Съсед на убития Пейо: Оставяха детето без надзор при включени уреди вкъщи

Комшиите предотвратили инцидент, при който щяло да бъде блъснато от кола
26 яну 2024 11:16, Стела Стоянова
36
Съсед на убития Пейо: Оставяха детето без надзор при включени уреди вкъщи
Снимка БГНЕС, архив

Бивш съсед на съпругата и тъщата на убития Пейо Пеев разказа, че по-голямото им дете е оставяно само в дома им в Бургас още от 3-годишна възраст. Момчето е виждано да ходи голо и босо навън. По думите на Владимир Павлов срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права, предава Нова тв.

Тя бе пусната под домашен арест с аргумента, че трябва да се грижи за децата си, но в момента те не се намират при нея, а при майката на убития им баща.

Преди около 3 години и половина, разказва още Владимир Павлов, съседи на жените предотвратили инцидент, при който 6-годишният в момента син на Габриела щял да бъде прегазен от кола. Детето, което тогава било на около 3-годишна възраст, било оставено без надзор. Тогава Владимир се обадил на 112 и помолил за помощ, за да издири някой от родителите на малчугана. Органите на реда издирили майката и влезли в дома ѝ. Там открили включени бойлер, котлон и други уреди, които биха представлявали заплаха за оставеното само дете.

Още по темата
Заради този случай била сезирана Агенцията за закрила на детето, а Владимир бил привлечен като свидетел. Казва, че в този период многократно е виждал на камери за наблюдение, че детето излиза голо и босо през есента и зимата.

Бабата на детето – обвинената в убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова, започнала да пуска сигнали и жалби срещу съседа си. Тя ги пишела от служебния си имейл адрес към МВнР. Според Владимир целта е "да респектира".

Вчера той пусна емоционален пост във фейсбук, в който пита как хора със скъп бус "Мерцедес" са настанени в общинско жилище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
23
 
! Отговори
Препатил преди 4 месеца
3 год. деца са в бебешкия пубертет и могат наистина да подлудят родителите си.Казвам го от личен опит отгледал 3 деца.Първото лягаше в локвите по улиците.Дръпне се и легне по гръб в локвата тръшкайки се насред пътя!Второто го влачих като чувал с картофи,рита,удря,хапе,дере.Пред кабинета на ДжиПи-то,веднъж настед грипна епидемия,демонстративно облиза вратата.Друг път пред същия кабинет ме одра до кръв по лицето.Излизал е есента бос,защото не дава да му обуя маратонките.С третото никакви проблеми
9
3
 
13
 
! Отговори
една жена преди 4 месеца
До Силвестър до 8 10 Запознайте се със случая, преди да пишете!
8
24
 
5
 
! Отговори
Силвестър до 8 преди 4 месеца
Ами ако е бил при любовницата, кога да му го даде? Дайте да го видим този баща какво ще каже. Искам да му чуя обясненията и оправданията. Сигурно ще каже, че много е работил и е бърнаутнал и е нямал сили да си гледа детето.
7
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 6 Въпросната Габриела е назначена в Община Бургас през 2017 г. от несменяемия гербав кмет - от 2007 до момента. Майката от 30 години дипломат, ПП са партия на 2 години. Дори в този случай не спирате да плюете по ПП, гербавите трoлове.
6
3
 
27
 
! Отговори
До силвестър преди 4 месеца
Ами нали майката е живеела отделно от бащата и не му е давала детето.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Еми да нали са били пп партийни кандидати, има толкова много работа да се върши, толкова много проблеми да се решават. Всичките създадени от корумпираните гербави. Трябва да спасяват София и бг, затова нямат време.
4
34
 
5
 
! Отговори
Силвестър преди 4 месеца
Айде, почнаха да нападат жените. А къде е бащата на това дете? Отговорността по отглеждането на едно дете не се пада само жената, но и на мъжа. Сигурно през това време е бил с любовницата и изобщо не му е дремело за детето му.
3
0
 
27
 
! Отговори
Коста Мутрофанов преди 4 месеца
Пълно е с пиявици и *** връзкари които смучат от държавата без нищо да правят.
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Разбираемо съседът много им е набрал
1
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много раздухаха случая и го обърнаха на клюкарница. Защо медиите не разпитваха съседите или познатите на ония полицаи, които задушиха мъжа в Ст. Загора? А случая с оня мъж, когото застреляха в гръб за 20 лв.?