане и на русофилите да им е гадно, ми е много интересно как биха се чувствали, ако някой им хвърли един бой, задигне им имуществото, убие им близък.. на контра на закона, и никой не си мърда пръста, а само им се присмиват. това е да си безпринципен, примитивен и да не се усещаш, че ако системно игнорираш закона, рано или късно и на другите ще им спре да им пука, когато ти си жертвата на тормоз, репресия, престъпления и т.н
449
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
от това, което прочетох в коментарите, оставам с впечатлението, че повечето хора тук са ама точно толкова безпринципна, племенна пасмина, колкото от възраждане ги обвиняват, че са. без значение дали ми харесва възраждане или не; какво мисля за паметника, харесва ми или не; какво мисля за Русия; кой мисля, че е прав в конфликта м/ду Русия и Украйна... съм достатъчно честен да кажа, че това, което се случва не е ОК. махането на паметника по всичко личи е незаконно и е политическа провокация.
448
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тази партия е събрала куп агресивни, необразовани и психясали екземпляри, седнали да пият една вечер и решили да направят партия. Идеи без план за осъществяването им, врещене и заплахи - това виждаме от тях само. Тази партия трябва да се забрани. Как няма един стабилен човек вътре?!
447
2
 
4
 
! Отговори
Възрожденец под наем преди 5 месеца
Да внимава, че има бая чупливи неща
446
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Паметника е кичозен комунистически монумент , комуто време е отминало.Или трябва да се даде на комунистите да ридаят над него в специален музей на комунистическия партиен запър...Или да бъде премахнат като съоръжение опасно за околната среда.
445
5
 
4
 
! Отговори
Proboina преди 5 месеца
Тези са луди за връзване! Какво като са депутати? Кой им дава право да трошат държавно имущество? Пак ще бръкнат в джоба на всички. Ако има прокуратура,ще потърси персонална отговорност! Тия тотално превъртяха!