Безобразно паркиране по тротоари, зелени площи, инвалидни места...

Вашите сигнали в Helpbook.info
16 яну 2024 19:30, Александър Попов
35
Безобразно паркиране по тротоари, зелени площи, инвалидни места...
Снимка: Helpbook.info

Безразборното паркиране на автомобили продължава с всички сили из цялата страна. В това се уверихме чрез получените сигнали в платформата на Helpbook.info.

Наш потребител е заснел луксозен автомобил, който е паркирал на инвалидно място без необходимите основателни причини за това: „Колата остана повече от 50 минути, като вътре шофьор на видима възраст 23-28 години си разглеждаше телефона и при отправена забележка от охраната на магазин ДМ грубо и нагло го напсува и си остана на инвалидното място като само си затвори прозореца. А патрул на полицията пиеше кафе на 200 метра“. (целият сигнал тук)

Изпратиха ни снимки от Пловдив, на които се вижда паркирал автомобил, който възпрепятства движението на пешеходци и автомобили вече повече от седмица. (целият сигнал тук)

В Русе ситуацията е идентична- бус е спрял на тротоар в града пред магазин за парфюмерия и създава пречки с придвижването по тротоара. (целият сигнал тук)

В същия град е заснето друго превозно средство, което редовно паркира в малкото останали зелени площи, като разнася кал из кварталните улици. (целият сигнал тук)

Получихме и сигнал от район „Красно село“: „Ежедневно паркиране на тротоар и в зелена площ. Моля да се ограничи достъпа до тротоара с колчета или саксии. Всекидневно има нарушители. Сега, когато е студено, върху разрушения тротоар има лед и не е проходимо за пешеходци.“ (целият сигнал тук)

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: неправилно паркиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
Мечо пук преди 3 месеца
Ако общините си свършат работата и осигурят по 1 паркомясто на апартамент, няма да го има това паркиране.Доста околоблокови пространства са лайнарници...треволяк, храсталак и дълбока кал които зелени площи не се използват дори от кучета. Няма пейки в тях, алеи и т.н....само гнус и как!Половината могат да се обособят за паркинги, та поне ще са използваеми
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е практика в България. Всеки псува, всеки заплашва, всеки бие. Всички ***, които нарушават законите са "прави", според тях.За полицията е ясно, че в повечето случаи си бъркат в носовете и нищо друго не правят. Най - много тебе да приберат, че си обезпокоил нарушителя и тях (казвам го от собствен опит). Това е положението!
28
2
 
7
 
! Отговори
Jinn преди 3 месеца
Докато има *** да се тъпчат в София , ще има и тарикати да ги гърбят . Те ви се подиграват като ви продават паркомясто на асфалт на цената на селска къща. София е проектирана за не повече от 200-300 К жители , а се тъпчат 1 милион . Впрочем , на местата за инвалиди си спират колите със регистрация на инвалид , другите да си спират където е редно.
27
3
 
5
 
! Отговори
К.П. преди 3 месеца
Честита Промяна!
26
3
 
18
 
! Отговори
Lina преди 3 месеца
Така ще е , докато на глите строители продават едно парко място на цената на магазин. Длъжни са да предвидят места към аоартаментите и да са калкулиеани в цената, а не само общите части. Няма кой да ги следи тези неща. Хирата са във война за едно паркомясто
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И безобразно изхвърлят *** от колите в движение. Банкета край пътищата е като сметище.
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Глоби, глоби, глоби и конфискации!
23
0
 
15
 
! Отговори
Селинджърите преди 3 месеца
Да плащат такса Софийско жителство ако искат да паркират в София и Гя са е висока
22
3
 
3
 
! Отговори
Попринцип преди 3 месеца
Бакшиша е виновен защото те се е съобразил с автомобила с спецялен режим на движение нищо ме е бил фалшив въпреки че той човека си е чИнге отсекъде.
21
3
 
9
 
! Отговори
Купете си преди 3 месеца
Полицейска лампа и минавайте на червено като Семерджиев
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Снимката казва всичко, от 3 коли 2 са с провинциални регистрации. А както знаем от селата хората са спират как им падне.
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Паркирам на 10м от знака за зона, слизам да отида да видя какъв смс да пускам и цгм спира и слага скоба пред мен въпреки че съм до тях и до знака с телефон в ръка. Не можело да излизаш от колата без да ти потвърдят смс-а! Да ви го на*укам на ЦГМ и на всичките кухи *** където работите там. Затова всеки ще си паркира където иска.
18
5
 
8
 
! Отговори
На черно преди 3 месеца
Купете си от полицаите Инвалидни стикери!
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами като се строят блокове в тревните площи и градинките, като се дават разрешителни за строеж без осигурена инфраструктура и места за паркиране, така ще е. Къде да паркират хората? Има баровци с по 3-4 празни жилища. Да не се строи, докато не се продаде и последната керемидка в България.
16
8
 
6
 
! Отговори
Купете си преди 3 месеца
Инвалиден стикер и паркирайте та инвалидни места
15
0
 
10
 
! Отговори
Народа преди 3 месеца
12 Сиромаха ще го изгърбят обаче ако си некоя мутра комунист чИнге и връзкар и бутнеш некой на пешеходна пиян и тадрусян с колата нема проблеми ще оправиме работата срещу конкретното заплащане.Затова Бъргария е такъв Ке н е ф!
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Паяк ги дига и кара за моргата в Перник и там ги мачка валяка и топи в Кремиковци. Няма друго решение.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 12. Санкции ще ти наложат и то с удоволствие. Проблемът е че навсякъде е пълно "човек на човека", които правят проблемите и няма как.
12
1
 
11
 
! Отговори
От хората преди 3 месеца
Всичко това е нормално в къде като нашата.Рибата знаете от къде се вмирисва.Време е да се направи реформа и законите, колкото и да не искаме да почнем да ги спазваме.
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не само безобразното паркиране, а безобразното ВСИЧКО в България се дължи на неспособността на държавата да приложи санкция. В западна Европа когато ти наложат каквато и да е санкция - посмъртно не можеш да избягаш, а тука знаеш, че всичко е майтап. Ето затова е всичко !