Двама нови тотомилионери за ден

Единият печели 3,2 млн. лева
24 дек 2023 20:20, Стела Стоянова
31
Двама нови тотомилионери за ден
Снимка БГНЕС, архив

Бългрия има нов милионер от тотото ("6 от49"). От тираж 102 той печели 3 269 864 лв. От БСТ не казаха къде и какъв фиш е уснат. Числата са 5, 9, 23, 28, 34, 43.

За следващия тираж джакпотът е 2 150 000.

Има милионер и в тиража на "6 от 42" днес, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: БСТтотомилионери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Опаааааааа. Платена реклама.
24
2
 
1
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 месеца
До Иван 20 Не съм съгласен с теб. Една хипер инфлация както при Виденов и Гечев и парете изчезват.
23
2
 
6
 
! Отговори
дедо Йоцо гледа преди 5 месеца
ТОЙ е казал " Съмнявай се във всичко " .. щом като не знаем кой и откъде е тото милионера , значи шефовете на тотото са си направили коледен и новогодишен подарък ... има такава вероятност нали !!!
22
1
 
7
 
! Отговори
гошо мармота преди 5 месеца
дааа такааа е джак потите от спортния тотализатор паднаха цецо биХлика ша купува на мис тигрова пак някоя нова кола спечелени са Жакпотите...и един мармот завиваше не шоколада а сладоледа...и за спортния тотализатор на черепа билетите били фалшиви а на спорт тото били истински?!...играме честно и отговорно...мбахаахаххахаха,,,те повечето наивници-билето търкачи ако знаеха колко се краде в държавния спортен тотализатор ще им опадат косите...блажени са вярващите...но няма да е техно царството небе
21
0
 
6
 
! Отговори
ББ преди 5 месеца
Спрете грабежите с хазарта...ограбват наивни,печелят стотици милиони убиващи вярващи им...къде е Държавата да ги защити???до кога божков от дс обслужващ Кремъл ще ограбва Народа ни???Путин държи хазарта през роби като бОжков!!!Путин ограбва ЕС и Света ни през тези схеми...аааа плащат ви данъци,използват алчноста ви... убиват децата ви през тях...алчни...бедни духом...ЕС...САЩ...спрете този престъпен грабеж...наречен хазартен бизнес...разплаща си мафията сметките с парите на ограбените...
20
1
 
6
 
! Отговори
честито преди 5 месеца
да ги харчи със здраве и умно най вече !
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хората по света се снимат с фишовете си,а тук да не смееш да се похвалиш с печалбата,да не те рекетират.Или,тя е толкова съмнително спечелена,че те срам да се покажеш.
18
1
 
3
 
! Отговори
Божкоф преди 5 месеца
И аз съм изпран... ХА ХХАААА
17
2
 
5
 
! Отговори
Иван преди 5 месеца
2 милиона са достатъчни за един човек досега живял с 24 хиляди на година да не работи никога повече през живота си. Ще му стигнат за следващите 80 години. Ако иска, може да работи някаква неквалифицирана работа за 6-7 хиляди лева през следващите 30 години и пак ще има по 10 хиляди доход на месец.
16
8
 
3
 
! Отговори
Леля чичо преди 5 месеца
Мечтайте си , мечтите са безплатни , такива големи суми рязко изсипани върху неподготвен човек може да донесът повече неприятности от колкото щастие , на 90%от хората идеите им се ограничават в това да имат апартамент, кола и да отидат на почивка от там нататък край ,няма повече какво да прави, ама за бизнес от неопитен човек тези пари са малко, докато си отворил и понаучил нещата и те свършили , милионите са за милионери, така трябва да е, така и ще бъде
15
2
 
8
 
! Отговори
ИЗГОНЕТЕ ДЕО преди 5 месеца
И ТАА МАЕМУНА С НЕГО-ДРАЗНАТ ХОРАТА
14
2
 
5
 
! Отговори
Нагласен работа преди 5 месеца
Реклама на тото то - ЗАЩОТО СЕГА ВСЕКИ Е ЗЕМАЛ БОНУСИ... ТОТО ТО Е МАФИЯ...
13
1
 
14
 
! Отговори
Успешен инвеститор преди 5 месеца
Радвам се за тотомилионерите, да са живи и здрави и да ги умножат тези пари, но да помнят, че ако ги изхарчат за лукс, няма да остане нищо и пак ще си останат на същото положение. Да купуват имоти. Сумата е сладка за ниви и апартаменти в София.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
до 9 , подставено тр олче , ударил е баща ти ама една двойна парцуца , нищо друго. Да те бяха информирали, че никога не ти дават парите накуп, а ти ги изплащат на малки порцийки години години наред, така че ви е купил по два апартамента залепени! Всичко е измама в българското тото!
11
12
 
5
 
! Отговори
Успешен инвеститор преди 5 месеца
Тотомилионери днес, но утре може и да са просеци. Знаят ли къде да ги вложат тези пари, така че да се умножават? Аз нямам толкова пари като тях, но имам един капитал от 60 000 лева, които ми носи печалба и е събран от спестявания от заплата и рента + доходност от активи.
10
1
 
3
 
! Отговори
Сладкар преди 5 месеца
Йо йоооо
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Браво 5 г. евродупетат като Габриел и правиш 2 милиона. Останалите бг мишлета плащат 100 милярда $ заемите после.
8
21
 
5
 
! Отговори
Пфф преди 5 месеца
4 годишната заплата на един програмист. Казано по друг начин, един програмист за 40 години удря джакпота 10 пъти. Това вече не са пари.
7
6
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Честита ПО Коледа стават Чудеса
6
4
 
17
 
! Отговори
до 7 преди 5 месеца
Да, да, нямало случайни. Баща ми удари един от джакпотите през 2015-а. Цялото семейство оправи с тези пари. Апартаменти за всеки, който нямаше и с всичко останало купи земеделски земи. Пък ти си говори колкото искаш.