Грипна епидемия в областите Пловдив и Габрово

Временни мерки за ограничаване на заболеваемостта
22 яну 2024 08:13, Елка Василева
10
Грипна епидемия в областите Пловдив и Габрово
Снимка: архив, БГНЕС

Областите Габрово и Пловдив обявяват грипна епидемия от понеделник заради повишената заболеваемост.

Въвеждат се временни мерки до 28 януари. Преустановяват се плановите консултации на бременни жени и деца. Не са позволени профилактични прегледи и задължителните имунизации и реимунизации.

Провежда се стриктен ежедневен филтър в детските ясли, градини и училища. Забраняват се свижданията в лечебните заведения и социални институции за деца и възрастни, предаде Нова тв.

По-рано грипна епидемия беше обявена и в област Смолян. От Министерството на здравеопазването напомнят, че носенето на маски и спазването на дистанция при струпване на хора са препоръчителни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
МЗ на ФЛОРИДА преди 3 месеца
Чрез изявление в X Ладапо обвинява FDA и CDC, че винаги са си играли "на бърза ръка" с безопасността на COVID-19, но това че ДНК фрагментите във ваксината могат да се интегрират в генома на човека е "недопустимо".https://dailysceptic.org/2024/01/15/florida-surgeon-generals-call-to-halt-use-of-the-vaccines-sparks-debate/ "има няколко потенциални механизма, чрез които остатъчната ДНК може да бъде онкогенна [да причини рак], включително интегриране и експресия на кодирани онкогени или вмъкната мутагенеза след интегриране на ДНК".
6
0
 
1
 
! Отговори
антиваксър с патент преди 3 месеца
Според патента на д-р Малоун, https://patentimages.storage.googleapis.COM/6f/65/07/e39a6bf6d18e9d/US5580859.pdf от 90-те озаглавен "Доставка на екзогенни (чужди) ДНК последователности в бозайник", с цел "трайно интегриране на чужда ДНК в генома". Възможно ли е експерт и изобретател в областта на мРНКтехнологията да не е знаел, че нанотехнологичната платформа за мРНК ваксина COVID-19 се счита за оръжие за масово унищожение и биологично оръжие поради предназначението си да модифицира човешкия геном с чужда ДНК съгласно собствения му патент, рецензираната му публикация и патентите на NIH?"
5
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
въведете задължителни карантини, маски и ограничения - стига са ни морили тези болести
4
0
 
9
 
! Отговори
Мен преди 3 месеца
Министерството да обясни как първолак носи маска и избягва струпвания в класната стая!!!!Или как има филтър в училищата!
3
2
 
4
 
! Отговори
Дейвид Айккъмробите преди 3 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 1 Това е добреТи вече си пътник и от спин и от тропическа болест пренесена от африканския ти мъж. Чао ***, нема да ни е мъчно
1
2
 
1
 
! Отговори
Нури преди 3 месеца
Здравето е Бе зцено

Спонсорирани публикации