Ботьо Ботев: Убийството на Пейо Пеев не е планирано

Нещо е възникнало именно тази вечер
23 яну 2024 09:49, Стела Стоянова
55
Ботьо Ботев: Убийството на Пейо Пеев не е планирано
Снимка БГНЕС, архив

"Мотивът е ясен от самото начало. За мен най-вероятно се касае за инцидентен случай, непланирано убийство. Нещо е възникнало между тях именно в тази вечер, което е било плод на създадени взаимоотношения доста време преди това." Така коментира криминалистът Ботьо Ботев по БНТ убийството на Пейо Пеев.

Както "24 часа" писа, тялото на 42-годишния мъж беше открито на 19 януари в София. Той е бил удушен от съпругата си Габриела и майка й Красимира. Вероятният мотив е спор за родителските права на двете деца, тъй като Пейо и Габриела били в процес на развод.

"Аз, както и много други хора, не си обясняваме как две жени ще съумеят да преборят съпротивата на един мъж. Трудно е да се правят изводи на този етап, тъй като все още всичко е в самото начало на разследването. Най-важното е как това ще се отрази на отглеждането на тези две деца", каза още Ботев.

Още по темата

По думите му подобни битови убийства се различават от поръчковите, при които има по-сериозна организация.

"При битовите убийства мотивът е ясен, хората, които взаимодействат, също са ясни. Още от самия сигнал, който се подава при такова престъпление, веднага може да се направи ориентация, че този случай леко ще се разкрие, макар и да има прикривания на някои неща", обясни криминалистът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
12
 
! Отговори
Още пикантерии преди 4 месеца
поместват други сайтове. Имало е период, в рамките на който тъщата-удушвачка е управлявала посолството ни в Тайланд и не останала доволна, когато там бил изпратен като посланик Камен Величков. Обвинила го, че от пристигането си е започнал да я преследва и да я подлага на сексуален тормоз.Тогавашният ни външен министър Ники Младенов подписал заповед за отзоваването на посланика, а президентът Георги Първанов подписал указа. Явно има здрав гръб и силни покровители тази тъща с лице на селска женица
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Зозо. Брадчед, и аз се чудя през цялата си кариера той дали е разкрил въобще нещо. Освен това "криминалист" означава нещо различно от разпространеното "детектив" или "следовател". Криминалиста работи с уликите.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До От 23. "Големи толупи" са и двете така по ще мине въпреки разпространените снимки от млада възраст както се прави винаги.
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз не разбрах мотива но щом Ботийо разправа че е тей начи е тей
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е щом не е планирано да ги пускат...
23
0
 
11
 
! Отговори
От 23 преди 4 месеца
Още по странно нещо забелязах сега. В моя коментар, качен под надслов "Много странно", замениха със звездички думата, с която в българския език се обозначава понятието "жена от село"?!
22
0
 
9
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 месеца
До Много странно единственото неясно в тоя случай е чий дядо е бил началник в дс. на тоя дето са го изгонили от нс след 2 седмици, или на майката дето не знае от кой са и децата
21
0
 
6
 
! Отговори
читалище заря преди 4 месеца
набиваш му името на тоя в търсачката на стандарт, труд и 24 часа и почваш да се дивиш.
20
0
 
14
 
! Отговори
Много странно преди 4 месеца
Потърсете в мрежата снимките на двете жени. И двете са с външност на представителки на категорията "*** от градски тип". Майката изглежда по-млада от дъщеря си, поне на снимките, които са качени. И двете имат вид на добродушни, простовати женици. Майката вероятно е от шумкарски род, за да се докопа до такава дипломатическа длъжност. Щерката била учила в Харвард и съвсем няма ефектната външност на шавлива хубавица. И забележета, по-възрастна е от бащата на второто си дете. Да се чудиш и маеш.
19
0
 
9
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 месеца
ам нищо не са планирали, и съвсем случайно са се опитали да прикрият следите си, без да искат. и съвсем случайно винаги като има убийство със замесени активни борци и добронадеждни, ботьо обикаля националните медии да дава акъл.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 19...Защото в България е важно децата да бъдат само при майката, дори тя да е убийца-психопатка. Бащата права няма, какво виждаме за пореден път.
17
0
 
12
 
! Отговори
буахахаха преди 4 месеца
Тази улица е абсолютно безлюдна, ама там спретанали срещата в колата през ноща, но за великия криминалист тук няма 'планиране'. Смятайте ква карикатура е този.
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо са допуснали убийца да се грижи сама за две невръстни деца? Доста активно е участвала в убийството на мъжа, умишлено му е пречила да излезе от колата, за да се спаси.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
не е смешно, цялата история е потресаваща, ама... Ботьо Ботев говори за Пейо Пеев, това сякаш е някаква ирония на съдбата относно работата на криминалистите в тази смешна държавица...
14
0
 
5
 
! Отговори
Ако не сте от София преди 4 месеца
Да ви обясня, улица "Елемаг" е в "Дианабад", община "Изгрев" и граничи с парка. Не е оживена и нищо чудно наблизо да не е имало хора. Не ми е ясно защо говорят за убийсво, станало в Драгалевци? В някои сайтове пишат, че е ул."Елемаг" е в "Изток", а вдействителност "Дианабад" и "Изток" са двата големи района, от които се състои столичната община "Изгрев".
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Този ненормалник наистина ли се води някакъв криминален 'експерт'? Майчицеее... какво било невъзможното за него две жени да 'преборят съпротивата' на един мъж, когато въпросният мъж е седнал в колата (демек позицията му е вече трудна за каквото и да е движение) и си представете в същия момент някаква го души от задната седалка, докато другата му е грабнал ръцете за да не може да мърда?!
12
0
 
2
 
! Отговори
Ботьо преди 4 месеца
Ювелирът!
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ужасно е! Прилича на убийството на бургаската учителка, но по- безкръвно. Ужасно е и за децата! Как ще ги отгледат...кой?
10
3
 
2
 
! Отговори
Пуууу заеби преди 4 месеца
А стига с тоз Пейо и тъз Габриела уа!
9
1
 
6
 
! Отговори
Съдебен Спорт преди 4 месеца
Тия защо се карат без Жоро Игнатов, не знаят ли че не е възпитано така?